Kaj tu svima treba posebno pozivnice slat da dodu na sastanak? Kak cemo napravit dobar sastanak kad niko nece doc? :-/
Printable View
Kaj tu svima treba posebno pozivnice slat da dodu na sastanak? Kak cemo napravit dobar sastanak kad niko nece doc? :-/
Hmmm nije loše..a kad je taj "sastanak";D;D= Citat =:
Izvorno postao malena01
Petak, u 20 na trgu, kod sata :D= Citat =:
Izvorno postao ledeni
heh, kad očeš ;) ..... ajd možda i ja dođem ovaj vikend,....= Citat =:
Izvorno postao mala
Pa mogo bi možda i ja doć.Ne,pak neću.Ne spadam ja u vas velike.Ja boh bio onak 13-godišnjak s vama koji ste svi stariji od 18.Makar mi treba sam par stanica do trga= Citat =:
Izvorno postao Peky
EDIT:Whiteboy izbriso post
paracetamol rastopi u rakiji, dodaj nasjeckanog češnjaka, iscjedi limun, i namoći peršina,.....primi se za ljevi nožni palac i popij na ex, poslije napravi 20 sklekova i pod mlaki tuš.......pa se vidimo u subotu na sastanku .. heh ;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ajd, vec je malo bolja slika na radaru :)= Citat =:
Izvorno postao tomo
Krivo sam postao ovdje, ali prebrzi ste za mene... :)
Trebalo je ići u 'šta sad radite'... ;)
Evo, cula sam se sa Zerom, doci ce i on na sastanak :D
kad je sastanak????:wstupid:
Zakaj sam ja glupa kaj ti ne znas?:-/ Sutra u 20 h na tgu, kod sata, pa se vidimo :D= Citat =:
Izvorno postao mala
ma ja taj smajlic shvacam kao da se o meni radi ,znaci da sam ja glupson ,ne ti..nikako ne ti ;)
ok.-vidimo se
sused tomo,dojdi:bunny: :evil: :evil:
Aaa, ma niko nije glup, ko pita ne skita :D Samo nek vas dode malo vise za promjenu...= Citat =:
Izvorno postao mala
Hehe, jos ce ovo bit prvi sastanak sa vise cura nego frajera ;D
i kaj onda, ko dolazi :) ?
Možda i ja dođem, al nisam ziher...
Znaci, da ne morate kopat po temi, sastanak je sutra,
PETAK, 24.11., u 20:00 h, na trgu, kod sata...
vidimo se :spin:
Možda i ja dođem...Imam u tom trenutku slobodnog vremena, pa navratim malo sa posla :)
Ak je to ziher, nek netko sutra potvrdi, najvjerojatnije bi se i ja pojavio, al nije 100% ziher. Al, potrudit ću se da dođem :thumbup:
Je, sastanak je ziher, samo bi bilo dobro da se svi ovi koji nisu ziher izjasne do 17 h bar da znamo kog moramo cekat, jer ne znamo kam cemo poslije ic...
Ja još nisam siguran... pratit ću razvoj u ovoj temi, pa nekome javim... :rolleyes: :spin:
ja ne mogu doci,cijelu noc sam povracala i ujutro pala u nesvijest,jos uvijek nisam sva svoja tak da danas ostajem u krevetu...
= Citat =:
Izvorno postao mala
bejbe...imas cudne simptome:));D
hehhe nije,nije to....to ti se meni cesto zna dogodit:-/
bu dečko došo sad kad si bubina...:spin: