Mislim da nece, ocito nesto novo ide vezano uz onu Smiley promociju, uopce font nije isti tele2 kao i boje, mozda bude nekaj dobro.
Printable View
Mislim da nece, ocito nesto novo ide vezano uz onu Smiley promociju, uopce font nije isti tele2 kao i boje, mozda bude nekaj dobro.
Korisnici duplomanije!
Može li mi itko reći koliko dugo im je trebalo da dobiju onih dodatnih 50kn kada su nadoplatili račun?
trebalo bi u roku 24h..al nisam korisnik pa ne znam kak je u praksi :D
tko kaze da nece produzit duplomaniju :D
http://www.tele2.hr/prijenos_broja.html
jesu,bila do 31.8. sad je do 31.10. :)
naravno masovno se prelazi kada sam ja bila par ljudi ispred mene za isto sa vipa na tele 2 naravno pa pa vip...smetljari prevarantski samo da tele 2 sredi mrezu i super!!!
30.8. popodne, registrirao sam 2. broj (prepaid), i sad kao daju prva dva mjeseca 100 besplatnih poruka, a zatim po 30 istih.
Sve je to divno i krasno, da mi tih prvih 100 poruka vrijedi od 1.9. dva mjeseca; ili pak od 30.8. - 30.9. i od 30.9. - 30.10.
Ali ne, prvih 100 poruka, vrijedi mi do 31.8. u 24.00h.
Poslao sam im mail da smatram da taj poklon nema smisla, već da bi bilo lijepo od njih da mi prvih 100 poruka daju u rujnu, a drugih u listopadu; jer u nešto malo više od 24 sata neću iskoristiti te poruke. Što i nisam, iskoristio sam onih 10 što sam imao dodijeljeno 1.8.
Dobivam odgovor od SZK:
zahvaljujemo na Vašem upitu vezano za Tele2 usluge.
Ovim putem Vas želimo obavijestiti da besplatne SMS poruke za
registraciju
ostvarujete za obračunsko razdoblje od mjesec dana, te se neiskorištene
besplatne SMS poruke ne prenose u slijedeći mjesec.
Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite putem maila
korisnik@tele2.com ili na broj telefona 095 1000 444.
Vaše mišljenje nam je važno kako bismo još više unaprijedili naše usluge!
Molimo Vas da odvojite malo vremena i sudjelujete u našoj anketi o
zadovoljstvu korisnika.
Molimo Vas kliknite ovdje kako biste sudjelovali u anketi.
Srdačan pozdrav,
Vaš Tele2
Onda im pišem da to uopće nije bilo moje pitanje, i ponovno objašnjavam.
Danas odgovaraju:
zahvaljujemo na Vašem upitu vezano za Tele2 usluge.
Ovim putem Vas želimo obavijestiti da se besplatne SMS minute odnose na
razdoblje od mjesec dana tj. da prva dva mjeseca od registracije imate 100
besplatnih SMS -ova, a nakon toga svaki mjesec 30 besplatnih sms poruka.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite putem maila
korisnik@tele2.com ili na broj telefona 095 1000 444.
Vaše mišljenje nam je važno kako bismo još više unaprijedili naše usluge!
Molimo Vas da odvojite malo vremena i sudjelujete u našoj anketi o
zadovoljstvu korisnika.
Molimo Vas kliknite ovdje kako biste sudjelovali u anketi.
Srdačan pozdrav,
Vaš Tele2
Pa tko je sad tu lud? Namjerno neće odgovarati na pitanja, nego šalju ovakve odgovore, ili šta?
Da se razumijemo, tih 29kn što daju neće mi ništa u životu promijeniti; ali kvragu, stvar je principa; i ja bi im sada najradije pilio s time do sudnjega dana.
A neki odgovor može netko valjda napisati. Ovo je kao da čovjeka, da prostite, zajebavaju. I nikad još nisam dobio konkretan odgovor na konkretno pitanje. Nikada.
I još na kraju svakog tog njihovog odgovora piše: "Molimo Vas kliknite ovdje kako biste sudjelovali u anketi." , a nigdje nikakvog linka, ili nečega na što bi čovjek kliknuo i sudjelovao u anketi :mad:
Ma sve u svemu, pun mi ih je šešir, i stalno gledam što, kako i kamo u svibnju kad ugovor istekne. A opet nisam pametan, jer trenutno nitko ne nudi neku pametnu tarifu; eventualno VIP na prepaidu.
Ja sam dosada ukupno gledano veoma zadovoljan sa Tele2, nikada nikakvih problema nisam imao za razliku kakvih sam sve piz..... imao sa Vipom.
također, zadovoljan sam.. da se nadovežem na neke postove.. pošto je puno ljudi prešlo na tele2, to će im donijet zaradu pa će valjda brže popravit nedostatke, tipa više odašiljača i te šeme, bar ja na to tako gledam..
drugo, gledam danas na moj.tele2 da mi je račun za 8. mjesec 135kn.. na knockout 150 tarifi sam, i uredno mi svaki mjesec dolazi račun 160kn jer ne potrošim iznad, a za 8. mjesec je sad tih 135.. otkud im sad to? pomislil sam, prenio sam 1 frenda i svoj drugi vipov broj na tele2, pa su mi možda umanjili za onih 25kn, jedino mi to pada na pamet.. al evo, i ja nekad imam problema sa signalom, mob mi je postavljen na manualno traženje mreže, pa dugo znam bit bez signala ako ga ne stavim preko tmobile..
Izgorila mi SIM kartica; jučer popodne podnio zahtjev za zamjenu; međutim, nova još nije aktivirana.
Je je kao uredu, budem si pričekao dan-dva-tri? :retardlol:
Quanti Soldi, .... :wall:
24h je rok aktivacije, mislim da to piše i na papiru. Uglavnom, meni su je aktiviraju nakon točno 24h.
Na papiru niš ne piše. Na prodajnom mjestu je rekao neka probam nakon sat vremena; pa nakon sat vremena, ...
Ma da im baš treba 24 sata, ...
Ja sam je mjenjao na Vipu i proradila je za 10-tak min. Naravno nepricamo sada o Vipu ali uglavnom hocu reci da ako je sve ok kartica bi se trebala brzo aktivirati, a to 24h je njihova 'sluzbena fora'.
Da sam ostao na VIP-u, sve bi to "šljakalo". Valjda; bar uvijek je.
Tu je situacija takva da na prodajnom mjestu kaže čovjek neka probam nakon sat vremena. Pa ako nije opet i tako.
Prošlo 18 sati, pa sam poslao mejl SZK. Prošlo 24 sata pa sam zvao SZK. Javljanje operatera zahtjeva dulje vrijeme čekanja (to je uvijek, zvao u 8 ujutro, ili 8 navečer, ili u gluho doba noći). Javlja se gospoja, kažem u čemu je problem. Dobio sam, kaže, službu za pretplatnike. Naravno, rekoh, kad zovem sa broja na pretplatu. Kolege u prepaid službi su zauzeti.
...
Pitam ju ako zna slučajno koliko to obično traje; jer mi je na prodajnom mjestu rečeno neka probam već nakon sat vremena, a sada je prošlo više od 24 sata. Kaže ona, ne gospodine, 24-48 sati.
Ako oću, napisat će ona nalog, pa će mi se javiti netko iz službe za prepaid kad provjere kada bi to mogli uključiti. Rekoh, može, neka me malo nazovu.
Od tada prošlo sada već 6 sati, nitko nije nazvao. Niti odgovorio na onaj mail od jutros.
Niti aktivirao karticu, naravno.
Sad, sve je to okej, to mi je broj na bonove koji gotovo i ne koristim (održavam ga na životu jer su mi pozivi između tog broja i mog broja free; pa možda to zatreba u nekoj budućnosti). Ali da mi je to situacija sa primarnim brojem, ne znam što bih. Stvarno.
Ili pak netko kome je to službeni mobitel i koristi ga za posao.
Meni stvarno ni najmanje nije jasno zašto bi trebala dva dana za to "prespojiti".
Očito nije dovoljno niti 48 sati, ...
To je tebi nesto dobro zaglavilo.
Zvao jučer navečer. Opet dobio službu za pretplatnike, bla, bla; ali me je prespojila službi za prepaid.
I ništa. Gđica me zamlolila za strpljenje, ne zna kad bi moglo biti, moli me opet za strpljenje.
Možda bude ponedjeljak štogod, ...
Ohohooo, 75 sati, uključeno!
Pohvalno, nema šta :blush:
Izgleda da su veoma nesposobni...
Da, užasni su, treba im zapaliti bazne stanice.
Ima li tko problema da kad prvi put nazove korisnika Tele2 da mu se javi poruka "Korisnik je trenutno nedostupan" i tek nakon drugog poziva se upostavi normalno veza?
Ja sam prvo mislio da je to problem kod moje zene jer je imala jos onu staru crvenu sim karticu, ali ti problemi se nastavljaju i nakon nove kartice. Ona kaze da joj se zna desiti to i kad mene zove. Jos mi je jedan prijatelj spomenuo takve probleme. I zna se desiti kad zove sa druge mreze Tele2 korisnika. Rekao bi da je to neka greska u samoj mrezi i kad sustav treba prijaviti na kojoj je baznoj stanici korisnik da mu moze prosljediti poziv jednostavne ne dobije taj odgovor i javi da je nedostupan! :(
Ustanovio sam da se to desava:
- za korisnike u Osijeku
- svi su prepaid
- svi su na Tele2 signalu (t-mobile roaming je ukinut u Os)
Naravno!To mi se desi svakih par dana.Ali jednostavno nemam živaca zvati njihovu službu jer se samo naživciram.I za manje probleme trebalo im je par dana da riješe problem...