Napravi custom fw 5.1 i onda jailbreak. Na 5.1 možeš paliti mob bez računala.
Pozdrav.
Napravi custom fw 5.1 i onda jailbreak. Na 5.1 možeš paliti mob bez računala.
Pozdrav.
Hvala
Pozz, imam jedno pitanje. imam iphone 4 koji je JB na 4.2.1 iOs-u.zaključan je na vip ali koristim vip karticu tako da mi ne treba otključavanje niti čuvanje basebanda. htio bi updateati iOs na 5.1.1 i zanima me da li to mogu napraviti po ovom tutorialu ili moram updateati na 6.0.1 pa downgrade na 5.1.1 jer imam sačuvane SHSH za sve iOs-e od 4.3.3 nadalje? e i da ne zaboravim, dobio sam novi laptop tako da na njemu nemam nikakav restore otprije ili tak nesto. samo sam napravio backup u iTunes-u.
evo ja nisam nikako mogao digunuti software na 5.1.1 sa 4.3.3 jer mi je uvijek izbacivao neki error prilikom ucitavanja programa i nakraju sam morao staviti 6.0.1 eh sada imam spremljen shsh od 4.3.3 pa nadalje i dali bi mogao nekako downgrade na 5.1.1???
mislim da ide ako imas bloobse od 5.1.1
tu imaš tut:
http://www.omizio.com/downgrade-2/ka...utem-redsn0wa/
rapajic hvala za link , po tome sve lijepo uredno pratio i evo napravio downgrade na 4.3.3 samo sto na tutorijalu pise da se izabere LOCAL za izbor blobova i onda mi je izbacivalo error ... onda sam kliknuo na remote i onda je sve sam digao i to je to...pa ako nekom bude isto stalo na LOCAL izaberite remote i to je to . I upravo sam ga jb-kao i sad samo treba viditi dal ce mi notifikacije raditi normalno. hvala jos jednom :)
prati link sto je rapajic stavio ...meni je sve ok ...i meni je zaključan na vip i koristim vip karticu tako da ti nebi trebalo biti problema , al za svaki slucaj ako nemas nikakav restor preko tinyumbrelle kopiraj si shsh i onda preko redsnowa kasnije ih lijepo nadjes gdje si spremio i miran si.
kolika je cjena iphonea 4 i iphonea 5 u americi? i da li ce radit na nasu mrezu i oce li se moc jailbreakat kad bih uzeo? prijateljica mi je trenutno tamo pa da vidim jel se isplati da mi uzme
?
i5 650 USD otključan.
a cetvorka? to mi je skupo
Recite mi koliko vam pod ostalo zauzima GB nakon JB 6.1
I kako brisati preko itunesa to sta spada pod ostalo?
ima netko na 5.1.1 da nema sourceva u cydii i da nista ne moze skidati preko nje ?
Evo opet problem u vezi memorije koje itunes prikazuje kao ostalo...
Dakle radi se o tome da sam 1 film prebaciva u buzz program ali preko itools i tako sam ga dva puta u pogresnu mapu spremia i ja san ga isa izbrisati ali vjerojatno ga nije jer mi sad memorija pod ostalo uvecana tocno za taj film, odnosno 2 puta jer sam ga 2 puta stavlja.
Jeli moze ko objasniti kako uci u taj dio ostalo da ga pobrisem?
Mod ako je pitanje u krivoj temi nemoj ga izbrisati vec ga samo premjesti, ako nije problem.
Skini ifunbox program i tamo nadi. S njim mozes uci u svaki folder telefona, pa trazi
i ne javlja nikakav error?
to se dogadja kada imaš previše dodanih sourceva..
probaj obrisat koji..
da,previše sourceva dodano..
obriši bar 2, restartaj mob
i radit će normalno dalje..
Dobro jutro. Ovako zanima me dali je moguce bilo kako vratiti slike koje sam prekopirao na komp nazad u camera roll...dali je uopce moguce...
Radi se o Iphone 4s. 6.1.2 sa jailbreakom.
Isto tako zanima me dali je moguce bilo kako downgradat 4s sa 6.1.2 na 5.1.1
Patim se vec par dana sa tim je**nim slikama...
Pa sinkronizaj te s kompa na mob. Prikljucis mob na komp, ukljucis itunes, ides na tab photos, i tamo dodas taj folder gdi su ti slike, ili jos bolje rasporedis ih pa dodas te sve foldere. Ili to kasnije na mobu napravis. Ja imam oko 7-8k slika i nemam nikakvih problema. Sve u svojim folderima. Plus sinkronizirane su s dropboxom. I postoji app photo sync koja to isto odraduje
Ma kuzim to al mislio sam da mi sve budu u jednom folderu na telefonu. Kada ih syncam sa itunesom on ih stavlja u novi album.
Meni to nema smisla ali svako ima svoje zahtjeve. Photo sync je za tebe. Skini verziju za komp i na mob za mob i oznaci i sve ce ti prebacit i gdi zelis.
EDIT: ili ako si radio backup s tim svim slikama onda samo povuci backup
Hvala frende. Al ne zelim backup jer na njemu ima sto cuda sa jailbreaka. Zelim novi iphone bez jailbreaka. Itunes backup mi povuce sve. Al to necu. Probat cu sa ovim sta mi predlažeš.