Mislim da ti je to do kompa, a ne do moba ili ovog patcha.
Cini se da komp ne kuzi dobro taj file kad ima drugu ekstenziju.
U tvom slucaju ispada da se ne isplati stavljati taj patch.
ma dečki znam ja da to postoji kad sam gledo to na netu na drugim forumima, samo me zanima gdje to skinut...dajte mi probajte negdje nać taj firmware...
i da...još imam problema s mobom,pokušao sam ga flešat u w810i,al nije uspjelo pa sam ga pokušao vratit u w800i,al nažalost kod customize fs mi ne piše kao obično:this is a FLASH loader nego mi piše:this is a CHIPSELECT loader i kad mi dođe do checking if loader is unlocked,samo mi se program zaledi,neznam šta da radim!!!!!!
please ljudi pomoć! sigurno ste i vi imali takve slučajeve...
sad mi dok palim mob sam se upali bijelo svjetlo na ekranu i odma se ugasi
ajde ko zna častim!fakat mi sad treba mob,mučim se sa siemensom MC60,to je velika muka za mene i stvarno sam tužan sad:cry:
ljudi please brzi odgovor...molim vas!
EDIT: de mi ljudi moji dragi recite kakva je razlika između flash lite 1.1 i flash lite 2.0?
IMHO, to ti nije bilo bas pametno. K750/W800 i W810 nisu kompatibilni mobiteli, pa taj pokusaj nije bas imao velike sanse dobro zavrsiti.
Usporedbe radi, clan Ico86 je pokusao flashati K550 u W880, takodjer dva nekompatibilna telefona, to je takodjer zavrsilo lose. Ne znam je li ga uspio ozivjeti, pitaj njega.
Novija verzija? Vise mogucnosti?
Sumnjam da negdje ima potpuni popis promjena.
moze li mi neko reci koji su po vama naj korisni patchevi?
@robby14 Btw obavezno radi backup gdfs-a i vrlo su velike sanse da vratis kao sto je bilo ako flashas nekompatibilne modele. No ima tu losih strana, zbog postavki frekvencija zvuka izmedju razlicitih modela moze se ostetiti zvucni cip odnosno skroz spaliti. I nikada ne stavljaj GDFS drugog fona, bez obzira da li je isti CID color verzija, phone model, jer tako ces ga trajno onesposobiti. Neki stariji telefoni CID36/49 se mogu oziviti stavljanjem novog RAW GDFS, ponovnim stavljanjem IMEI, s boxom i komercijalnim programima. Kod CID51/52 telefona samo neki telefoni se daju oziviti inace je to jako tesko, postoje programi i Box za to no vrlo je skupo kupovati radi jednog moba, a rijetki su dobri serviseri koji to rade. Sorry sto sam ovako opsiran, no ovo je neki troubleshooter i sta se moze rijesiti ako do ovakve situacije dodje.
A K550i nisam popravio on je otisao za 80 kn i umjesto njega dobio sam ispravnu Motorolu W220 koju sam dao curi a ona meni Siemens M55 zato sto W220 ima pink masku, i njoj se vise svidja W220.
znate li mozda kako da ovaj winamp ubacim u mobitel
http://sek750i.pl/component/option,c...d,878/lang,en/
fs/tpa/system/multimedia/mp
da sve ja to znan ali kad ga ubacin nista se ne poklapa u wolkmenu izbaciva iz kamere i slicne stvari
a u paketu se nalazi i
now_playing.pml i
gomusic.bin
sto tribam s tim datotekama
i dali je ko probao ubacit onaj wolkmen skin 2
ma samo far-om uđi u mob konektaj ga prije i onda odi fs/tpa/system/multimedia/mp tamo obriši datoteke koje su u mobu s desne strane nađi te datoteke na kompu označi ih stisni f5(copy) i kopiraj ih u mob i lijepo izađeš iz fara i to je to ;)
ima li ko link di mogu skinit far jer inace koristin xs++
Meni driver za kameru nije bas zadovoljavajuci,slika nije cista i nisam nimalo zadovoljan pa sam ubacio Kriomag v21.91 ali cini mi se da je opet slicno ako ne i isto i zasto mi ne radi blic kada radim slike...
Evo pa vidite i sami...
http://img293.imageshack.us/img293/5629/dsc00157nu8.jpg
http://img146.imageshack.us/img146/2...0159jf7.th.jpg
znaš poslovicu guglanje nije grijeh ;)
posjeti http://www.google.hr/
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...download&meta=
evo rezultata ;)
e i jos nesto. znate li mozda sto trebam izmjenit u layout.xml datoteki da bi udomisto operatera naprimjer pisalo moje ime.
Evo, znam da ce te mi reci da si pogledam malo po forumu da mi sve pise. Ja sam gledao po forumu, ali nista od toga ne razmem. Ja bi znaci htio bez flashanja promjeniti ikone na svom k750i. Htio bi da mi sve potrebne podatke i programe navedete. Dogovorio sam se s prijateljima da cu do kraja tjedna imati totalno cool mobitel, a ako mi bude obican onda ce me ubit.:cool: :suicide:
mislim da nemoš to, možeš ga jedino maknut
Kaj mogu maknut
možeš maknut da ti gore ne piše ime operatera
btw, ja sam isto novosel
O super
Kako da maknem ime operatera?
:bigjump:
1 stranica u ovoj temi, 3.post
Ako si dobro procitao tutorijal shvatio bi da samo trebas izvrsiti Customize FS, a file-ove ubacis pod files_to_upload/tpa/preset/system/menu/, i time prakticno ubacis/zamijenis postojece ikone i menu.ml (meni konfiguracijsku datoteku) i software ostane isti, a modifikacije ce biti vidljive. Originalne ikone se brisu.
moglo bi se napraviti patchem
ali ne šljaka jer se logo operatera učitava iz sim kartice a ne iz maina= Citat =:
;W810 SW-R4EA031
;TELE2 -> MASVA
;MASVA
;4493141B: 54454C4532 4D41535641
;44931ACO: 54454C4532 4D41535641
;44931ADA: 54454C4532 4D41535641
;4493234F: 54454C4532 4D41535641
;44930F2D: 54454C4532 4D41535641
dečki dajte malo objasnite kak da si opet složim mob,možete mi to nekak objasnit kak da si metnem nazad GDFS i IMEI i to...
jel ima netko backup GDFS-a od w800i??
plz uploadajte ak imate!!!
btw: još uvjek se tu mučim sa jadnim siemensom...
Da tako pise u uputama, no kada ja to napravim vise nemogu upaliti mob, onda ga moram flashati na w800, a zatim pomocu SE Update Service napraviti update za k750i da bi mi mobitel normalno radio. Ja bi htio imati mobitel koji bi bio flashan na w800, ali kada svoj mobitel flasham na w800, kada ulazim u meni javlja mi se neka greska pa mi je draze imati klasican k750i.
Htio bi se nauciti sluziti patchevima, ali mi svi kazu da si malo pogledam po forumu. Koliko sam skuzio za ubacivanje patcheva mi treba neki program, mene zanima koji je to program i gdje ga ima za skinuti?
Uzmimo sada za primjer patch za zakljucavanje poruka, imam k750i i procitao sam da je na njemu to moguce napraviti. Na forumu mi pise kako se to radi, ali samo povrsno ne pise nista o ubacivanju patcha u mobitel, a upravo to meni treba. Ako ti se da to malo bolje mi objasniti bio bi ti jako zahvalan.
:thumbdown
1. moraš s xs-om ubaciti fake main, a onda uđeš u FAR pa u Flash i onda ubaciš patch, i na kraju ubaciš rest od w800 i to ti je to
btw: jer ima neko setp plugin za k750 cid49 brown
danas sam kupio mob i brown je, ne mogu vjerovat to mi je već drugi brown
Mene zanima zasto kada ja izvrsim flasovanje na svom k750i meni mobitel otvara meni tako da prvo napise neku obavjest(pogresku), a tek onda mi se otvori meni. Zanima me jos zasto nemam izbor jezika nego imam samo engleski kao jezik telefona.