Pirati s Kariba - mrtvačeva škrinja
ocjena: 9,45/10
Dobar filmić... Svidio mi se, jedna od prvih scena je malo gadljiva, al ajd... Sada jo čekam treći dio...
Printable View
Pirati s Kariba - mrtvačeva škrinja
ocjena: 9,45/10
Dobar filmić... Svidio mi se, jedna od prvih scena je malo gadljiva, al ajd... Sada jo čekam treći dio...
kaj ce biti i treci dio? a mislim da je najbolji bio prvi..moram nekog nafukat da ide samnom to pogledat:rolleyes:
Da... u trećem dijelu traže Jacka...= Citat =:
Izvorno postao mala
Gle, ak ćeš nafukat nekog da ide gledat, hm... (na)fukaj mene pa možemo ić... (šala mala) ;D :notooth:
ajde samnom u kino :notooth:
da se ispravim,nagovorit...tu kod mene u kvartu imaju cudne rijeci :)
A gle... Sve se možemo dogovoriti...
Idemo na neku projekciju popodne, kada su dvorane prazne? ;) :D
Ma znam, i kod mene se ponekad kaže tako...
pm imas,imam i ja :notooth: lol
al i dalje mislim da je prvi dio najbolji..ko i kod skoro svih filmova...:kitty:
Imam PM, ali nisam ništa dobio... ;D
Ma prvi dio mi je stvarno super... Ali i ovaj je skroz OK... obično znaju sa drugim dijelom zasrat film, ali ovaj put to nije slučaj...
Ako se bilo kome svidio prvi dio, onda treba pogledati i drugi dio...
jucer sam gledala OBITELJSKE VEZE (znam da nije novi film,bilo mi dosadno pa sam ga stavila) gledala ga vec 3-4 put i jos mi nije dosadan ,super mi je.. 8/10
akcijska komedija za one koji nisu gledali:kitty:
Snatch i Lock stock and two smoking barrels spadaju u skupinu najboljih filmova ikad napravljenih (barem meni):thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Sergio
usput, baš sam si kupila dvd pa sam pogledala Spaceballs.
jest da je malo stariji, ali mi je jako drag i uvijek me nasmije, pa zato:
10/10
Snatch mi je odlican, bolji od lock stock and two smoking barrels ;)= Citat =:
Izvorno postao nijala
A SpaceBalls je isto odlican, dobru parodjiu su napravili iz SWa ;D
ma Mel Brooks je stvoren da radi parodije!= Citat =:
Izvorno postao Smrt
njegov Robin Hood: Men in Tights je bio pravo osvježenje nakon onog patetičnog Robin Hood-a s Kevinom Costnerom:lmao:
(da nije bilo Alana Rickmana, taj bi film bio pravo smeće)
robin hood-princ lopova je odličan film
Gledala "Superman Returns" ocjena 7/10...malo su ga razvukli...nema do supermana 80-ih :D
Boomer2 10/10
Sve sto trazim od filma. Nije bas za svakoga, stroga tematika ruske mafije.
je to pravi naziv? nemrem ga najti......= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Nije nov al sam ga tek sad pogledao..STEALTH..meni je ok film.Šta nisam htio učit više i ići za pilota:wall::)
http://www.boomer2.ru/ Preporucam pogledati prvi dio prije ovoga jer se radnja nastavlja.= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Go west - 6/10
Hustle & Flow - 9/10
Final Destination 3 9/10= Citat =:
Izvorno postao Router
zamjerka na to što je dosta predvidiv film. Sve u svemu, jako mi se sviđa zato što je sve trebalo tak dobro smislit! Najbolje mi je na početku kad one dvije ženske ubije onaj sok ili šta je već. temperatura se sama od sebe diže a one zaglavljene u solariju.
lol, kak dobre ženske, a tak reš pečene! ;D
Tja ja sam iso za vojnog pilota al su me odhebali na testovima ;)= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Sem toga ko kraj Jessice Biel nebi htel biti pilot! ;D
Meni je film dobar, al to samo zbog aviona i Jessice, ostalo su nebuloze kaj se tice voznje aviona i nacina ratovanja, pa ono dogfights se upotrebljavo zadnji put u korejskom ratu ;D
Si skuzil iz kojih aviona su sklepali ove Thalone? ono iz YF-23, F-22 i X-29, a onaj EDIE je od propalog F-19 ;)
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Evo ga na! Opet oni sa spoilerima! Dajte ako mislite ubuduće opisivati scene iz filmova, dajte napišite napomenu prije... Bio bih zahvalan... :-/
kuca vostanih figura 8/10
film je dobar,ali jako strasan
U tom filmu ni ono što bi trebalo biti dobro (P.H.) - nije..
The Inside Man; Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster itd..
Zanimljiva priča, radnja i psiho igra.. Iako kao da neke stvari ostaju nedorečene.
Sve u svemu, jako dobro..
+8/10
What??? Pa di si to gledao, očekujem taj film otkad su ga najavili...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
imas vec 2-3 mjeseca za skinuti sa neta :)= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica