Debilno mi je sto je i nova verz uzasno spora kad se ukljuce vizualni efekti. sto ih stavljaju ikako...
Printable View
Debilno mi je sto je i nova verz uzasno spora kad se ukljuce vizualni efekti. sto ih stavljaju ikako...
jel mi može neko reć zašto mi ova debilna 5800 neće da reproducira video konvertiran iz VOB u MP4 format, video je veličine oko 700Mb i kad ga hoću pokrenuti napiše mi "nije moguća reprodukcija ni video ni audio formata, pokušajte djelomično reproducirati" i samo mi zvuk reproducira, a video od cca. 15Mb u MP4 formatu reproducira bez problema...
Instalirao program ThePencil (radi na v40 iako povremeno zna restartati sistem) i prikljucio mu tipku 'zeleno dugme'. Naravno, sad vise ne mogu u listi zadnjih poziva zelenom tipkom nazvati nekoga nego moram klikati onu slusalicu.
Pitanje: zna li itko je li moguce tipke na 5800 programirati kao u npr. e66 da reagiraju u zavisnosti koliko ih se puta upre? npr. jedan klik da mi selektira nesto (program thepencil), dva klika da zove, dugo drzanje za XXx, itd.
1. instaliras ga
2. pokrenes ga i pojavi se crveni ekran
3. pritisne jednu od 3 tipke na 5800 (savjet je zelenu tipku jer neces moci pristupiti meniju)
4. gore ce ti se pojaviti kod, a ti samo kliknes spremi
5. sada je select opcija snimljena da se aktivira s odabranom tipkom
6. udjes u npr. imenik
7.drzis pritisnutu tipku (npr. zelenu) i klikces na imena. vidjet ces da imena postaju selektirana
:D
Imaš na raspolaganju sve tipke, znači i ovu za kameru i za glasnoću.
a jel se to moze oznacavat programe? pa da ih lakse stavim u drugi folder?
Koristi li ova Facebook aplikacija iz Ovi Storea m.facebook ili obicni? Znam da je m.facebook besplatan na vipu, pa mi se vise isplati njega koristiti ako nokijina aplikacija ide preko facebook.com, a mogućnosti su ionako jednake.
Ne bih se složila, jer ja bez problema gledam film veličine 800 MB, a rezolucija je 640x360. Napravi konvertiranje u Format Factory-u, ja sam konvertirala iz VOB-a u MP4 i bez problema sam mogla pogledat.
jel postoji kakva gmail aplikacija za 5800?
http://www.google.com/mobile/mail/
Trebalo bi biti, piše da ima za Symbian S60 :)
Trebao bi aplikaciju koja se može koristiti za povezivanje 5800 sa PC win XP, naravno preko interneta.
Drugo, instalirao sam si OVI Maps i na Izborniku ima ikone vrijeme, lonley planet i michelin. Kad odaberem bilo kojeg od njih dobim inf da je došlo do poteškoća prilikom spajanja i da probam ponovo. Jel to funkcionira u HR ili trebam negdje dodatno naštimati pristup netu. OVI Maps se spajaju bez problema na net.
Ako ne pomaže vađenje kartice kao što meni nije pomoglo, možda će pomoć nešto jednostavnije, meni je pomoglo, i ne samo to već je soft ubrzao samo tako- avion!!!
Izbornik-programi-upravlj. datoteka - označiti (ne otvarati) E:mem.kart. - opcije - ukloni memor. karticu..... i uživajte u instaliranju i brzini:crazy:
Imao sam jednak problem. Pribjegao sam malo radikalnijem zahvatu i napravio hard reset. Nakon toga sve šljaka kako treba.
Drugovi, i ja sam postao vlasnik 5800 xm, legalne, ne zaključane iz mobisa. Telefon je za sada ok. Nema krckanja, lufta. Sve djeluje kompaktno. Inačica softvera v 31.0.101. RM356. Proizvedena u Mađarskoj. Siromašan sadržaj pakiranja u odnosu na one prve serije, bez rezervnog styliusa kao i zaštitne maske te držača. Instalirao neke app, koje sam prethodno, narano potpisao. U radu do sad nisam primjetio nikakove probleme. Žao mi je što real player ne može raditi u pozadini ( ili može samo ja ne znam kako ) Novu verziju softvera ne mogu instalirati, valjda će se moći nakon nekog vremena. Bilo bi lijepo kad bi imao nekakav internet radio kao e71. Ima li tko od vas kakav prijedlog za isti. Čitajući ovu temu vidio sam kako neki od vas imaju i zahtjeve za app, imam i ja. Trebam sudoku, solitare, kompatibilni internet radio, šah. Za sad toliko. Usput, instalirao sam ovi map 3.0 i radi odlično, za moj pojam.
Iz Mobisa nisu zakljucane...zakljucane su one od mobilnih providera
Naravno da nisu u mobisu zakjučane.
Pogrešno sam se izrazio kada sam napisao "ne zaklučane" !
Kupio sam ju u Mobisu... :crazy:
Formatirao bih memorijsku karticu pa me zanima dali je moguce pomocu Nokia PC Suite-a napraviti backup kartice tako da poslije SMS poruke mogu vratit i da se one negdje vide, ne mora biti u Ulaznom spremniku, mozda u folderu Moje mape ili slicno?!
Ja još ne mogu ne mogu napraviti update softver-a!
Trenutna inačica je v31.0.101 RM356.
Telefon je kupljen u Mobisu.
Da li je to normalno i da li moram još čekati???
Ne bih htio prčkati po mobitelu mjenjanjem product coda!!!
I zanima me kako doći do hello aplikacije za hack mobitela kako ne bi morao svaku aplikaciju potpisivati?