@karatekid - moze link neki za program
sorry, evo link
http://sek750i.pl/component/option,c...d,918/lang,en/
Neuspio pokusaj stavljanja r1l002 na k750 cid 49 red....nasao sam r1l002 cid 49 red main i fs....prolaze oba dva na faru...ali neprolazi custimizatio xs daje error....nakon ponovnog spajanja sa xsom dobijem ovu poruku :
Kaj sad? Telefon se pali....ali stoji na onom splashu....= Citat =:
16:38:08| Sending db2010_cid00_prodid_p3l.bin...
16:38:08| Applet ID: 061113 1250 ALUCXC125872_COMPACTPRODUCTION_ID_LOADER P3L
16:38:08| This is a PRODUCTION_ID loader
16:38:08| Activating GDFS...
16:38:08| Phone name detected!
16:38:08|
16:38:08| Profiling SEMC phone...
16:38:08| Platform: DB2010
16:38:08| OTP CID: 49
16:38:08| EROM CID: 49
16:38:08| EROM Color: Red
16:38:08| IMEI: 35340601xxxxxx
16:38:08| Phone ID: K750
16:38:08| Region: ›‡vĐA
16:38:08| CDA: ›‡˘ĐA ›‡˘ĐA
16:38:08| Firmware Version: ›
16:38:08| EROM: n/a
16:38:08| Ready for operation!
jel to radi i na k530i ?? aj pliz odgovorite !!!!! ;)
ne, ne radi.
možda ti customizacija nije dobro prošla...pokušaj ga ponovo flashat pa vidi što će se dogodit...
EDIT: KONAČNO SAM USPIO!!! totalno sam zaboravio da imam još jedan w800i sa strganim ekranom u ladici...hehe super je imat ljude koji ti daju besplatno strgani mob...napravio sam s njega backup gdfs-a i metnuo sam ga na ovaj mob koji sad koristim...sve super radi ali me još samo zanima kak promijenit skin za walkman???ko zna ima piće!:beer:
EDIT2:jel idu flash teme na w700i???????????????
ja imam problemčić. naime kada u far-u uđem u folder flash, trebao bih imati "podfolder" memory, ali ga ja nemam! još nešto, kada ulazim u folder flash, javlja se error: "script flash_mode execution error! error mode: 0". help!
EDIT: sređeno
ima li ko patch da kad ja posaljen poruku nekom te kad on primi meni mobitel zasvira ili zavibrira i sl
mozes namjestiti izvjesce, tj. potvrdu isporuke, pa te obavjesti kad tome nekome stigne por
ovaj štulić ima pod operater "TAJ NE POSTOJI" sad jel zeza il nešt možda njegov operater ne podržava izvješće :D:D:D:beer: :beer: :belj: :belj: :banme: :rifle: :snagator:
pa nema ni u mene :D:D
za izvješće ideš
meni/poruke/podešenja/sms poruke/potvrda isporuke - - - i tu staviš kvačicu na uključeno
cjela politike ;)
i sad kad neko primi tvoju poruku tebi mob izbaci da je poruka primljena i vibra ti i daje zvuk (ako je uključen) :D:D:D
ja sam to si iskljcuio jer vecina poruka koje posaljem odamh stignu tako da nemam potrebe za time....
pa ako ide na w700i flash jel mi može neko uploadat firm od njega?
eh to sam i ja tražio al nigdje na netu nisam našo fs i main od w700
EDIT:
sad jednog frenda pito
reko da ne podržava :lmao: :lol: :mad:
ljudi frend trazi od mene da mu u mob ubacin patch kako da ja ubacin patch bez
da mu ista drugo minjan
ima k750i
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=49519 mozda ovako?
jeli to moguce s xs++ -novom verzijom
-da ne bude nikakvih vidljivih posljedica u mobu
pa moguce je, s verzijom 3.1, spojis mob, odaberes patch i stisnes execute patch, vjerujem da je tako, premda jos nsian radio na raj nacin pa ti ne mogu 100% potvrdit
Pomoć
Imam jedan problem. Naime imam k750i VL i naravno ne prima tele2 kartice, napravio sam mu flash kako ste opisali na pocetnoj stranici i sad imam software od w800 ali opet ne prihvaca tele2, sta da sada napravim
Please ma pomozite!!!!
možda da staviš patch Remove SIM lock? ;D
Molim pomoć:
Flashao sam K750 u W800 po uputama sa prve strane ovog threada i koristeći priloženi softver (sve u XS++ 3,0). Ubacio sam cam driver Sarmad 5,8 i kamera mi ne radi. Kad otvorim poklopac otraga ne desi se ništa, a kad (sa otvorenim poklopcem) izaberem kameru u glavnom meniju, ikone blicnu i vrate se, kao da ništa nisam odabrao. Probao sam staviti i sve moguće druge drivere, ali sa svima je isto.
Šta da radim?