trgovao s krompirkom...covjek me cak sacekao da mu novce posaljem...mobitel je sve 5 kako smo se i dogovorili...jos on platio postarinu...ma jednostavno mi dodje da ga poljubim od miline (da je cura:) )
Printable View
trgovao s krompirkom...covjek me cak sacekao da mu novce posaljem...mobitel je sve 5 kako smo se i dogovorili...jos on platio postarinu...ma jednostavno mi dodje da ga poljubim od miline (da je cura:) )
LOLCINA....
Sve 5.... sa Red Dwarf... lako se dogovorili prek smsa i eto obavili slanje...
preporuke...
Trgovao sa članom "digidoo"...fino se našli i sve proslo ok, onako kako smo se i dogovorili. Preporuka:thumbup:
Poslovao sam sa clanom RedKingom 5/5!!!!!!!!!!!!
Preporucam !!!!! ;)
pokušaj trgovine sa članom SINKE.
uglavnom, niti je došao, niti se javio.
krajnje neozbiljno, stoga NE PREPORUČAM
Trgovao s red dwarfom,sve pet,jos mi ostala sim kartica u mobu,i covjek se posteno vratio! 5
trgovao s članom dubrava, uz mob dobio svega veselja u vrečici, između ostalog i sim kartica :D, vračam sutra :p
Sve 5, mob radi ko ura. Moje preporuke.
Također trgovao sa članom dubrava. Naime on je poslao mobitel makar ja nisam ni uplatio novce,čovjek je pošten,sve preporuke. Sjeli su mu novci n račun,još samo cekam da stigne mob,ali u to ne sumnjam.
10/5
također preporuke....bio malo u zurbi i zametnuo karticu u vrecicu a mislio kasnije da sam lud sto je ne mogu nac u autu...javi kad ti je dubec usput..covjek i pol, donio karticu nije htio ni za bengu uzet..:respect:
nedavno trgovao s clanom extaza isto sve 5....
i da, trgovao postom s manijakom... brzo se dogovorili,ja poslao mob postom, sjeli mi novci na racun, jos samo da mu stigne mobitel sutra-preksutra(neradni dan pa ne znam kak to ide s postom)... sve preporuke:beer:
trgovao sa xlr -om, i sve proslo u najboljem mogucem redu... super upakirano, sve kako je rekao, i jeftino... preporuke 10/10
bubAmeZhivot - također sve u najboljem redu i bez zamjerke :thumbup: Sretan ti, sretan i ja! 10/10
član ljevi ,
moji putevi ova dva tjedna su isla desno a on lijevo :)
uglavnom danas se vozac nasao s njim sve 5 i korektno ,
sve preporuke .
ovako...amlo poduza lista...trgovaro s malenom, el tompom, i jos nekim al se nemogu sjetiti i sve 5 proslo
prije sve bih se htio ispricati clanu dbogdanic zbog svog ne postivanja dogovora. zasto ga nisam ispostovao?
09.10. prosle godine sam uzeo pretplatu od vipa. posto u tom trenutku nisam imao novaca za mobitel, mobitel sam uzeo naknadno za 7 dana (d600 za 991kn). ugovor sam potpisao na 12 mjeseci.
kad se ne uzima mobitel minimalno trajanje pretplate je 3 mjeseca.
e sad, kako se blizio 09.10 sam se ja poveselio da cu moci rskinuti ugovor s vipom, prodati svoj mob i kupiti HTC touch preko tele2 pretplate (1995kn tarifa 170 na 24mjeseca).
i sad dolazi do problema. danas odlazim do vipa raskinuti ugovor a zena mi kaze vama traje do 1 mjeseca 2008 godine. ja ono wtf? uglavnom, kad sam uzeo pretplatu su mi stavili 3 mjeseca jer nisam odmah uzeo mob, a kad sam za 7 dana uzeo mob su samo nastavili na to. i sad to ne mobu vratiti (shatro cu mi dati tarifu 100 ova 3 mjeseca, a ja cu placati 50 tarifu 50, bili zivi pa vidjeli, iance nikako nisam bio zadovoljan s vipom).
kako sam se ja s njim dogovorio prodati svoju nokiu 7373 i mislio sam kupiti HTC Touch preko tele2, a ovo me onemogucilo, tako da nisam mogao sad prodati mob jer nemam di uzeti novi.
jos jednom se javno ispricavam dominiku i nadam se da ce shvatiti.
trgovao sa članom gljiva1000 i sve je prošlo ok, moje preporuke!
Bravo za xianfu
trgovao sa igorom12 uz puno poslanih sms-ova, i danas napokon sve obavili. hvala na strpljivosti.
uglavnom, imas veliki plus od mene.
Ponovo trgovao sa članom Gocznet ...
Sve prošlo u najboljem redu...
5/5
:thumbup:
Trgovao s clanom Dubrava - reputacija na mjestu. Sve u najboljem redu. 10/10
Trgovina sa Dubravom! Mobitel stigao! Sve u redu! Moja preporuka za trgovinu!:respect:
red dwarf i mrkwa :thumbup: