non stop se pojavljuju jedna te ista pitanja.. mislim alo ljudi,kliknite par stranica prije,sve pise
Printable View
Treba se priuciti na nove komande koje donosi update na v40. :crazy: Povuces zelenu strelicu udesno i javis se i to je sva mudrost. :cry:
Kakav reset!!!??? :tomato: Procitajte: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...postcount=1584 na str. 64! Dva dana nisam mogao/znao "dignuti" slusalicu na ekranu dok nisam procitao taj post! :sos:
LOOOOL hard reset!!! LOOOOL
Kao što je kolega Domex rekao samo prstom odslajdaš u smjeru u kojem ti ide pomična strelica.
Inače, sa ovim zadnjim FW imam dosta problema. Ovi Maps mi se znaju sami od sebe ugasiti (free licenca), jučer se zblesirao i preko screena su išle crte ko kad crkne grafička kartica. Nakon gašenja i paljenja (2X) opet sve šljaka kako treba al da sam sad baš neš siguran... nisam. Ovu noć sam si stavio budilicu i na drugi mobitel.
Jel ima tko slične probleme?
1. Kad vam prestanu funkcionirati sve tipke, obicno pomaze vadjenje baterije.
2. Ovo sa crtama preko ekrana se i meni pojavljuje ali mislim da se ovdje radi o "prekipljenoj memoriji" pa se sistem restarta. Cest slucaj u symbiana.
3. Pitanje. Namjestio sam automatski backup na tjednoj bazi. ali svaki put kad se taj automatski backup pokrene i nakon sto zavrsi, mob se restarta. Jel to normalno?
Ne resetira se poslje backupa, nešto ti ne radi kako treba.
A probleme se uglavnom napravite sami, ja imam mob već godinu dana i redovno radim update kako izađe nova verzija, tek sam sad na zadnjem radio hard reset i to prije tjedan dana ali ne iz razloga šo me je zafkavao novi soft već zato, jer sam imao razno raznih programa instaliranih.
Sada imam preko 15 aplikacija i navigaciju garmin sa adria 3.0., eu 2010.3 topo2.2 i sve radi savršeno od navigacije do aplikacija svihšto instaliranih što njegovih.
Osim upgradea bio je i unlock, tako da je vjerojatno to bio glavni razlog! Ali hard reset je sredio stvar i mob od tada (od polovice prosinca '09) radi bez problema!
No imam jedan drugi problem. Na novom sam uređaju (lockan na tmobile)
prije par dana pokušao nešto srediti u network destinations/internet i nikako mi ne otvara taj folder (pokazuje da imam 6 access points, ali ih ne izlistava)! pokušao sam i restartati, ali bez uspjeha! U ostale opcije (foldere) ulazi bez problema (multimedia, wap, uncaterogized). Je li netko imao sličan problem i kako je riješen? Tnx!
dali postoji mogućnost hacka novog firmware-a?
Jedina mogućnost je flešanje za sve modele mobitela koji novim FW ostanu nehakirani. Kako? Čitaj tu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=66568.
Zanima me jel se kod VIP-ove nokie 5800 može mijenjat softver?
Možeš promijenit product code, a code promijeniš product code soft ti se update na onu verziju koja je namijenjena tom product codu.
Product code mjenjaš sa programom Nemesis Service Suite (NSS). Koji code trebaš staviti da bi mogao napraviti update firmware-a ne mogu se sjetiti točno. Uglavnom pogledaj ovu temu, tamo je već sve napisano o tome.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61780&page=33
U razmišljanu sam dal da kupim ovaj mob, zato pitam.
Vidim dosta ljudi ima svakakve sitne gluposti, osim nekih koji imaju većih sa ekranima.
Zato me zanima jel sa novim FW sve to više manje sređeno?
Hvala
Po meni jedina veća promjena je kinetic scrolling i početni ekran je malo drugačiji. Imaš još nekih sitnica koje ćeš skužiti s vremenom, neke možda ni nećeš, ali navodno poboljšavaju performanse mobitela. Evo ti link dolje, tu imaš sve u detalje:
http://techie-buzz.com/mobile-news/n...ots-video.html
Jel netko zna zbog čega mi video koji snimin pri reprodukciji zastaje, tj. zvuk ide a slika se seamo zamrzne i opet nastavi nakon nekoliko sekunda????
može pomoć...
kada pokrenem bilo koju instalaciju on mi kaže da je program za instalaciju već pokrenut i ne dozvoljava instalaciju?
Pokušaj bez memorijske kartice. Ako ne pomogne, napravi backup i onda hard reset.
da u tome je bio problem... Hvala!
baterija mi je trajala 3,4 dana i nakon nekog vremena mi se počela prazniti nakon 10 sat, dali je moguće da je to zbog memorijske kartice, to je neka divlja kartica, a neće ni da mi ju očita kada ju ubacim u laptop nego samo preko kabla pa pretpostavljam da je i shebana...
Može biti... Sačuvaj što trebaš, formatiraj preko mobitela pa vidi kako će se ponašati.
sada je sve u redu nakon što sam izvadio karticu i polomio je, da nije bilo domy-a možda bi mi pregorio procesor kao što mi je pregorio na drugom, a sad vidim da je to zbog te kartice bilo. nikada mi na pamet nebi palo da je to zbog memorijske kartice, neko taiwandsko smeće tako da upozoravam ljude da paze što ubacuju u mobitel.... hvala još jednom