i'm off...
naporan dan je prošao... a sutra bi moglo biti i gore... :-/
@vertigo: cert ćeš dobiti sutra navečer... ispričavam se što ga nisi dobio prije... :-/
Printable View
i'm off...
naporan dan je prošao... a sutra bi moglo biti i gore... :-/
@vertigo: cert ćeš dobiti sutra navečer... ispričavam se što ga nisi dobio prije... :-/
Danas bio u VŽ i položio sam ispit....:jump: :jump:
Sada se dopisivao sa "frendicom"....jedva ćekam vikend...:jump: :jump:
I evo prigodne slike povodom Božića....središnji trg u Varaždinu.....
slika je mutna jer je vani zima bila pa su mi se ruke tresle....:drunk:
http://img212.imageshack.us/img212/5688/dsc00003mm0.jpg
I sada idem u krpe.....noć svima :wave:
sad sam se nasmijao kakve seljačine voze . . .
dolazi stari sa posla i parkira se u ulici . . .
i dolazi neki drugi auto . . .
uglavnom frajer izlazi iz auta i nekaj priča sa starim, stari uđe u dvorište i ovaj ode . . .
stari dođe gore i kaže da se frajer nekaj prijetio, i kaže da je frajer rekao da bi bilo drukčije da je u autu bila ženska osoba . . .
stvarno ne kužim ko takvim seljacima daje dozvole . . .
kad mi je to stari rekao, došlo mi je da izađem van i frajeru promijenim opis njega i njegovog auta . . .
,,ma bljuje mi se od neke osobe..kaj osobe blah..:gimmebeer:valjda misli da ce sad dobit orden ...o boze boze
GAD DEMIT!!!
opera dela prek wap gprsa, interni browser dela, mesenđeri ne delaju!!!
denem drugu karticu - dela sve
denem tu karticu u drugi mob - mesenđeri ne delaju
zovem službu - vele mi 75 stvari koje sam napravil prije nek sam zval
wtf
i want my bloddy messenger online ASAP!:evil: :crazy:
Jel to netko ima "krizu" ;D
NEMA!!! :D
sembrič time...
LOL
A evo, čudim se koliko ovi Win98 traže restartova kompa da bi se skonfigurirali. Za instalaciju mrežne trebaju 3-4 :D Aaaah, good old times :D
...odoh odmorit...`noć..
..noc em;):wave:
Ma jeb... ove Windouze 98...mičem ih sa kompa. Totalno sam počupao kosu sa njima. A što je najgore nije neka strange konfa sa Via ili SIS čipsetom nego Abitica BH6 sa Pentium III na 533 (nije Copper, nego Katmai-B), 640 MB RAM (128 MB PC100 + 2 x 256 MB PC133), nVidia TNT2 Vanta 16 MB, LG DVD-ROM, Samsungov 20 GB disk i kad god pokušam instalirati D-Link mrežnu, ode sve u k...
Dobro jutro svima... :)
Šta je ovo!? nema nikog!! ;D
Ja budan već pola sata i malo više...
odo do grada... ;D
Vidim da sam jedino aktivniji član ovdje, uz još 3 nova koji se prijavljuju...
http://img155.imageshack.us/img155/7...linehq6.th.jpg
LOL
ovaj forum nebi bio kul bez ice... nimalo
rispekt
...dobro jutro...
e moj Ico ta tri se prijavljuju vec 2 mjeseca i niko mi nezna reci kako i zasto....:notworking:
...`jutro...idem doručkovat...
jutro em:) dobar tek
moram crtat neke grafove a tako mi se neda....joj...morat ću prvo malo igrat pro ulicu...
Ajmo se dogovorit da smo ulogirani svi u isto vrijeme da srušimo rekord od 630 maderfakera (među kojima sam i ja)
:)
dobro jutro . . . :wave:
Jutro......:wave:
Moram ići kod šogora postavljat laminat....opet će mi cijeli dan proći....
tek sad sad registriro da je oglasnik zatvoren..kakvi carevi , ko god da je to napravio ;D ;D
imam neki osjecaj da ce dobar dio ekipe otic .. mislim na ove Troter independent tradere kaj svaka 2 tjedna nesto mjenjaju nadoplacuju salju kupuju .. lololo
Podne je prošlo, vrijeme je za gem. :beer: