Ma da, koji ti je nick na hubovima? Onda vjerojatno imaš pristup i savica.net hub-u? ;D= Citat =:
Izvorno postao ihaladin
Printable View
Ma da, koji ti je nick na hubovima? Onda vjerojatno imaš pristup i savica.net hub-u? ;D= Citat =:
Izvorno postao ihaladin
jebate pa kaj onda koristit?
Misliš koju od mreža koristiti? Ukoliko si član wifihr-a imaš pristup znet-u i savica.net-u. Ukoliko koristiš zgwireless nemaš praktički pristup nikome. Uvijek možeš složiti i dvije antene i biti član i wifija i zgwirelesa ;D
Nick mi je Ivek. Spajam se na par hubova... Znet, wifihr, bus.wifihr, smarky... al na savicu se nisam spajao. Koja je IP od hub-a? Trenutno smo (nas 5) odsječeni od ostatka mreže jer nekaj ne valja na ap-u :(= Citat =:
Izvorno postao gog
Inaće, OFFTOPIC!
Žao mi je :(
Da se pohvalim friškom da mi sutra dolazi ADSL
Hvala na infou. Bastardz!
:P
da se i ja pohvalim! zvali su me i dolaze u subotu!
jedva čekam!!!!
pozdrav svima na broadbandu!!!
ljudi došo ADSL!!!!!!!!!!
ovo je zakon!!
otvori forum za pola sekunde!!
nikad više dial-up
drago mi je, čestitam!
Baš super...sad bar neće više biti problema sa dialerima:)
Čovječe ja bio prekjučer potpisat i evo ih danas došli, to sve ljepo postavili i evo i mene na MaxADSL-u !!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Kak su ti tak brzo došli pa meni su rekli do 3 tjedna.
ja sam čekao 1,5 mjesec da mi dođu spojit. skoro sam prekinuo ugovor!
al čekanje se isplatilo!!
si vidio kako se brzo connect-ira,jedna sekunda
isto ko i na isdn-u :spin:
Pa ja sam se isto začudio.Ja otišo dolje do grada to potpisat i pitam ja ženu za koliko će oni to meni otprilike doć stavit ? A ona meni kaže otprilike mjesec dana ćeš čekat ! I vidiš nakon dva dana evo njih zovu jel možemo mi doć sutra to postavit ?? A šta ćeš ponestalo im para...
Znam ja zakaj su došli nakon dva dana...plave kuverte rade čuda:cool: :)
= Citat =:
Izvorno postao cyber
Da, da! Definitivno to! ;D
ja znam da sam ja čekao više od mjesec dana i jedva sam dočekao da se to riješi!
al opet kažem isplatilo se!
u zagrebu je velika potražnja za adsl-om zato to ovdje ide puno sporije nego negdje drugo!
Kaj ima opet neka posebna ponuda ili su ljudi jednostavno skužili da je DSL mrak u odnosu na Dial-Up ili ISDN...razumijem da je bila gužva u 12.mj. kad sam ga uzeo jer je bila ona akcija da ne plaćaš priključak i modem, ali sada...
opet se modem i priključak ne plaćaju!!
u stvari plaćaju se 1 kn!!
Aha...sad kužim...
Prije sam vrebao na neko sniženje kad sam uzeo dsl, ali sad ne pratim više kaj se nudi i za koliko se nudi...
Trebali bi priključci za ADSL još pojeftiniti, tvrdi Vlada, zbog što većeg prodora širokopojasne mreže u Hrvatskoj.
....tomu se svi nadamo,ali drzat ce visoke cijene sto je duze moguce
zasada po onom bug-ovom testu samo BiH ima skuplje cijene adsl-a u europi od nas...a brzine u ostalim zemljama da ni ne spominjemo
ma njima gori sad pod petama, polovica godine je tu, a nisi stigli do željenih 50 000 korisnika. akcije će se ponavljat, cijene će padat! a taj T-Com je zbilja ušljiv na domaćem tržištu gdje je stanadrd 5x jači nego kod nas su neproporcionalno niže cijene i bojla usluga. Baš je očito da nas pljačkaju, jer mogu= Citat =:
Izvorno postao sodom