ZADNJE UPOZORENJE!
Ovo nije tema za raspravu o Android memory i application managementu, za to postoje druge teme.
Molim drzati se tematike ili cu biti prisiljen privremeno zatvoriti temu.
Printable View
ZADNJE UPOZORENJE!
Ovo nije tema za raspravu o Android memory i application managementu, za to postoje druge teme.
Molim drzati se tematike ili cu biti prisiljen privremeno zatvoriti temu.
Koristim Widget Locker i napkon sam uspio sve podesiti kako sam htio, no muci me jedna stvar.
Kada pritisnem power button (za unlock), na kratko mi se pojavi onaj defaultni lock screen od androida (unlock i sound), pa se zatim pojavi WL.
Jel se moze nekako postaviti da se ignorira taj defaultni lock screen?
Može u WL postavkama ali onda ti se neće isključivati tipke...Meni se ponekad pojavi nakon poziva ili kada je airplane mode onda moram otključati oba lockera - i stock i wl...
Pročačkaj malo postavke WL-a, imaju dvije komponente: home helper i (možda) easy unlock koje trebaš upaliti. Pročitaj i help u postavkama WL-a, tamo je objašnjenjo zašto ti se to događa. Ako i dalje koristiš Oxygen i Desire provjereno ti mogu reći da stock lockscreen nisam nijednom vidio. Znači, može se podesiti.
Meni je bio samo Home Helper ukljucen pa je mozda zato.
Sada sve sljaka.
Da li je itko od vas uspio instalirati pcsx4 emulator za android , i pokrenuti neku psone igricu ??
inače imam xperiu arc
i instalirao sam to , ali nemogu pokrenuti
pozdrav...moze li link za dobra cro- eng rijecnik ? Hvala !
Čime gledati, analizirati exportirani zapis programa callmeter3g beta? Vidim podatke word preglednikom, ali može li ih se prikazati kao što su prikazani u mobitelu? Možda kakav emulator za windowse pa da pokrenem aplikaciju call meter pa onda gledati log datoteku!?
Jel postoji kakav widget da pokazuje trenutnu IP adresu routera na koji sam spojen?
Treba mi kada gledam filmove preko BS Playera, pošto se IP adresa mjenja, da negledam uvjek u kompjuteru po postavkama trenutnu IP adresu.
Preciznije treba mi widget koji će pokazivati IPv4.
Probao sam neki program ali mi uvjek prikaže krivu adresu, tj. zadnji broj je uvjek krivi.
Probaj se na komp spojiti preko domain namea umjesto preko IP-a. To ti je ime kompa u lokalnoj mreži i uvijek je stalno (npr. \\HOME-PC).
Edit: Evo poigrao sam se malo BS playerom, podržava SMB protokol što je u redu, ali ne želi mi se spojiti na komp ako upišem ime kompa i user/pass.
Sta nije jednostavnije sloziti router da ti uvijek daje istu adresu? Naravno ako router to podrzava...
BTW mislim da to bolje pase u ovu temu, buduci da je ona kao za preporuke i linkove, a ne za zahtjeve.
Pozz! Skinio sam program "Horvat Andro", pošto preko njega mogu "gledati i slušati Hrt, traži me da skine Adobe Flash, e sad ovo sve što sam našao, radi na 2,2 androidu, a ja imam 2,1. Dali se opće i može gledati i slušati hrt ako se i nađe odgovarajući flash?
Najvjerojatnije ne. Nisam jos vidio da Flash (cak i hacknuti) radi imalo upotrebljivo na 2.1.
Imam par upita:
1. Nemogu ništa kupiti od aplikacija u A marketu; vidim samo free aplikacije.
2. Dok sam imao na HTC Desire Froyo 2.2 (rotan) mogao sam instalirati PAYPAL mobile aplikaciju.
3. Sad je na mobu Gingerbread 2.3.3 i više mi neda instalirati ni PAYPAL NI LOOKOUT MOBILE SECURITY.
(This item cannot be installed in your devices country)
Ima li netko slična iskustva.
Preko moba ne ide, a neznam gdje mogu downloadati app. na komp.
Vjerojatno si na VIP-u ili tele2 pa zato ne možeš kupovati aplikacije na marketu. za sada je kupovanje omogućeno samo za t-mobile korisnike (zašto, pitaj google, ali nećeš dobiti smislen odgovor kao što ga nisam ni ja dobio).
Budući da ti je prije mob bio rootan, vjerojatno si imao instaliran i market enabler pa si zato mogao imati i te aplikacije. Inače, bez obzira da li se aplikacija plaća ili ne, developer aplikacije može zabraniti instalaciju aplikacija u nekim državama, pretpostavljam da je tako i s ovom. A rootanim mobitelom si mogao lažirati državu u kojoj se nalaziš pa si zato mogao instalirati te aplikacije. morat ćeš potražiti instalacije tih programa preko interneta, skinuti ih na komp i prebaciti na telefon pa instalirati.
Meni nije htio instalirati lookout mobile security - a prije je mogao...nešto mi spominjalo razlog da u hrvatskoj se ne može više skinuti ta aplikacija...a mogla se prije...Tako da sam skinuo sa getjar - imaju upute na lookout službenoj stranici i onda napravim update preko marketa normalno kao i uvijek...Evo i danas baš skinuo update za lookout preko marketa!
Zadnja verzija: http://www.freewarelovers.com/android/app/paypal
dali ima kakav program ili nesto slicno da bi se na mobitelu mogao igrati playtoy (bela)?
Napokon je izašla beta(private) VLC playera
Zadnja dostupna verzija
Android 2.2+ potreban
Na nekim uređajima neće ni radit, no eto, možda netko ima volju isprobat