osam i koliko i nema nikoga...
Jutro svima
Printable View
osam i koliko i nema nikoga...
Jutro svima
dobar jutar svima... :)
vidim, ovdje ništa novo... :-/ ;D
trebam otići do grada, a neda mi se... :-/
Zašto bi se dizao prije devet, a na godišnjem sam. ;D
Nemrem fakin bilivet!
svaki dan dizanje u 4.30 a sada .......JUHUUU:headbang:
Morning!
Heh, imam talent za multitasking... usisavanje, pisanje na kompu, pischanje (;D) , razgovor, brisanje prašine, pisanje zadaće...... prodajem se po cijeni od 3000 € po danu, model mario92 3000 .... :)
Jutro...,,,,
Dobar ;D;D
Profesor studentima objašnjava osnove obdukcije...
- "Počinjemo s osnovama obdukcije. Dvije stvari su pri tome od kljućne važnosti.. Prvo: morate pobijediti odvratnost. Pazite!"
Profesor gurne mrtvacu na stolu prst u guzicu, izvadi ga i poliže.
- "A sad vi."
Blijedi i jedva suzdržavajući povraćanje, studenti jedan za drugim ponove profesorov postupak. Kad su se svi izredali, profesor će:
- "Druga jednako važna stvar je koncentrirano i pažljivo praćenje predavanja. Ja sam u analni otvor gurnuo kažiprst, ali polizao srednjak. Dakle, dobro pazite...
;D
pozdrav svima...
neradim... :p
komp mi se brejka... :mad:
nda...bila s frendicom kao na kavi...iih..jedan čivas..drugi čivas..treći čivas...jedva sam doma došla :D
Spremam se pa da idem sa curom malo na lignje, pomfri, tartar...uh :mljac: :respect:
Pizza nam više nejde u Oro-Goru...prenajeli se :crazy:
Odo po pive i nešto za mezit, za sat vremena počinje pokeraško veče :notooth:
Odo se vozit na bajsu, samo da još namjestim sat na forumu, opet mi je poremećen, a bio je u redu...
EDIT: Kada sam postao pisalo je 16:29, a bilo je na GMT +1, ja stavio na GMT +2 i sad piše vrijeme postanja 18:29... wtf???
Evo nisam se zadržao dugo pa sam došao doma...idem spat, umoran sam a ujutro se i dižem...
Noć...
Osh, Kosh, G'Kosh :D
Idem spavat,pozdrav... :wave:
T-m, wtf?
Emm,sad idem spavat.
pozdrav raja! ;D
nema nikoga na forumu.
bezveze...
lazes............
Pročitao sa neke zgrade sa Savske danas, pa mi ušlo u glavu...
Jutro :wave:
Evo i mene doma... :) Doso iz NOC-a u Velikoj sinoc oko 22:30... 10 sati u autu ubiju svaki atom snage u organizmu... :) Sad sam mnogo pametniji nakon obuke... :)
Spavo do 11,pa na kavu,i sad sam opet online nakon tjedan dana... :)
evo igram game-hr i suradujemo ja i nOOb a da nismo znali da smo oba dvoje clanovi cafea lol.........