Na marketu šta... skinem neku aplikaciju, koju?
Printable View
Na marketu šta... skinem neku aplikaciju, koju?
galaxsim unlock se zove ali se plaća otključavanje, na tvom bi mjestu radije otključao ovime:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1731931
Sad gledam na marketu, aplikacija je besplatna, šta onda plaćam?
Al mob mora biti rootan zar ne?
piše ti u opisu aplikacije da će ti se naplatit tek kad ideš unlockat, i da mobitel treba bit rootan što je 2 min posla, isto tako ga možeš opet un-rootat i izbrisat tragove da je ikad bio rootan
Dobro da nisam više puta pisao. Aplikacija je besplata na xda forumu i radi bez ikakvih problema. moj je odtključan tim putem.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1846451
Nadrkan sam pa se iskaljujem gdje nije mjesto-= Citat =:
The full featured version available here will remain totally free (I might update it in a few days to match the market version features). If you want to support my work, it's up to you to donate (or use the market version to stay up to date). Do not redistribute this version without my consent.
Piše odmah ispod. Dakle app sa xda je full i ništa se ne plaća. Isprobano radi. unroot i mijenjanje roma ne mijenja unlock.
Događa se svima. Nemaš se zašto ispričavati.
Pitanjnce jedno. :)
Nakon stavljanja XELLA - TRA ROM-a (ili možda ROOT-a, nisam siguran), ne radi mi više Samsung apps. Uđem u tu trgovinu i javi mi grešku da u mojoj zemlji neke stvari nisu podržane i pokaže sve prazno. Svi tabovi prazni. Ako odem na svoj profil, dobijem: usluga nedostupna (1000) ilitiga - service unavailable. :)
Itko sa sličnom situacijom?
A evo i još jednog zanimljibog BUG-a...
Vrlo rijetko, do sada svega dva puta, dogodio se glich s ekranom. Naime, ekran odjednom postane jako osvijetljen. Kao da je netko na opcijama (koje ne postoje kao takve) postavio svjetlinu na max. I dalje reagira proporcionalno na pomicanje svog internog regulatora svjetline, ali je sve proporcionalno 30-40% svjetlije. Vjerujem da bi se nekima dopalo da ekran doista može biti tako svijetao. :D Ali kao takvo, nije baš normalno. :)
Nakon restarta, sve se vrati u normalu.
I da, još nešto... (to sam primjetio nakon zamjene ekrana). Kada je mob zaključen i ekran je crn te ja dođem i pritisnem home tipku da ga osvjetlim; ponekad, ali vrlo rijetko kao da na pola sekunde cijeli ekran poprimi plavu boju i nakon toga normalno prikaže sve kako treba.
Ono prvo je moguće radi roota, obriši to svo smeće, ničem ne služi.
Ovo drugo mi se nije događalo, ali meni recimo kao da su boje isprane, ponovo zaključam mob, otključam i sve normalno
ovo treće mi se često događa na stock romu.
Bravo! Kao da su isprane, svjetlije i isprane. Nije mi palo na pamet zaključati mob... već odmah restart. :D
Kažeš, dogodio ti se taj fenomen ispranosti?
I da... da odrootam mob? Iskreno, i sam uviđam da nema nikakve koristi.
Evo i na custom romu mi se dogodilo da su boje kao isprane. Čini mi se da je stvar u kernelu poludi ono namještanje za boje, kao da prebaci na natural. Nagađam.
Da ono sa plavim ekranom kod buđenja iz sleep-a mi se događalo na stock romu, na custom nikada.
Pa, ja bez roota ne bi, ali to sam ja. Zadovoljan sam jako sad sa mobitelom, Slim Bean 3.1 + Yank555 kernel.
Tvoja je odluka što i kako ćeš.
aaaaaaaaaaaaaa
Krivo si me skužio...haha i nisam se baš dobro izrazio
Do roota sam mislio da te zafrkavaju samsungove aplikacije, a pod obriši to smeće sam mislio da obrišeš sve te samsungove gluposti, mobitel prodiše nakon što se taj bloat obriše.
Jel mi netko moze reci kako da ukljucim onu malu tipkovnicu.. za ljude s malim rukama. Ne mogu to nikako naci..
Danas sam išao stavit ARHD 20.1 i nisam gasio mobitel (dakle klasicno drzanje power tipke) da bi presao u download mode nego sam stisnuo kombinaciju za download mode(dakle ne CWM nwgo download) reko da vidim kako će reagirat. e sad cijelo vrijeme sam drzao tu kombinaciju (dakle mobitel se ugasio, pa se opet poceo palit a ja sam i dalje drzao tu kombinaciju) dok se nije pojavio onaj boot logo od samsunga, i onda kad se booto do kraja u donjem lijevom cosku mi pise "Sigurni način rada" (nema niti jedne aplikacije koja je instalirana naknadno dakle samo one koje su došle sa ROMom)
nisam imao pojma da i9300 uopće ima safe mode, čemu bi to uopće služilo?
Pozz.
Pitanjce jedno. Jel vam ukljuceno force gpu rendering u developer options? Kada sam to ukljucio puno mi fluidnije ide listanje po sms-ovima. Samo ne znam kakvog utjecaja ima na opcenii rad moba.
Bude fluidniji, ako do onda nije bio :P
Jok. Ali ja sam na custom romu. Očito kod mene radi bez forsiranja. držim cpu na 1000MHz max i nema nikakvog trzanja.
ja imam ako koga zanima
Evo rjesenja ako jos nekoga zanima:
T-com sluzba za korisnike nije ponudila nista vise nego ovaj forum... Stoga sam rjesenje nasao u aplikaciji Aqua Mail, free verzija dopusta samo 2 accounta i salje vlastitu reklamu u dnu maila, PRO verzija kosta 4,95$... Odlicna App koja dopusta puno vise customizacije od native email app i naravno nema problem brisanja mailova nakon ponovljene sinkronizacije...
Kad koristiš taj drljavi mail. mogao si jednostavno proslijediti mailove na gmail i imati ih tamo bez brisanja. Ali bitno da si našao zadovoljavajuće rješenje