ne znam, i ja sam ga stalno koristio, ali sad u zadnje vrijeme nisam dugo, pa sad ponovno hoću... čujem da je i bs player izašao, probao sam ga, ali je za qurac. također, pomislio sam da je nešto bolje u međuvremenu izašlo.
Printable View
ne znam, i ja sam ga stalno koristio, ali sad u zadnje vrijeme nisam dugo, pa sad ponovno hoću... čujem da je i bs player izašao, probao sam ga, ali je za qurac. također, pomislio sam da je nešto bolje u međuvremenu izašlo.
Ja rocka nisam prodao... Koristim MX Video Player i imam samo riječi pohvale!
Dice ili Mobo player, mislim da boljih nema. Ovo sve ostalo je smeće po meni jer ili ne prepoznaju neke formate ili video zastajkuje.
svi ovi koje navodite podržavaju titlove?
Evo taman pohvalio MXa kad mi zašteko danas... Nadogradio sam ha na 1.3 verziju ako se ne varam! Gledao sam danas neki BRRip kad ono uspirava, zvuk kasni pa titlovi bježe, Ali je zanimljivo to kad bi premotao film par sekundi u natrag sve bi donekle bilo ok!? I tako svakih par minuta...
Ko bi mi to preveo na eng. pustio bi im fidbek na marketu!?
Mx da! On podržava...
BR rip (720p ili 1080p) na Desireu - ne može taj mob progutati toliku rezoluciju a da ne poremeti a/v sync, nema šanse. DVD rip maksimalno.
Znači najviše je do proca na Desireu a ne do aplikacije?
Zar to nije logično? BR rip nema smisla ako se gleda na mobitelu. Recodiranje PC-em na nativnu rezoluciju traje par minuta. Zauzima manje mjesta i radi glatko. Jedino ako se streama na veći monitor/tv onda se naravno vidi razlika.
Koji program preporučaš za recodiranje?
Sory na offu...
HandBrake, ima već gotove profile.
pozdrav...postoji li kakav program s kojim mogu mijenjati datum (vrijeme) poslanih i primljenih sms poruka
Pozdrav, postoji li neki program slican Flip 'n Shake pro koji kada zvoni, primis u ruke prestaje zvoniti, kada mobitel stavis na stol - automatski se uključi speakerphone i te šeme... Hvala
inace ne mogu vise nigdje naci Flip 'n Shake pro, valjda su ga makli...steta
Jel zna ko kako u Smart Keyboard Pro staviti ovu kvačicu koja služi kao Enter, Next, Done, itd.?
Ovo je iz Better Keyboarda.
Nemogu se odlučiti koji mi više paše, pa sam uspio podesiti smart keyboard, samo mi fali još ova opcija na koju sam navikao..
Jel se može ikako staviti, nisam u settingsima našao ništa :S
http://img94.imageshack.us/img94/801...4200210.th.png
Pa na marketu je.
Kupovanje aplikacije je moguće u HR.
VIP korisnici ne mogu jos kupovati aplikacije.
Ajmo ne ici u offtopic ovdje.
Pozz
Trebao bi neku aplikaciju za prebacivanje kontakata sa memorije telefona na sim karticu.
Sto sam nasao na marketu, ne radi (javlja da je kartica zakljucana ili puna; druga omogucuje kopiranje jednog kontakta na dan)
Pa ako itko ima ikakvu aplikaciju koja radi na Desireu, bio bi zahvalan
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Mozda ova,Contact2Sim,na marketu je i free je.
Ne znam da ce ti to ici bas samo tako, android imenik je daaaleko napredniji od onog sto podrzava SIM kartica (ime+broj)...
Ili ce biti prisiljen generirati toliko zapisa da nece statit na SIM, ili ce biti znatnih gubitaka kod prijenosa.
Osim naravno ako nisi bas degradirao android imenik na razinu SIM kartice pa ni nemas vise od jednog broja po imenu, i imena nisu predugacka.
My backup ti može izvesti kontakte, napraviti backup...i onda kad ga napraviš odi u mybackup i odi da pogledaš arhivu koju si narpavio i on ti ga ispiše u html datoteku koju kad prebaciš na komp vidiš kao popis imena i brojeva u mozilli npr. Onda copy/paste brojeve ručno na sim - ovisno o mobitelu nađi si program za komp (recimo my phone explorer, ili neki od proizvođača...
U svakom slučaju za SIM treba kontakte urediti, skratiti tako da pobiraj koji ti trebaju i spremi na SIM.
A za prebacivanje sa androida na obični mob - trebalo bi moći da exportiraš sve kontakte u csf vcf ili tako nekom univerzalnom formatu...i onda u programu od dummy telefona importiraš te iste kontakte... U imeniku androida odeš na Pošalji sve kontakte i pošalješ na mail...imaš i uvoz/izvoz opciju pa na SIM, memorijsku i sl. - bar kod mene na x10mini ima tako. Samo napominjem, za SIM obično treba izbaciti hrvatska slova, skratiti imena, ostaviti samo jedan broj po imenu i sl. To na kompu uredi...
Zna li neko za dobar sceen shot, a da ne trazi rootovanje.
Da l iima neka provjerena msn zamjenska aplikacija ? neke probao i gase se poslije nekog vremena. WiFi se ne gasi ali aplikacija, ili me odjavi ili se ona komplet ugasi i ako stoji medju procesima kao upaljena.
bora61 treba ti root.