također sve 5,covjek odmah uplatio novac na racun, a rekli su mi da ce stic u ponedjeljak, glavno da se nije zagubilo...pozdrav
Printable View
poslovao s clano Tito Puentes sve oke preporucam 5/5 ;)
Poslovao s kolegom forumašem Boss212.
Čovjek je stvarno OK, odmah je prihvatio svotu za koliko sam prodavao mob. Nije bilo cjenkanja niti pogađanja cijene.
Svakako preporučam!
Ocjena 5/5! :thumbup:
Preporuka Manijaku10/5
sve kako je dogovoreno :respect:
trgovao danas s Hoc-om.. nasao se s burazom na trgu expresno brzo je stigao za pohvalu pa je mene morao cekat, pa sam stigao i na dinamo odigrat...
mobitel je u odlicnom stanju bas kako je rekao, sve 5 i svakako preporuke za trgovinu :thumbup:
također poslovo s kolegom dubrava tj.moj brat direktno a ja više indirektno,onako nije važno,imaš moju preporuku,mob čak bolje izgleda nego na slikama ,svaka pohvala 10/5
trgovao sa članom predator prije cca sat vremena ... sve 5 .. brzo i bez ikakvog filozofiranja. sve preporuke
Poslovao s Vatrogascem, sve pet, preporuke :thumbup:
poslovao sa Qwasy6 sve super prošlo....
Trgovao s clanom mortal,sve 5,super zapakirano...
Poslovao sa clanom RedKinG ponovo 5/5 preporuca ;)
Trgovao jučer sa članom Dubrava,......brzo i efikasno..........sve preporuke......5/5,..........jako zadovoljan,................:beer:
Trebao trgovati sa članom Compov. vezano za cafe.mobil majice.
Po dogovoru, ja sam mu par dana nakon 1.8. poslao novce. točnije 8.8., i bio je dogovor da će on meni poslati majicu, čim mu uplatim.
No to se odužilo, i eto, rekao sam mu prije par dana(koji tjedan) da do kraja 10.mj želim vidjet ili novce ili majicu.
do dana današnjega, 2.11., ja svoju majicu nisam dobio, a niti sam dobio novce. a to je puna 3 mjeseca otkad su trebale majice bit štampane.
Nažalost, nisam jedini koji nije dobio ni majicu ni novce, ima na više na forumu.
Zbog toga, ocjena trgvanja sa Compovom je 0/10
I moja preporuka:
Nemojte nikad trgovati sa Compovom, ako kaže da vi njemu pošaljete novce,a da će on vama nešto drugo poslat, ili obrnuto.
Prvo tražite da on vama pošalje novce/robu, a onda vi njemu.
Zbog svega navedenog, ja više NIKAD neću imati nikakvog posla sa članom Compov
:angry: :thumbdown
ne kužim,ako vas je toliko članova shebao,zkj netko nešta ne poduzme?
ja sam isto čeko dosta majcu al je compov poslo nakraju nije zajebo tako da ne vjerujem ni da će vas koji ste mu uplatili zajebat, on je stlno u nekoj gužvi kolko sam ja skužio
Trgovao s KiX12... Sve prošlo kako je dogovoreno i u najboljem redu... Preporučam...:kitty:
Trgovao sa clanom gljiva1000! sve proslo 5 :) momak je cak bivsi "kolega" iz skole :)
ocjena 5/5