Hm... nije skalp bio u igri, već jedan drugi dio tijela :evil:= Citat =:
Izvorno postao observer
Printable View
Hm... nije skalp bio u igri, već jedan drugi dio tijela :evil:= Citat =:
Izvorno postao observer
Hmmm... a koji:spin: oćeš ostaviti sliku?;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
now...thats disgusting!!!:-/ :p :D :lmao:= Citat =:
Izvorno postao a.k.
= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
No, this is disgusting:
:)= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
Upravo to a.k., ne želim niti pomišljati koji drugi dio tjela. ;D
A sada za ozbiljno, jel ne mislite da ste već otišli fanj u off???
'Ajde djeco...molim malo reda...nemojte da vam ja počnem sada komentirati vaše avatare ;D ;D ;D
Gle, ti se zabavljaj na svoj način, ja ću na svoj :evil:= Citat =:
Izvorno postao a.k.
Al okej fakat dosta oftopiqa.
Nego, primijetih da malena ima novi avatar pa me zanima kako je riješila problem koji i mene muči već par mjeseci - kako si zaboga natukla 50 postova?! :D
= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
čuj ja pitam pametna pitanja i pridonosim zajednici :D
da.. ima novi avatar... al nešto mi je mračan...
nego mene muči, kako to da ti nisi skupio 50postova a imaš "vlastiti" avatar...
imala sam 2 slike manje od 5kb, jedna je bila ova a druga jezik probijen iglom i krv tako da sam se ipak odlucila za ovaj :)
btw evo celavi jos samo4 pametna posta i imas svoj avatar ;) pa nije to tako puno ;) smislit ces ti neku pametnu ;D
Pa smanji...ak ne znas, a imas neku dobru kaj bi si stavila, digni ju nekam, pa daj link, budem ti ja...ak oces...= Citat =:
Izvorno postao malena01
ma znam ja to smanjivat sam kaj mi se neda :) lijena sam :D= Citat =:
Izvorno postao user_name
budem jednog dana
tnx enivej :)
= Citat =:
Izvorno postao Ico86
e da si slusao na kavi kad je rekao da prije je imao vise postova i taj avatar-postovi mu se ''smanjili'' a avatar ostao :)
Mislim da sam imao oko sedamnaest bilijardi postova onomad, ali svi su bili u Chataonici i Cafeu pa kad se isključilo brojanje postova tamo... odoše :)= Citat =:
Izvorno postao mala
A da ne spominjem da sam svojedobno bio i moderator u chataonici, ali imao sam politiku apsolutne tolerancije i na offtopic i na glupiranje (na to sam skoro imao i monopol :D) pa se nije primijećivalo da sam ovlašten.
Okej, 51 post. Zašto ne mogu mijenjati avatar? Ili sam nešto krivo shvatio... :jehon:
Dajte ljudi znate koliko je za mene 51 post van chataonice?! :D
Mislim da je to zato što si imao premalo postova u predugom periodu... ;D Saš se morat ponovo registrirat... Dude... :notooth:
moraš imat 50 postova a ne 51...jbg...ode vlak;D:flame:
Nou vej! :loco:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Nema veze, neka onda stoji stari avatar.
izgleda da se vratio, opet ima 50= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Pa odeš: kontrolna ploča -> izmjeni avatar -> Upload an Avatar From Your Computer (ako ti je na kompu, ali pazi da je 65x65pix) i Stisneš spremi promjene...
Makar sumnjam da je stvar u tome što je friš napiso, premalo postova u predugom razdoblju...
BTW: imaš samo 50 postova, a ne 51!! ;D ;D
dŽizS :throw:
Pa čovjeku treba objasnit... Koliko vidim promjenio je "podatke" al avatar nije... mislim stvarno...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Možda je zaboravi kako to ide... ;D ;)
Hvala ico, sad se uopće ne osjećam retardirano :D ma znam ja kako se mijenja avatar (kao što vidiš, već sam to jednom prije napravio), ali ove opcije za upload vlastitog uopće nije bilo.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
I da, sad me zanima di je nestao taj jedan post... hmmm... Ako ga tko nađe nek javi ;)
No izgleda da je bila stvar u forumu jer sad mogu mijenjati, ili se našao neki dobronamjerni mod i sredio mi to.
Uglavnom, ajmo lagano na posao :comp:
Sorry, nisam htio da tako ispadne...
Al eto, glavno da sad radi...
Baš me zanima kakva će ti bit avatar... :eek:
Krajst, Ićo, ti si ga fakat zabrijao! Don't u think, da sam se možda za-je-ba-va-o? :)= Citat =:
Izvorno postao Ico86