Haha, pa prije će doći 4.1.2 za SII, nego što će u retard mreži T-Mobile doći za SIII.
Ljubav. Sreća. ♥
Printable View
Haha, pa prije će doći 4.1.2 za SII, nego što će u retard mreži T-Mobile doći za SIII.
Ljubav. Sreća. ♥
26Mb ima
E..kad skinem preko wifi i onda me pita za instalaciju i kaze da odaberem " later, install all ili install". Koja je razlika izmedju install all i instal..ja sam lupio install i updateo je...bojao sam s da ce mi install all formatirat sve
Kakvi su dojmovi? Koje su novosti?
Molim vas,pretrazio sam cijeli internet ali ne mogu naci rijesenje za jednu stvari...Kada otvorim kameru i kada promijenim settingse (exposure stavim na 1.0 jer su mi slike pre tamne) onda zelim da mi te postavke ostanu i sljedeci put.No svaki put kada pokrenem kameru exposure mi se vrati na defaultnih 0.Mogu li ikako save-at te settingse da ih ne moram svaki put mijenjat iz pocetka??
Pogledajte na XDA: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2091045
ROM-ovi dolje navedeni bi trebali biti sa vec ugradjenim fix-om:
The following ROMs include a Kernel and recovery with the Update 7 "Fixes" applied. If you have one of these, officially consider yourself "Safe".
You may be rooted but if you have a custom kernel or recovery, they must be from the lists below.
XXELKC
XXELL1
XXELL4
XXELL5
XXELL6
XXELLA
XXELLB
XXELLC
Appears like all 4.1.2 based i9300 builds will have the fix.
...više me ne zabrinjavaju ta sva naklapanja sa SDSom na XDA... sad je kao zakrpa sadržana u kernelu od svih xxell novijih nadogradnji, a Samsung je tek nedavno priznao problem i rekao da radi na zakrpi... čini se više kao puštanje balona od strane Samsunga da ne bi došlo do masovne medijske histerije i publiciteta...
..i šta je sad sa tim zakrpama...stalno nove izlaze...mi na tele2 smo tek nedavno dobili XXELL4...da li to znači da sad slijedi A pa B pa C ili su to specifični kodovi za različite regije... ako idu po redu...užas...jer vidim neki na tmob još nisu dobili ni JB.....
T-Mobile nigdje nije bacio update na 4.1.2 još ga filaju sa bloatom
Romovi se za različite regije ni po čemu ne razlikuju osim po CSC direktoriju
ELL1 na dalje su buldovi, novije verzije, hex sustav od 0 do F, ništa posebno ista stvar je bila i sa 4.1.1 romovima
Vjeruje se da je SDS fix u samsungovom update 7 za kernele koji izbjegava taj problem sa MMC čipovima isti update se nalazi u svim službenim kernelima za 4.1.2 romove
T-mobile je.... !"#$%
I da, odgovorih. :)
Imam samo jedno pitanje... možda nije primjereno mjesto. Ali ovako: ako želim flashati stock firmware (koristeći Odin) na Galaxy S3, konkretno, ovaj 4.1.2 XELL4; mogu li to napraviti bez obzira što telefon nije rootan?
I smijem li to napraviti uopće? Recimo, ne čeka mi se T-Mobile i njihova revnost u izdavanju firmware-a?
Ne znam da li je prava tema za pitanje ali evo:
E-mail problem na Galaxy S3 i Androidu općenito (Gingerbread, ICS i JB).
Koristim T-com email adresu ime.prezime@zg.t-com.hr. Podešeno mi je tako da kada "skinem" mail na mobitel on i dalje ostane na T-com serveru, ali kada ga skinem sa desktop racunalom podešeno je da se briše sa servera... Gdje je problem? Znaci, skinem mail na mobitel i ostavim ga, zatim kada dosjem kuci skinem ga i na comp, međutijm kada sliujedeci put provjeravam mail sa mobitelom on jednostavno pobriše sav mail sa mobitela s obzirom da jhe server "prazan"...
Zanima me da li netko ima rješenje jer mi je to za popiz... Takav problem nisam imao niti sa Symbianom niti sa iOS-om... Ne mogu vjerovati da Android ima takav propust, a nadao sam se da ce to popraviti sa GB na ICS pa onda na JB, ali evo ništa...
Svaki savjet je dobrodošao.
Koristiš li IMAP? ili POP3? podesi opcije u aplikacijama. nije to nikakav propust. Također imaš na google play K9 mail aplikaciju koja je puno jača od stock aplikacije.
Koristim POP3 što i nalaže T-com... Vjeruj mi da sam sve opcije u aplikaciji probao podesiti, samo se nadam da sam nešto previdio i da će me netko ovdje "prosvijetliti"...
Mail K9 sam pokušao još na Galaxy Plusu na GingerBreadu, i još nekoliko Email App, ali problem je ostao isti...
Ako ti nemaš problem kao ja molim te da mi napišeš kakve swu tvoje postavke....
Sasvim sigurno sam postavio POP3...
Ovo mi izglda ko' klasičan mail preko exchangea - mobitel samo prikazuje stanje mailova na samom serveru, zapravo ih ne skida. Tj. skine ih, ali ako kasnije ne nađe te mailove na serveru, obriše ih i sa mobitela. Djeluje kao da je postavljem IMAP, a ne POP3 (bar je tako meni na jednom od mailova).
Jednostavno nastimas na PC-iju da ostavlja kopije na serveru, daj vremenski rok i to je to.
Evo CRO XELLA T-Mrbid
PDA: I9300XXELLA
CSC: I9300CROLL1
Version: 4.1.2
Ako netko stavi pa da bude ljubazan da mi javi verziju modema. Na custom romu sam pa da samo modem flešam.
settings- about - Baseband (na hrvatskom valjda Osnovna verzija ili nešto tako)
Hvala
Evo ti SS mog, kupljen u VIP-u, sve stock...i promjenjena maticna ploca :-)
https://www.dropbox.com/s/30m4qnlcax...2013.13.20.png
Jel moze samo preporuka najboljeg muzickog playera na S3?
I kako mogu u potpunosti ugasit onaj stock player, jer meni konstantno stoji na STOP i cini mi se da tako puno brze "vuce" bateriju.
hvala
Ja koristim na note2 poweramp, kupila sam ga jos dok je bio na akciji... u svakom slucaju, sve preporuke... meni je definitivno najbolji plejer i iz tog razloga sam ga kupila...
naravno, uvijek ima i neka "free" verzija, inace je trial... mozes ga nastaviti koristiti ali ti prilikom otvaranja javlja da je istekao trial, ili tako nesto...
Ljudi, pomoc!
Imam mogucnost relativno povoljno doci do SGS3. Ono sto me brine je koliko se smrzava, reboota sam od sebe i slicni bugovi...
Trenutno imam Ip4S koji radi bez greske, jedina zamjerka mu je manji ekran od Galaxy S serije.
Svojevremeno sam imao Galaxy S, koji se svako malo smrzavao, gasio sam od sebe...
Zahvaljujem na odgovorima.
pa u principu se ne bi trebao smrzavati, ali zna zaštekati kad pritisnes home tipku da te vrati nazad, restarta se nikad