naravno da nije loše ako npr. kažu da će biti 5 nastavaka i onda je logično da 2. film nema kraja. ali ja ovako svaki put odem u kino nadajući se da ću vidjeti neki rasplet i onda mi samo popiju živce.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
naravno da nije loše ako npr. kažu da će biti 5 nastavaka i onda je logično da 2. film nema kraja. ali ja ovako svaki put odem u kino nadajući se da ću vidjeti neki rasplet i onda mi samo popiju živce.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
To se naravno ne odnosi na AlienS= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
A to je nova politika Hollywooda, stancanje nastavaka i remake starih filmova :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao nijala
bad boys 2
meni osobno 2.najbolji ocjena 5 (0-5)
Nije to ništa novo u Hollywoodu... Skužili su to oni još jaako davno...= Citat =:
Izvorno postao Smrt
The Hills Have Eyes 7/10
dobar film, sviđa mi se tematika, nema pretjerivanja s cimanjem i zumiranjem iznutrica po 30 sekundi :p
Upravo skidam Silent Hill:licklips:
hm.. neznam kak se zvao al je bio smjesan :rolleyes:
Silent Hill 7.5/10
ok drama sa primjesama Hellraisera
za one koji su odigrali serijal, film će otkriti večinu pitanja, ne znam jel to dobro il loše
The fast and the furious tokyio drift
8.5/10
ovaj mi je mozda malkoc bolji od proslog nastavka al mislim da je to zato sto je noviji
Superman Returns-5.5/10
Bryan Singer je malo za_sro...
"Producenti" (The Producers) - remake Mel Brooksovog originala iz 1968. godine nisam imao još prilike pogledati, stoga ne mogu ga usporediti sa njim, ali lagao bih ako bih rekao da se nisam koliko-toliko zabavio ovom verzijom... Prvenstveno zbog dijelova sa Will Ferrellom i fensigej parom koji su totalno digli cijeli film, koji je mogao komotno trajati pola sata kraće...
6/10
Junfer u 40-toj (The 40 Year Old Virgin).... e pokidala sam se od smjeha ;D
8/10
zima za dvoje-lijepa romantična drama,8.5/10-u tom žanru sam vrh,ma da je film predvidiv...fly,obavezno pogledaj...:spin:
How High- film je odvaljen, do yaya...
samo sto mi se kraj nije nesto posebno svidio, ali svidjelo mi se sto su napravili veliki bong ;D
ocjena: 9,5/10
...tek si ga sad gledao...kasniš prijatelju :rolleyes: ...inače, film je odličan...= Citat =:
Izvorno postao prpic
dnevnik che guevare-pošto znam koliko ljudi je ubila njegova komunistička revolucija,teško mi je bilo gledat istog nevinog dječačiča kako putuje na motoru,samo za ljevičare ili one koji apolitični...
ne, ovo mi je jedno 20-ti put da ga gledam, i tek sam se sada sjetio ovdje postati...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Evo gledao sam film Poseidon(2006), film je odličan, sličan Titaniku, uz više napetosti
5/5:thumbup: preporučam
i ja sam neki dan gledala poseidon i mogu reci da film nije los..dobar je.. :D
meni se svidio sjecanje jedne gejse..film mi je super!! :japan: 8/10
za sve je kriva svekrva mi je isto jako dobar film.. 7/10
eight below ili antartika-8.5/10-film u kojem su u glavnoj ulozi 8 pesonja...tko voli živ. obavezno pogledati...
"Biti John Malkovitch" (Being John Malkovich) - preludi Spike Jonze u redateljskoj ulozi ovog u najmanju ruku bizarnog i spiganog filma... Ne znam kako uopće doći do takve ideje i još stvoriti čitavi scenarij, koji je napisao Charlie Kaufman zaslužan za jednako tako spaljene priče... Vjerojtano najbolja scena mi je kad Malkovich uđe u svoj vlastiti portal, točnije, u svoju vlastitu glavu... ;D Some crazy shit shappens...
9/10
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! zaboravil sam! :(
GLUP I GLUPLJI je najjači film gledao sam ga već petnaest puta nikako da mi dosadi 10/10
TORRENTE 1 mi je isto odličan možda vam se neće svidjet al morate bar pogledat. i onaj srpski RANE
Meni inace najjaci filmovi:
1.Fear and loathning in Las Vegas (Bolji mi je od how high zato jer ima jako puno istine u tome... :P)
2.Snatch
3.Lock stock and two smoking barrels
4.Fight Club
"Mlađe je slađe" (Prime) - simpatična drama/komedija o srazu generacija kod parova, te kakve probleme, a i prednosti ona nosi... Sve mi se čini da je redateljima najveći problem naći pravog, odnosno dovoljno visokog partnera za Umu Thurman, koja je BTW, mmmm... A Streep je valjda sve svoje scene snimila jednom, bez ponavljanja... Žena zna posao...
7/10
Chaos - tja neznam , vise sam zasicen tih filmova o pljački banaka , mačo tipovima koji izbavljaju sve taoce golim rukama i sl.
7/10