Iskljucite s-voice, tj iskljucite opciju da koristi home tipku i da se budi glasom.tada home tipka brze reagira.provjereno:)
Printable View
Iskljucite s-voice, tj iskljucite opciju da koristi home tipku i da se budi glasom.tada home tipka brze reagira.provjereno:)
kako u poweramp staviti da slika bude one neke crte koje se krecu nezz kako se to zove ,a ne albumart/cover albuma?
hakiaj i leone, ako niste dosad, otidite u postavke s voicea i iskljucite paljenje duplim klikom home tipke. zbog toga se javlja lag, ceka na trenutak drugi klik tipke prije nego reagira na prvi.
Ako je stock firmware bez root-a onda nemaš problema s lagovima, rušenjima itd. Ajfon mu nije ni blizu. Neznam kaj se uopće dvoumiš? I sam veliš da ti je apple ekran premali.
Moj ima lagove samo nakon OTA nadogradnje. I to ga sam restartam dva put za redom da nadogradnja sjedne kak spada i opet radi vrhunski.
tutlek hvala na odgovoru.
E sad, ono sto mi stvarno treba je neki pravi Call Blocker (Blacklist)
Na iphonu sam koristio IBlacklist i aplikacija je bila savrsena (nisi ni znao da te netko smeta)... dok na S3 koju god sam aplikaciju probao ima neki problem.
Prije svega pocme zvonit pa tek onda blokira poziv... e to me iritira do boli...
Ajde da cujem, sto koristite u te svrhe!
Unaprijed hvala
Root Call Blocker Pro (potreban root)
No, što Samsung nema u samom imeniku kod svakog kontakta opciju za blokiranje? HTC sense ima pa mi čudno da u Samsungu to nisu implementirali.
ps. u mom potpisu imaš temu za aplikacije(preporuke i zahtjeve) pa tu potraži također.
Meni je prosjek 4.50-5.30 uz konstantan wifi/2g/3g, sync 2 maila i whatsapp...ali ono što me iritira od 4.1.2 updatea je da mi Android sustav drugi potrošač sa 2-3% manje od zaslona...već sam isključio/blokirao sve procese i bloat koji mogu bez roota...ali još nisam našao što vuče toliko procesora... :angry:
Imenik/kontakt/opcije - dodaj na popis odbacivanja
Hvala na pomoci.
Moze meni noobu pomoc kako napravit root
Evo sa zadnjim stock XLLA za VIP 4.1.2...quadrant mi baca rezultat 5824
4.0.3 mi je bacao oko 5400, a 4.1 oko 4900
Napredak...bar što se tiče benchmark rezultata ali i ovako je brži :)
ja isto potvrđujem da je nesto brzi na 4.1.2.... jel moze na tko ukratko objasniti kako dodam jos appova u onaj split screen izbornik? ne da mi se googlat jerbo mi spustilo brzinu... premalo mi ovo 521mb u tarifi :/
inače nije dozvoljeno dodavati još aplikacija ali mozes to rijesiti sa mod-om koji instaliras preko CWM-a... meni radi savršeno na XXELLA
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1995697
Hrvatski XLLA - TRA - 6250
o čemu to ovisi?
O čistoj gluposti i ni o čemu korisnom.
Da li mi zna itko reći da li je slll iz VIPa zaključan, ili radi i na druge mreže?