Zblokirao se kod GPS-a? Ne znam baš, mene to ne bi veselilo. Oxygen nema zabilježenih tih problema (bugtracker je ugašen jer je ROM prestao s razvojem, ali pratim ga otpočetka pa znam). Testiraj pa vidi kako će se ponašati kroz malo duži period.
Printable View
Zblokirao se kod GPS-a? Ne znam baš, mene to ne bi veselilo. Oxygen nema zabilježenih tih problema (bugtracker je ugašen jer je ROM prestao s razvojem, ali pratim ga otpočetka pa znam). Testiraj pa vidi kako će se ponašati kroz malo duži period.
gps je bio upaljen ali mi se restarto kada sam instaliravo aplikacije i piso poruku na whatsapp...malo se muci kada radi vise stvari odjednom :notworking:
Probaj zamjeniti sd karticu, to je mozda jedino sto ti preostaje od hardverskog testiranja.
Jel postoji kakva mogucnost da umrezim pc i mob bezicno,da mogu djelit files i internet?ad hoc recimo?
Ne koristim bezicni internet..zato pitam..a i ako nemam usb kabel pri ruci da mogu nekako bezicno prebacit slike itd recimo..nosim laptop i mob..nemam interneta,nemam kabel a ni bt lol i sad ga hocu spojit.
Hvala
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Huh, teško. Većina dostupnih rješenja traži ili postojanje lokalne wireless mreže ili mobilni internet zbog syncanja s cloudom. Nisam siguran možeš li uopće ostvariti wifi vezu između moba i kompa bez routera. Možda ako bi uspio naći aplikaciju za komp, nešto u stilu Connectify, ali da se ponaša kao router... Nisam čuo za ništa slično, možda netko drugi ima kakav prijedlog.
kako najbezbolnije napravit ext particiju na desire-u da koristm program link2sd?
Po mogućnosti da ne izgubim podatke sa kartice ili ih poslije mogu samo copy paste nazad?
Desire je s-on. Rootan.
Thx
Bilo koji partition manager koji zna raditi s ext particijama, a jedan način je opisan u tutorialu o rootanju Desirea. Podatke ćeš svakako izgubiti, ali zato fino napraviš backup na komp i kasnije vratiš običnom copy paste metodom (upali prikaz skrivenih fajlova).
Kažeš ne preko wlana, ne preko USBa, ne preko bluetootha, a kako bi spojio mob i PC da dijeliš nešto?
xlr, koji ROM koristiš? Oxygen? Ako da, daj mi reci kako si zadovoljan? Jer ja sam isprobavao hrpu ROM-ova i najbolji mi je Ginger Villain. Brz, stabilan, puno interne i odlično trajanje baterije. Htio bih probati i Oxygen pa daj mi reci isplati li mi se prelaziti ak je ovako dobro ili? Hvala
Bluetooth tome služi, za ad-hoc spajanje i onda radiš šta hoćeš. 50kn za BT dongle i vozi. Ili kupi USB kabel od 5cm da ti ne smeta :)
Oxygen je sličan GV-u i prijelaz ti ne bi trebao biti težak, ali problem je što Oxygen nema toliko CM featurea i jedino bi ti oni mogli faliti.
Napravi ext3 particiju. Prvo ti ide fat32, nakon nje ext. Obje moraju biti primarne. Ne znam kako radi taj MiniTool pa nemam neku mudru za dodati...
Nece nijedna. Ni ext 2 ni 3 ni 4 :(
Odvoji pola sata vremena i prazan CD/USB stick pa probaj s GPartedom prema tutorialu. Ili to ili tvoj ROM jednostavno radi probleme. Zašto btw koristiš link2SD kada većina ROM-ova ima skriptu za korištenje ext particije? I da se razumijemo, ako želiš početi koristiti ext particiju trebao bi krenuti od nule - dakle, wipe, čisti flash i restore aplikacija putem npr. Titaniuma (nipošto nandroid).
Huh, riskiraš ako sve ovo radiš bez nekakvog SD readera. Svakako ne preporučam da particioniranje radiš s karticom mountanom u mobitelu. Ispričavam se ako sam te krivo shvatio.
pozdrav !!
Imam problem sa WI-FI om mob mi stalno javlja error kad želim upaliti wi-fi ,to se počelo događati nakon apdejtanja u boot-u mi piše verzija 0.93.0001 bravo PVT4 SHIP S ON..
Molim pomoć ili savjet
Mozes probat natjerat laptop da bude AP pa se mobitel spaja na njega. Onda podatke dijelis kako god ti se svidja (samba, ftp...).
E sad, kako tocno, to ovisi o OS-u i raznim drugim stvarima i nadilazi okvire ove teme.
Pozdrav !
Kupio sam mobitel HTC Desire u T-mobilu,no nema hrv prijevod..
Zna li tko ako postoji kakva aplikacija di ima prijevod za njega ili nesto drugo?
Aha....Daj mi jos reci zasto mi baterija ne drzi vise od jednog dana? Idem malo na facebook 15-20 min,i vise nista i do naveceri baterija mi prazna,ne kuzim dal baterija ne valja ili?
Zato što je to smart phone i plus ima veliki display koji iziskuje puno struje. Niti jedan smart phone ne traje dugo sa baterijom.
molim pomoc/savjet...koji je najjednostavniji nacin da pobrisem sve svoje accounte na mobitelu, sve spremljene lozinke i sl. sto bi neko mogao zlouporabiti a da ostanu sve aplikacije na uredaju koje sam instalirao van custom roma? da li je to uopce moguce? stvar je u tome da prodajem svoj desire a ne bi htio da kupac na neki nacin dode do mojih mailova i sl. obecao sam ostaviti odredene aplikacije pa mi se neda brisati sve i onda opet iz pocetka sve instalirat mu. isto tako me zanima ako formatiram sd karticu, da li ce obrisati i ext3 particiju?