ma daj :jump:
Printable View
ma daj :jump:
ima, ima.... A lude su im ovaj put ideje! Da vidiš kako ljudi stradavaju! Užas... ;D Baš zakon...:smart:= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
Jedva čekam da vidim. :)
"One Missed Call" - još jedan u nizu japanskih horora (mislim da je Japanski, a možda i griješim) sa svim klasičnim elementima: spori tempo radnje, djevojčice sa dugom, crnom kosom preko lica... Nakon Kruga svi su mi filmovi lagano na isti kalup i sve su lošiji, mada se teško može reći da je i ovaj film loš... Ali nije ni bog-zna-kak dobar... (SPOILER ALERT) Uglavnom radnja se vrti oko toga da buduća žrtva dobije poziv na svoj mobitel sa mobitela bivše žrtve, što znači da će i ona nadrapat točno u ono vrijeme koje piše uz glasovnu poruku sa tog drugog mobitela u kojoj se začuju zadnje riječi žrtve... Nadam se da je netko usspio shvatiti... ;D
6/10
"Psst... Nikome ni riječ" (Keeping Mum) - malo twisted crnohumorna, britanska komedija o... neću ništa otkrivati... :) Nije da sam očekivao ne znam kako odličan film, a da sam mislio da će biti nešto malo bolji, jesam... Ako ga gledate kao polu-bajku, polu-komediju može skroz solidno funkcionirati...
6/10
Evo ja cu dva.
Saw I i Saw II ocjena:9.0/10
Mozda i visa ocjena treba bit al ne bi sad ovdje da pretjerujem.
U prvi film je ulozeno minimalno love, skoro samo dva glumca u jednoj prostoriji i snimljen je za samo 18 dana, dok je 2. malo veci.
Horori su i jako su dobro smisljeni , sa super radnjom i zapletom itd, itd.
Jučer sam ponovno pogledao The Texas Chainsaw Massacre (2003 god) ali ovaj put uz puno zvučnika , kao u kinu i film je super . Čak sam se par puta scimao baš zbog zvučnika . Po meni jedan od najboljih horrora - 9/10
= Citat =:
Izvorno postao Lich
Ti, nazovi horori koji svoju "atmosferu" baziraju na zvučnim efektima i banalnim kadrovima su mi za onu stvar... Taj remake ni nije loš, ali današnji horori su po jednom te istom receptu i prodaju se (nezahtjevnoj) publici kojoj je dovoljno da ih se može zastrašiti sa holivudskim forama...
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
To je istina , i primijetio sam da je sve više horor filmova snimano po istinitom događaju , što sigurno nije istina ...
Hm, ako piše da je po istinitom događaju ne vjerujem da je izmišljeno tj. sigurno su neki dijelovi izmišljeni, ali sama priča ne...
V For Vendetta
zanimljiv prikaz budućnosti u kojoj se ljudi iz paranoičnog straha od svega što je potencijalno opasno ili drukčije okreću okrutnom totalitarnom sistemu, koji je zapravo gori od svih potencijalnih prijetnji.
ocjena 9/10
Potpisujem, Vendetta me totalno iznenadila. Očekivao sam neko hollywoodsko preseravanje, ali film je kvalitetan i nema neke pretjerane patetike. V je genijalan lik, a i mala dobro glumi.
A ja čitam naokolo kako je film manje-više promašaj...
"Aeon Flux" - kao što sam negdje pročitao, žemska ima ime kao neki deterdžent koji vrišti sa polica "Uzmi me! Ja sam najbolji!"... Tak je nekak i ona: najbolja u svojem poslu... A to je tamanjenje svega živog... I to je više-manje sve kaj valja u filmu: znači Charlize u posebno dizajniranim krpicama... Uostalom, sve je u filmu posebno izdizajnirano... A ostalo je - voda... mlaka voda...
4/10
Waiting - komedija o ekipi koja radi u restoranu...not bad 7/10
Keeping Mum - dobra večernja komedijica s Rowan Atkinsonom...8/10
Alien Autopsy - 7/10 - dvoje ljudi napravi "domaču" obdukciju aliena i uzdrma svijet. Dobra komedija
Lady in the water,......umm....moram još jednom pogledat...s prijevodom:rolleyes:
Crimson Rivers 2 - Angels of The Apocalypse (2004)
ponovo sam ga gledo i preporucujem ga svima koji vole trilere !!
9/10
:thumbup:
Ma sve ja to kužim,al pošto ima manjak filmova na tu temu ovaj mi je bio dobar.Naravno tu je i veliki utjecaj muzike u filmu koja mislim da je stvarno OK (bar meni),i zato "podiže" film na bolju razinu,nego šta inaće je.= Citat =:
Izvorno postao Smrt
2 kreki: a imaš ti to možda na dvd pa da se mi dogovorimo za slanje? ;)
Ja sam jučer pogledao "Lucky number Slevin" i film mi je fenomenalan!
Baš sam se oduševio, i pričom i raspletom. :)
8,5/10
http://www.culture.nokia.com/uploads/2046_m.jpg
Pogledao sam neki dan UVIJEK ĆU ZNATI ŠTO SI RADILA PROŠLOG LJETA(I'll Always Know What You Did Last Summer)
nije bas strasno ponovo glup kraj ocjena 5/10
http://www.upcominghorrormovies.com/movies/illknow.jpg
Za boga miloga, uopće davati 12 kuna za takvo što... I taj naslov... Debilana na kvadrat...
to mi je frend posudio tak da ja nisam trebao bacat pare ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Silent Hill - Jedan od onih horora di gotovo da nema niti jedne scene na prepad, ali je zato atmosfera kroz cijeli film totalno jezovita, baš kakva priliči Silent Hillu. Također, postoji nekoliko scena za koje će vam trebat malo bolji želudac, jer su likovi u filmu zbilja spooky. Moram napomenuti za one koji si igrali istoimenu igru (pogotovo prvi dio) da ima dosta sličnih likova, te oćenito sličnosti sa samom igrom. Uglavnom, radi se o jednoj od boljih ekranizacija igara na filmskom platnu, tako da film ima moju preporuku...ocjena: 7.5/10
LOTR - The Fellowship of the Ring (Special Extended Edition) - prava stvar za ljubitelje tolkiena!
u kino verziji fale neke stvari koje su ovdje vrlo lijepo prikazane i objašnjene.... 208 minuta čiste fantasy zabave. još ako ga gledate u zagrljaju s dragom osobom, uff :kitty:
10/10
Potpisujem! Imam kolekciju limited edition (da, fan sam :)). Ali pravi doživljaj je gledat to s projektorom prek 7 metra dijagonale zida... ;)= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
ja bi tooooo..... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n022.gif= Citat =:
Izvorno postao whiteboy