Zašto nisi u anketu stavio bih ali mi je daleko i nemogu doć ili nešt slično
Printable View
Zašto nisi u anketu stavio bih ali mi je daleko i nemogu doć ili nešt slično
uvijek imaš i četvrtu opciju... ;D
aj daj neku opciju za nas slavonce pa da se dofuramo!ima nas dosta iz osijeka i okolice jel tako zeus?!?i kolko bi to trajalo!
Ja ni sad nebi mogao doć.Starci me nebi 100% pustili,možda se vidimo za jedno 2.g.
sve ovisi o vašoj dobroj volji, baždarenosti i sl. ;D ukoliko se uspijete dogovoriti da dođete to bi bilo super... ;D
dodao sam još jednu opciju u anketi...
a nije stvar baš dobra volja,volje se ima ali ne i sredstava kako ja kontam!a zeus,pa kako te nebi pustili kažeš da ideš na dodjelu oscara forumašim i da ti to životno važno!ako nedođeš dobit češ zlatnu malinu!haha
Jedva me puste do pola 12 da budem vani zbog svakakvih sranja na jugu možda si i čuo
nisam čuo!pa bokte i ja sam bio takav ali sam smio uvijek sve i svašta!postavi se tako da želiš iči,odnosno hočeš!
Ja bi za oko 2g. ali ne zato sto mi je daleko nego kad ipak budem nesto starija... :)
Eto vidiš meni je isto s*anje kao kod flejmke.Nisam dovoljno star
kak to funkcionira? časopis Mobil plaća cugu ili šta?:D
...e da je sredinom ili krajem 8.-og mjeseca ove godine (kad položim :) )onda bi i došo,a ovako,nemam kako...
Dobro meni je jasno da članovi koji su rođeni iza 1990-te ne mogu doći (a i bolje za njihovo zdravlje da ne dođu), tak da vam ne treba biti bed... stavit ćemo slike sa sastanka da vidite kak je bilo (ako sastanka bude). A ovi stariji nemaju ispriku. Evo i ja moram štrebati, ali sastanak forumaša se ne propušta... ;)
Posebno je dobro kad sastanak završi, e onda krene party.. ;D
Ja mogu doć(ali neću;))Naravno kad bi sve to završilo trebao bi prijevoz doma...i s uvjetom da je to petkom ili subotom navečer...jer imam pun k. za učit cijeli tjedan...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ostatak `90-og godišta...koji je big deal sastanak forumaša da vas starci ne puste?
ja cu se vjerovatno pojaviti ;)
ja sam se odrekao aklohola tako da nesmijem doci
hmm hmmmmm :)
Nelosa ideja!!!
Skrecem paznju i na to da mnogi manji do srednji forumi imaju takvu praksu da se clanovi redovito nalaze!
Ja bi, premda sam relativno novi ovdje, i svratio, naravno onda kada bi mi odgovaralo!!!
BTW iznenadili me postovi iznad! Puno klincadije na ovom forumu, nije se isprva cinilo tako!!!
U svakom slucaju :thumbup: :thumbup: za "meeting" ideju!
ma mi svo svi klici fizicki ali nam je mozak jako razvijen...kao u osamdesetogodisnjaka
whiteboy šta ti ovo podebljano znači??? da mogu doć u petak baš bi ti došel iz inata. ja sam registriran na ovom forumu i mislim da "okupljanje forumaša" znači i da mogu doć i djeca od 7 godina koji su registrirani na to okupljanje.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pa kaj mogu i ja doći '89? a ovi iz slavonije pa uvijek postoji Hrvatska Žalost tj. HŽ
pa nitko nije rekao da netko 'ne smije' doći (od kud ti to molim te, kaj ja ne pišem hrvatski, pa kak si ti to shvatio?), već sam napisao da ćemo razumjeti mlađu populaciju (zato godina rođenja 1990 i iznad, naravno to je samo okvirno) ako im starci ne dozvole da idu na sastanak forumaša. Kad razmislim, ni moji ne bi bili prezadovoljni da se u tim godinama idem nalaziti s nekom ekipom koju sam 'upoznao' preko interneta, if U know what i mean.. ;)= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
A ovo kaj ovo podebljano znači, stvarno ak to ne kužiš, nek ti netko drugi objasni.... :rolleyes:
ma pusti ga...zakon je i ko njegov 3650 ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pa bilo je i vrijeme, nije te fakat dugo bilo na forumu ;)= Citat =:
Izvorno postao bigboss