iPhone 4 - sva pitanja, hardware, review, firmware, update, jailbreak
Skini i pusher, vjerovatno ti push ne radi.
Jel mozes napisati tocno ime aplikacije jer mi cydia nemoze nista pronaci
Ne u cydiji nego na app storeu
https://itunes.apple.com/us/app/ipus...348540958?mt=8
Jeli ti telefon otkljucan ilakvim cydia metodama?
Ako nije odradi update na 6.01 i dobar, al neces imati jb onda, ako mozes ziviti bez njega.
Ja mogu i super mi je :)
Skinuo, i cijelo vrijeme pise please wait. A na tom linku sto si stavio u komentarima pise ako pise please wait da onda nesto nije uredu, a sad pitanje je sta?
A dali mogu staviti 4.3.5 sa jb i da mogu normalno paliti mob? I dali bi to rijesilo problem? Thnx
= Citat =:
Izvorno postao
cody_ri
A dali mogu staviti 4.3.5 sa jb i da mogu normalno paliti mob? I dali bi to rijesilo problem? Thnx
Stavi 5.1. Vidim da za njega imaš SHSH. Potraži na googleu kako se to radi da si ne zaključaš mob.
Pozdrav.
A Tvornicki je na vipu, a ja sam na vipovoj kartici, si na to mislio ili na onaj baseband ili kako se vec zove to. I onda ako stavim 5.1 poslije jb-a mogu palit gasit mob bez da ga spajam na komp?
Ako je mob sa vipa, a imas vipivu karticu znaci mozes odraditi update na 6.01, i neces imati problema sa tim vise.
Ali neces imati niti jb.
Ipusher ti je pokazao da ti push ne radi zato imas te probleme, a mislim da je taj problem uzrokovan jailbrejkom.
A jb imam od kako sam kupio mob cca 2 god i sad prije 2 mj mi pocelo blokirati. Inace nemam jb da bi skidao free App nego zato sto cydia pruza neke app na koje sam se navikao a to bez jb nema.... I zato mi se neda imati mob bez jb-a