Blobse imaš?
Blobse imaš?
jel se može na i4 složiti data limit kojom aplikacijom?
žena dobila na firmi i4 a ima samo 100mb mjesečno..a i treba net za whatsapp,viber,face..
jel se može kako složiti da se više ne spaja na net nakon potrošenog paketa?
ima jailbreak..tak da ak znaš kako,bilo bi super? ili bilo tko?
imam 4.3.3. i dignuo bi ga na 5.1.1..no stalno mi baca error 1600-1602..kako to napravit? prije je bacao error 11 možda zato jer je bio zaključan na t-mobile..al pošto je isteklo 2 god,morali su mi ga otključan,što su i napravili..i sad kad sam ga otključao mi baca te greške.. :/
Moras imati spremljene shsh da bi mogao na 5.1.1
imam od 4.2.1 pa sve do 6.0.1..sve živo smo probali fico i ja i neće..non stop izbacuje isti error..mijenjao sam laptop,USB portove i ništa.. neznam koji mu je?!
Napravio si custom firmware sa redsnow? Ovako? http://wccftech.com/downgrade-ios-6-...d-ios-devices/
bez obzira što je otključan na sve mreže da napravim custom?
evo išao sam ovim postupkom..ušao u redsnow i stavio ga u DFU mod,zatim,custom IPSW, odabrao iPhone3,1_5.1.1_9B208_Restore..kad mi je to očitalo i napravilo je NO_BB_iPhone3,1_5.1.1_9B208_Restore, otišao sam u host file i izbrisao zadnje dvije putanje i zaljepio: 74.208.105.171 gs.apple.com..zatim sam išao u iTunes- shift+restore odabrao NO_BB_iPhone3,1_5.1.1_9B208_Restore i opet mi je izbacilo error 1600
Ajde probaj sve izbrisati od applea iz hosts filea
Sve smo probali. Jedino što nismo, na linku što si dao, u Redsnow da se blobovi "stave" u .ipsw. Sad opet pokušavamo.
No, hajde, ima Boga, uspjeli smo. :D
Da, moras ih kombinirati sa ipsw fileom :)
Ajmo redom...
Mob je iz švedske pa je stoga i zaključan za našu mrežu... Kad sam ga probao upaliti, tražio me passcode... Kako kod nisam imao, spojio sam ga na iTunes i apdejtao na 6.0.1
Sad me ne traži pass, ali kad ga upalim kaže da SIM kartica nije instalirana i jedino mogu nariktati početnu postavku (jezik, država)... Nakon toga dođem u meni, gdje mogu odabrati mrežu ili da se spojim na iTunes
Kad se spojim na iTunes, nemam pojma kaj da dalje radim, budući da vidim samo ovo:
http://img703.imageshack.us/img703/5245/iphoneso.jpg
Kaj da sad napravim? Pokušao sam sa redsnow-om napraviti downgrade na 5.1.1 da onda napravim JB i unlock, ali nemam SHSH blobs. Nakon toga sam sa tinyumbrelom probao spremiti shsh ali bezuspješno...
Ljudi, molim pomoć!
Hvala!
Mob ti je zakljucan na njihovu mrezu treba ti tvornicko otkljucavanje sa te mreze. Idi na sim-unlock.net i vidi koliko kosta za tu mrezu a mislim da je preko 100E.
Trebao bi preporuku bluetooth slušalice za iP4 koja ujedno radi i na Nokiji E71 (ili to nema veze i sve rade na oba?). Cijena može biti oko 200kn.
Izgled nije bitan, proizvođač isto, baterija da izdrži bar 2 sata pričanja da je udobna i da se dobro čuje.
Ja sam našao
JABRA BT2045 - 150kn
Plantronics ML12 - 180kn
Nokia BH-108 - 170kn
Sony Ericsson VH410 - 190kn
Te 4 sam našao, koja bi bila najbolja od njih, ili neka druga. Da li se za tu lovu uopće može kupiti ok bt slušalica?
Kako da uklonim grešku 16xx prilikom stavljanja JB-a na Iphone 4 5.1.1. Naime svaki put kada pokušam preko iTunes-a staviti gore 5.1.1. izbaci mi 1600, 1602 ili 1601 grešku. Pokušao sam prvo sa iREB-r5 u DFU, pa sa redsn0w 0.9.15b3 i s njima stavim Iphone u DFU barem oni tako izbace poruku, ali iTunes mi ne želi. Pokušano je na win xp, win 7 (32, 64 bit), win 8, i jednostavno neće...
Pa ako netko zna...
P.S. Malo čitam po forumima i vidim da dosta jailbreak-era ima problema s time u posljednje vrijeme...
pozdrav
zanima me jel bi mi netko mogao pomoci imam problem s iphonom 4 iphone mi trazi spajanje na itunes radi aktivacije i kada ga spojim on ga ucita i to sve i krene se aktivirati a kad dode do kraja izbaci gresku 3194 i trazi ponovo spajanje na itunes... na mobitelu je bio jilbrejk i ios 6 prije nego sto se to dogodilo i ne radi mi tipka za paljenje mobitela zanima me ak bi netko mozda znao u cemu bi mogao biti problem i jel moguce da je maticna crkla?
jel ikako moguće vratiti se ss iOS6 na iOS5...ako je napišite mi kako i sa čime...zahebao sam nešto i otišao mi na iOS6 i ostao bez svega,slika,app-ova i jb-a...
Ako si imao jailbreak na ios5 i imas spremljene shsh bloobse onda mozes
pozz
ja sam imao na iphone jailbreakan na ios 5 a za te shsh blobove niti znam što su,nisam neki expert za iphone tako da neznam,samo znam da sam napravio ima neko vrijeme kopiju kontakta na icloudu...
jb sam sam napravio,bio sam skinuo neki program prikopčao ga sa kompom i pokrenuo program i napravio je jb i to je to...neznam kako se ono zove program jer sam ga izbrisao sa kompa...
a reci mi jel mi moš napisati neki tutorijal kako da probam to napraviti...da pokušam vratiti na ios 5 i daj mi reci jel bi mogao sada nešto izgubiti od podataka na iphone-u...
pozz
Koju verziju točno iOSa 5 si imao?
Uglavnom, ako si ima JB, onda vjerojatno imaš saveane blobse i možeš se vratiti samo na tu verziju.
Iako ne vidim razlog povratka.
mi možeš napisati postupak kako se probat vratiti...sve od početka do kraja...koji program i to mi treba i kako da startam,reci mi kad se vraća ios unazad jel se gubi što na iphoneu,jer od dokumenata i važnih stvari nemam osim kontakta a to mislim da sam napravio neku kopiju na icloudu i poslao na mail za svaki slučaj...
izvoli
rekao sam ti da ima na forumu tutorial ;)
ali kad idem za izabrati za moj iphone 4,neznam što ovo u zagradi predstavlja,i koji mi treba za moj,kako mogu doznati koji je program za moj iphone jer neznam što znači to u zagradi...