Trgovanje sa smogovcem prošlo u redu, dogovorili se sms-om, našli, "stržili" i nadam se da je zadovoljan. Ocjena 10/10
Printable View
Trgovanje sa smogovcem prošlo u redu, dogovorili se sms-om, našli, "stržili" i nadam se da je zadovoljan. Ocjena 10/10
Trgovao sa clanom matija051, moja preporuka nemojte trgovati s njime!
Dogovor je bio zamjena uredjaj za uredjaj, ja sam mu prosli tjedan o svoj trosak city expressom poslao mob, njegov mob sam dobio tek dana HP postom koju sam morao sam platiti (?!), sto se tice uredjaja, relativno je ok, bez 512 MB memorije koja je bila navedena.
Ocjena 2/10 (obzirom da sam ipak dobio uredjaj).
trgovao s Don Dumbuškom- poštom, sve 5 :wave:
Trgovao s Matrixcoreom- prošlo sve 5 s njegove strane
Ali ja sam naknadno utvrdio da sam previdio ovjeru na jednoj garanciji (za koju se ispostavilo, nakon sto sam ga kontaktirao, da je njegova) pa to upravo rjesavam.
Evo ovako, javna izjava i isprika na komplikaciji :( , koju cu rjesiti na obostrano zadovoljstvo :deal:
Trgovao s članom BM0021. Ja poslao mob,on preuzeo. Još čekam da novci stigni,ali sigurno je sve ok.
BM0021 -------10/5
trgovao s dariomb.u roku od 30min sve rijesili.preporucam
iwek...dosao,prodao,sretan ja,a nadam se i on(makar mu je prijatelj bio),od dogovora do trgovine sve u roku od 30min skoro
red dwarf - kupnja sve 5 savrseno.
trgovao sa clanom nokman, sve smo dogovorili lako i brzo, odmah se nasli, sve proslo odlicno!
isto tako za svaku pohvalu i clan McLaren(trgovali prije tjedan dana), nije sve islo tako brzo jer je bilo dosta komplikacija u tele2 centru, trebali se naci oko 15h, na kraju se nasli oko 20h, sve odlicno, preporucam
trgovao sa clanom El-ninom svaka cast decku sto je imo strpljena i sto je reko bilo je..Mobitel sam dobio u savrsenom pakiranju i u savrsenom stanju.El-nino cestitam.
10/10
ne znam jel se radi o n73. ali zelim reci nesto posto pbreaker ne zeli reci.
Dakle oni su se dogovorili za danas da mjenjaju p990i(od pbreakera) i n73(od el nina). i Tako kako imam pb-a na msn--u, reko mi je vec u srijedu da se dogovorio i da samo čeka subotu. Jučer navečer je razočarano na msn-u rekao da ga je El nino zajebao. On se nije usudio reći. Ali ja cu reci sljedeće:
Modovi nemogu raditi sranje i jebat* ljude kako žele,molim da poštuju obične korisnike jer oni nisu ništa posebno,eto tolko. Molim da ovo nitko ne shvati kao neku prijetnju il tka nest. :hrv:
Neam ja pojma sta ti i PB brijete ja sam vidio uzivo covjeka i reko sam sta mislim o njemu..Nebi se ni meni dalo zajebavati s klincem pa cekati da dodje paket pa dok on novce uplati i to.Ja nekazem da sam ja nesto stariji nego radje bi s ovakvim kakvi smo mi oci u oci...
El nino owna a ti nemoj prdit po njemu jer ga nikako neznas
DOVIDJENJA
ovako kao prvo ti si mlađi od mene i el nino i ja smo se planirali naci i riješiti zamjenu u 4 oka no sve smo se dog da u sub ja dolazim u zg i riješimo zamjenu no on je samo najednom postavio temu da mijenja n73 što mi je bilo čudno zašto i sad najednom mi kaže da ima za neku zamjenu da ako s njim propadne onda sam ja na redu...s time da smo se mi dog prije nego je on postavio uopće temu......:banme:
Prvo, trgovao sa marinom i zbilja svaka čast čovjeku. Zaboravio mi je donijeti USB kabel, CD i 50kn, vjerovao sam mu na riječ da će donijeti sljedeći dan. Sljedeći dan mi se javio, sve smo sredili, zbilja svaka čast!!! 10/10
Drugo, ja se nisam s pbreakerom dogovorio ništa, nego sam mu rekao da bi mogli mijenjati mob u subotu. Zatim sam stavio mob u oglasnik, da vidim hoće li biti kakva bolja ponuda na kaj je on pošizio. Naime, sa pbeakerom se nisam dogovorio ništa fiksno (datum, vrijeme, mjesto i sl.), što znači da mi nitko ne oduzima pravo da čekam drugu ponudu. Rekao sam čovjeku preo PM-a da ću mu se javiti u petak navečer i ako ne prodam mob, mijenjamo sigurno. Pošto sam riješio mob, lijepo sam mu javio da je mob riješen i nisam ga za*ebavao. To kaj je dotični član silno htio N73 i sada ovdje ispoljava frustracije, to nije moj problem. I ovo nema veze s tim kaj sam moderator.
Nema veze, al ne volim kad s netko opravdava, a nema argumenata. Činjenica je da se nisam s pbreakerom ništa fiksno dogovorio, nego da bi mogli mijenjat i da ću mu javit u petak dal da dođe il ne dođe u Zagreb, kaj sam i napravio...
trgovao sa supertovar sve super prošlo poslao mi je poštom mob sve lijepo upakirano i sve 5
Zadovoljan više nego, pošto sam namjeravao i tako uzimat novo kućište za 6600 nisam ni pitao slike nego odma uzeo telefon .... a došao mi fon kao nov (mala pukotinica na originale maski riješena sa 1 kapi supergluea ,plus jedna komplet crna maska netaknuta i HRPA programa na mem. cardu što me najviše i najugodnije iznenadilo .... vraća mi se vjera u kupovanje preko oglasa ocjena 5/5 :respect:
Trgovao sa trials051 riješeno u expresnom roku bez ikakvih muljaža i problema, momak je od riječi! :respect: :drink: :wave: :beer:
Moja druga uspješna prodaja na ovom forumu :crazy: :respect: , prodao sam i Play Station 2 u Slavoniju odnosno zamijenio isto sve 5 i jako brzo, mislim da bi ljudi pri ikakvom trgovanju sa forumašima ovo trebali gledat prvo!
Trgovao s clanom Red Dwarf , s moje strane sve u redu pakovanje za pohvalu mobitel u odlicnom stanju kao sto je i rekao, otpakirao sam ga jedno 15 minuti, s moje strane 10/10 , ja se nadam da ce s njegove strane biti sve u redu kad stgne sutra i nemojj zamjerit na pakiranju :)
Trgovao opet s članom dubrava. Ja uplatio novce na račun,on poslao i prije nego su novci sjeli. Pošta je malo kasnila, čini se da poštari ove dane nisu radili posao. btw. mobovi rade,čitavi su.sve super.
10/5 :)