OK OK, u pravu si. :)
E sad, to sve ovisi o launcheru koji koristi, tako da da, treba navesti mobitel i firmware.
Printable View
OK OK, u pravu si. :)
E sad, to sve ovisi o launcheru koji koristi, tako da da, treba navesti mobitel i firmware.
radi se o samsung galaxy s II...radi se o osnovnoj ikoni poruke...koverta na dnu i te ikone ne mogu premjestati ni brisati. ne razumijem se bas u ovo...ali uzasno me nervira to da kad god mi dode poruke na handcent i na toj ikoni koverte (osnovnoj od poruka) se pojavi to 1 kao nova poruka...i moram i to otvarati da obrisem...znaci obe aplikacije moram otvarati a ne znam kako to maknuti
Hm, pretpostavit cemo da je to neki defaultni samsungov launcher onda. Nazalost ne znam skoro nista o samsungu, tako da ces morati pricekati nekog drugog da ti objasni.
Sad sam isprobao, radi. Mozda ce ti biti lakse razumjeti na eng :D
1. Click on Applications (bottom right).
2. Click on Menu then on Edit.
3. Now from the list of applications you have on your phone drag an icon down to whichever of the icons you want to replace.
4. Click Save... job done.
Zasto igrica andgry birds kada igram na ovom telefonu kao da stopa,koci jednostavno nije to to kada blokira igrica?
Zna li iko u cemu je problem?
Slab mobitel, malo rama, spor procesor...evo, to mi prvo pada na pamet - objedinjeno bih rekao koliko para toliko muzike! I meni na x10 mini zna na nekim levelima malo zagrcati...
@Alen21sa,
A bas je bilo potrebno otvarati novu temu za ovo? :jehon:
A izvini prijatelju ako sam pogrijesio,al nisam znao sta cu???
Da li ce bolje biti ako galaxy 3 zamjenim za Samsung galaxy ace
Da li je Ace bolji???
Jao...
Ovo nije tema za rasprave koji je model bolji, za to postoji cijeli odvojeni podforum.
Ovo je strogo tematski forum, zato molim drzati se teme jasno naznacene u naslovu.
EDIT:
OBAVIJEST: Upravo sam skuzio da vec postoji tema o Skype na Androidu, pa sam sve postove odavde koji se ticu Skypea prebacio tamo.
da li neko ima teme ili link za teme gde se mogu skidati za desire S???Hvala
koji custom lockscreen koristite?
agile lockscreen
Ja sam probao agile lockscreen ali mi se nešto čudno ponašao, javljao greške kad odem na poruke shortcut, nisam mogao ugasiti notification bar i tako par sitnica...widgetlocker mi radi besprijekorno, sakrije notification bar, dodam shortcute, neznam jel mi se kada zablokirao ili FC... Treba isprobati njih par pa vidjeti koji paše najbolje. Moja preporuka je widgetlocker! Jedino mi se ruši adw notifier - neznam jel možda trebam staviti i adw (iako u widgetlockeru kaže da netreba)...
Da li postoji aplikacija da mozes napraviti folder u meni kad udes???Znaci da neke ikone smjestim u folder i da stoje tu???
Vec se pricalo o ovome, mogao si prvo potraziti. Aplikacija ne postoji, ta funkcionalnost ovisi o launcheru koji koristis. Neki launcheri imaju tu mogucnost, ako tvoj nema, jedino rjesenje je koristiti neki drugi.
Aplikacija da mi nakon propustenog poziva ostane notifikacija na displeyu???Da li postoji tako nesto?????
Widgetlocker i ADWnotifier. Ili adw launcher + adwdotifier...
Ja koristim prvu opciju, bude na slajderu crveni kružić i broj crveni propuštenog poziva/poruke. Znači dva su odvojena slajdera - lijevo propušteni poziv, desno sms...i kada kliznem slajder uđem u pozive tj. drugim slajderom u poruke...Mail nisam stavio iako može i njega brojati...Zgodno je jer se ne mora otključavati mob nego se samo upali svjetlo i provjeri letimičnim pogledom, a ako ima sms - onda se lako i brzo uđe u poruke! Fora stvar! Jedino bih volio da je veći taj broj i kružić...ali eto!
Iliti Launcher Pro koji takodjer podrzava obavijesti na pocetnom zaslonu.
Kako launcher pro podržava obavijesti na početnom zaslonu? To kada se otključa svakako, dolje bude...ali na zaključanom!? Mislim da nema...