i meni bi trebao ovaj program .. pozdrav !
Printable View
pa sta zar niko nema ovo sto meni treba dajte ljudi pls!!!
E trebao bih irremote za N95 8 GB, al da ima onaj aktivacijski kod.
Ico daj mi baci link na timebar aplikaciju; gdje je mogu skinuti?
Evo link na time bar...
samo ga trebaš potpisati... :)
http://i11.tinypic.com/4kvc2t2.png
Dali netko zna jel ima di ovakav program za moju N95?
http://www.youtube.com/watch?v=7JpRQu5HQEQ
Evo ovako: Trebao bih aplikaciju (znam da postoji) koja mijenja glas dok razgovaraš s nekim tj. da te nemože prepoznat. Konkretno treba mi za N95 8gb
CorePlayerom -može link ili na mail strelicar@gmail.com
Ček, jel to odgovor na moje pitanje ili???
Ako je stavi link
A ima li itko odgovor na moje pitanje????
Treba mi barem ime
jel ima koja aplikacijja za N95, s kojom bi imao više od 6 ikona (shortcuta) na ekranu. Recimo da su u dva reda, po 6 u svakom redu??? Hvala
molio bi aktivacijske ključeve ako netko ima za ove programe : KasperskyMobileSecurity.v7.0.32_S60v3.zip
Lonely.Cat.Games.SmartMovie.v3.41.S60v3.SymbianOS9 .1
i ako netko ima link za virtual pool bio bih zahvalan spaceman911@net.hr
jel moze n70torch link ili na pm, trazio sam preko utorrenta ali 0 bodova
ne treba nadoh na jednom drugom forumu hvala
E trebao bi IrRemote za N95 8GB. Al da ima i aktivacijsk ključ ili crack. Jer mi dosad ili mi irremote radi al je trial ili kad instaliram crack onda mi zbaci neku gresku sa programom.
jel mi može ko poslati rotateme, koji je dobar za nokiu 6120c, tj. neke sam skinuo s dotsisa, ali piše da nije potvrđen, da se obratim davatelju programa, i ako treba kod IMEI
358640016713241
matia03@net.hr
Hvala
Jel zna neko da li postoji program za N73 koji je sličan onome BTswitch ali da se ne mora potpisivat? LAgano ludim zbog te proklete stranice symbian signed.
Neznam, eto meni zadnji tjedan i pol nije radila, i danas opet neradi! Kaže vako : Developer Certificate requests are currently only available to users who have a Publisher Id, a ja pojma nemam šta je taj pablišer aj-di niti kako se dobija!
Dakle, ja uploadam csr file i ništa se ne dogodi, samo me opet vrati na početak