A ne znam baš. Nekad ne želiš da se zna da ti stojiš iza određenog mišljenja, odnosno odgovora. Uostalom, te ankete su više zabave radi, nego nekakvog relevantnog mišljenja članova foruma. IMHO.
Printable View
A ne znam baš. Nekad ne želiš da se zna da ti stojiš iza određenog mišljenja, odnosno odgovora. Uostalom, te ankete su više zabave radi, nego nekakvog relevantnog mišljenja članova foruma. IMHO.
Pa neznam da su "zabave radi" iako vidim da ih netko tako razumije.
Ako već pravim anketu evo recimo /primjera radi/ kao BD za plin u autu onda sam postao na forumu radi mišljenja forumaša a ne samo zato da bi se netko zabavljao.
pa ko oće može ukopčat da je anketa javna pa da se vidi ko je za a ko ne.. i onda ak te baš zanima pitaš ga zašt je to odgovorio.....
Neznam zašto mi objašnjavate neke stvari kao da meni to nije jasno? A anketa bez objašnjenja ispada kao glasanje u BB kući kada izjave "neznam zašto sam glasao za njega/nju ali eto tako" :cube:= Citat =:
Izvorno postao kinfa
ne može se. tehnički se ne može, čak da se i natjera forum da natjera čovjeka da posta, tko kaže da bi on postao baš obrazloženje.
anketa služi tome da se može izreći mišljenje, bez obrazloženja, a tko želi obrazložiti ima pravo i mogućnost na to. zašto da prisiljavamo nekog da daje obrazloženje ako to ne želi?
Hvala lijepa to me je zanimalo jer sam smatrao da je to jedna od korisnijih opcija.= Citat =:
Izvorno postao zappan
mislm da je ovo :amen:= Citat =:
Izvorno postao kinfa
onda vidis ko ej kaj reko,i pitas ga ...
Nije ;D :turn:= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Glavni BOSS(zappan) ima zadnji amen
ma nisam mislio na :closed: kao tema , nego na amen za ovo tvoe itanje:stavis da se moze vidjet ko je glaso i to je to.
Ja bi tako volio kad bi se uz link za podforum 'Računala' dodali i linkovi za Stolna rač., Software, Ostalo kao što je nekad davno bilo... Već me živcira to što moram otvoriti podforum kojem na 'root-u' nema postova nego još jednom moram otvoriti sljedeći podforum (npr Stolna računala # Hardware # Periferija) da bi nešto pročitao.
Nije mi jasno zašto 'Mobilni tel. općenito' imaju tu opciju iako u 'root-u' imaju postova. Tu mi recimo ne trebaju ti 'podlinkovi'... Al uvijek je lijepo kad se nađe.
Već sam jednom izjavio ovo ali neznam šta je bilo kasnije i zašto se odustalo.. Ovo bi povećalo preglednost foruma..
EDIT:
Ovo:
http://img405.imageshack.us/img405/9185/hkghk5dx.png
zato što ima previše foruma u računalima i jednostavno eto ne stane...
ima jedna stvar koja nije velika al me malo bode u oči ono di piše
Tema/Autoru teme pa jel se to u može maknut ako nije teško
ma može naravno, još samo da si objasnio gdje to piše :)
mislim da to sto ste napravili sa "preglednosti" foruma je pretjerano, imate previse prikazanih podforuma...
heh, nema ih 'previše', samo su prikazani svi. ima dosta tih podforuma i ispada da se dosta dugačko zovu.
al, ajde, neka i ostali kažu mišljenje, ono što se meni čini jest da ću možda malo poraditi na tome da skratim imena, ali inače, konačno sam skužio da je ovo ugrađeno u forum kao opcija da automatski prikazuje, a ne da ja ručno dopisujem podforume u opis foruma. a ljudi su se žalili da ne kuže s naslovnice da neki forum ima podcjeline gdje ono što imaju za napisat u stvari pripada
Nije mi jasno zašto je Siemens podijeljen u onoliko kategorija
edit by zappan: zato što su to moderatori tražili, postoji posebna tema o tome, to ne pripada ovdje. potraži pa tamo komentiraj
;D= Citat =:
Izvorno postao zappan
Sto se novoga izgleda foruma tice...meni za razliku od murasa, ne smeta, dapace podrzavam ovu ideju, smatram kako je forum ovime dobio na preciznosti ne izgubivsi pritom preglednost.
Osim nevedenoga smatram kako ce novim i jos, sa podforumuma, neupoznatim clanovima ovako biti lakse toco ili barem tocnije odrediti u koji forum, odnosno podforum postati.
Pored toga olaksava se pristup do nekih dijelova foruma, koji su sada upotpunjeni i detaljnim opisom.
Dakle, mnogo razloga za...a kod mene osobno niti jedan protiv...prema tome glasam da ostane ovako kako je sada! :thumbup:
forum s ovim uopce nije izgubio na preglednosti
mislim da je sada svima koji redovno ili ti ga svaki dan(ovisnici;D ) posjecuju
forum cudno i da se trebaju naviknit.
Sa stane novih korisnika ovo može biti samo VELIKI PLUS i dobiva još više na preglednosti jer da ne zaboravimo svi mi smo jednom imali prva iskustava.
Zappan mislim da si napravio super stvar meni se jako sviđa!!
A za sve OKORJELE forumaše mislim da neče biti nikakav problem i kočnica jer se već surfa po forumu napamet.
EDIT: Napokon počinje ličiti na pravi forum ;D
Ma kakvi podforumi, treba to sve ukinuti i staviti sve zajedno na jedan lijepi veliki zajednički Mobilov forum. Kome još treba razrađen sustav pa da može naći u par klikova ono kaj traži. Bolje je pregledavat 10-tak starnica tražeći, zar ne;)? I treba sve moderatore staviti u taj forum. I treba svim članovima dati mogućnost da taj forum moderiraju do mile volje. Premještanje tema neće biti moguće (nema se kamo) a ono kaj jedan obriše drugi će vratit.
I svi zadovoljni. Osim možda onih koji imaju stvaran problem, ali ko njih......
Napokon podforumi prikazani ;) nemam primjedbi, dugo sam se borio za ovo ;D
dobar potez,svakako se dobilo na preglednosti,podržavam ovo.
... ;D , da...pa mogli bi, mislim, ako "zappan" hoće...= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Svaka čast! Ovo s prikazanim podforumima je pun pogodak. Meni se sviđa!
http://img24.imageshack.us/img24/847...board011vk.jpg - slika vrijedi 1000 riječi= Citat =:
Izvorno postao zappan
edit by zappan: riješeno