a radi i na novom Mac OSu! :D
a radi i na novom Mac OSu! :D
ljudi pozdrav svima, nisam novi ode ali sam zaboravia sifru i mail starog accounta pa se moze po tome viditi da odavna ne pratim mobilnu tehnologiju
vec ste mozda odgovorili na ovo pitanje pa nemojte zamjeriti
ovako imam iphone 4 sa JB 4.2.1
e sad vec je tako duuugo vrimena i počea me malo zezat...
1. cica bateriju brze jer kao radi cilo vrime (isto usage vrime sa onim stan by)
2. vise ga nemogu spojiti sa kompjuterom...jednostavno ga neće pripozna i proba san par načina da ga pripozna i stavia sam najnoviji itunes i on kaze da se nemoze spojiti jer je na uređaju nesto neispravno (u tome stilu)
3. zadnje pitanje koja zadnja verzija softwarea ima untehered JB i dali ga mogu staviti da ne izgubim sve podatke sa njega
hvala unaprijed
Update fwa briše sve s njega, ali poslje možeš vratiti sve i backupa. naravno, za JB, prvo ga moraš JBat ponovo i onda vratiti.
5.1.1 je untethered.
moze link za unteherd JB 5.1.1.?
ček kako radim backup? Izbjegavam itunes tako da se ne snalazim
i oće li mi backup vratiti i biljške i poruke i ostale sitnice?
Na iClarified imaš detalje kako radiš jailbrejk 5.1.1
Dovoljno je da imaš iCloud na ipohnu aktiviran, i tamo označeno šta želiš backupirati, poslje samo će se restore odraditi.
hmm...ja nemam iCloud na svojem iphoneu...koliko znam on je dosa sa ios-om 5 a ja imam 4.2.1
Onda rucno odradi backup na itunesu pa poslje restore samo.
iCloud je zakon, neces se poslje morat zajebavat sa itunesom.
Da, morat ćeš spojiti na komp i preko iTunesa odraditi backup.
Pozdrav, novi sam korisnik Iphone 4 i nisam baš upoznat s njim.Naime frend mi je dao iphone 4 koji korišten na švicarsku mrežu sunrise. Dali mi netko može preporučiti kako ga otključati da radi na TMobile , ili preporučiti koji servis, i kolko to otprilike dođe..zahvaljujem unaprijed..,
Ovisi koji baseband imaš.
da li neko zna free aplikaciju za zakljucavanje poruka i ostali aplikacija?
Imam ipod 4, mislim da je sličan postupak i sa iphone..
Nešto sam čuo da može da se hackuje, i da onda pre itunesa one aplikacije koje koštaju skidaju se za free..
Kolko je to tačno i sigurno ?
Da, jailbreak. Sigurno je, i imaš upute na forumu, uz sve detalje. Točnije, KLIK! :)
ne znam koji iOS imaš i jel imaš spremljen SHSH, tako da.. ;)
da li je neko probao ovaj sim-unlock.net?
kakva su iskustva?
ja sam probao, otključao telefon bez problema (i4) trebalo im 2h, imaš i reviewe ispod svakog mobitela, možeš pročitati, tako da ti mogu reći da su ok.
@kvaju, hvala.
jeli ko zna kad će untehered JB od ios 6.0?
i recite mi samo kad sam napravia backup na itunesu kako to sve vratiti na mob nakon sta stavim novi soft?
Sutra ujutro dolazi.
backup vraćaš tako da nakon restorea odabereš "Restore From" i odabereš datum na koji si napravio backup.
kako resetirati iphone(da se izbrišu stari podaci od vlasnika) i onda ga dignut na trenutni soft (5.1.1) a ne na ios6 -radi jailbreaka-
bratić uzima u petak i5 pa mi daje svoj i4 .. pošto treba i želi sve svoje maknut sa telefona,ja bih htio da imam 5.xx soft..radi jailbreaka..
i on ga trenutno ima jailbreakanog..
hvala
Kako sam ja radio, u icloud odem i maknem sve sa on na off, rucno slike obrisao, pogasio imessage i app koje zelim.
Jutros upalih iphone 4, i non stop se restarta. Koliko vidim u ono malo vremena dok se upali u njemu nema ničega vezanog za JB.
Naime u njemu je ios 5.0.1 i napravio sam JB. Uredno je radio sve ovo vrijeme, i sinoć sam ga normalno ugasio. Od jutros se samo restarta, upali se, pokaže početni ekran i nakod toga ode restart i tako non stop.
Ima li kakve pomoći ili ću morat ga morati spojiti na itunes pa ubaciti neki ios nanovo ???
Unaprijed hvala
prilikom paljenja iphonea drži cijelo vrijeme volume up (+) gumbić.
to će deaktivirati mobile substrate i ti onda probaj detektirati gdje je problem.
ako se i dalje restarta onda restore.
Bas tako, restore preko kompa i ozivit ce se, onda ponovo jb i sve ok!
Jedan savjet: jučer pokušavam snimiti iOS 5.1.1 na dva mobitela i na svakome dobivam stalno errore, 3194, pa njega rješim, pa se pojavi 1602(1601), pa njega rješim pa se pojavi 11, itd itd. Uglavnom, pokušavao sam snimiti na 3-4 različita računala, s nekoliko različitih snowbreezea, i stalno mi javlja te errore, rješim jednoga dođe drugi i stalno u krug. Više ne znam kak rješiti probleme. Uglavnom ajde da jedan ne radi, ali obadva, to mi je već čudno. Radio sam to već stotine puta i više ne znam kak rješiti probleme.