Uff, dobar. Gledao sva 4 (ili 3) dijela, najjače mi je kada krenu s orguljama i crkvenom muzikom, znaš da će biti neko sranje ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Printable View
Uff, dobar. Gledao sva 4 (ili 3) dijela, najjače mi je kada krenu s orguljama i crkvenom muzikom, znaš da će biti neko sranje ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Hellboy
7/1
Jedan od boljih i vrlo zabavan film napravljen po stripu. Puno bolji od jednog, recimo razvikanog Spidermana. Del Toro je obavio posao kako treba, a Ron Perlman je najbolji mogući izbor za ulogu Hellboya.
http://web1.prag025.server4you.de/ht...tarwars026.gif
................
ja sam gledao super film : MILAN : INTER
Dijana
o ciganima iz predgrađa Beograda koji spačekima skinu karoseriju,cijelu unutrašnjost-ostane samo šasija,mašina,sic i kotači
s tim po gradu skupljaju otpad
izvrstan:thumbup: http://img1.imageuploader.net/435/tn_d_14.jpg
Bourneova nadmoć
7/10
Drži tempo i vodu.
ma i nije mi neki film....
kao 100% akcija a u filmu je ima na kapaljku...
Diplomac, malo stariji ali legendaran 8/10 bilo ga lijepo opet pogledati...
Dodgeball, 9/10 ako volite glupe komedije, ova je preglupa ;D
Bourenovoj nadmoći bi dao 5, možda nategnutu 6-ica, samo iz razloga jer me iživcirao način snimanja, a i priča je malo banana U svakom slučaju prvi dio puno bolji -> 9/10
p.s.
Za one koji još uvijek nisu pogledai Locked, Stocked & 2 Smoking Barrels pušta se u petak navečer na rtl-u ili novi, nisam ziher, film inače 9/10, a ako volite takav žanr ne treba propustiti ni snatch 8/10 i Gangster No.1 7/10...
ma filmovi od guy richya su svi 10/10
diplomac isto 10/10
Bourneova nadmoć je i mene do ibera iživcirao... puno mi je bolji prvi dio...
Kriva tipka, Diplomac je trebao dobiti 9/10, 10-tke ne djelim olako, ne znam da li ga je još iti jedan film zaslužio osim The Goonies koji sam obožavao kao mali, James Bondova i možda Memento ;D
The goonies??? Film za 10???
Hell, that explains a lot about you..
:D ;D :D
To 100% akcija možda možeš čuti na reklami, ali ako vjeruješ reklamama, onda nije ni čudo što si razočaran. Ima sasvim dovoljno prilično kvalitetne akcije.= Citat =:
Izvorno postao damgol
Nečemo zachatavati temu, ali to mi je stvarno bio najdraži film dok sam bio mali.. ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
da bašvjerujem reklamama :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
nije mi jasno da se nakon toga filma matt damon odlučio
prestati snimati "akcijske filmove"(a ovo mu je bio drugi)
jel se kao previše umorio tijekom snimanja tog filma!?!?!?!?
samo neznam od čega se on to umorio
čok-lid,čok-lid;D;D= Citat =:
Izvorno postao gog
Kaj je to izjavio? Koliko znam, ostao mu je još završni dio Bourneove trilogije, a za ostale akciće ne znam.
joj daj bar pokušaj ostati on topic....= Citat =:
Izvorno postao damgol
e i meni je goonies bio super ko klincu, baš sam volio taj film...= Citat =:
Izvorno postao gog
a 10-ke treba dati filmovima koji su te oduševili, klasicima po tvom izboru, meni je diplomac definitivno takav... A filmovi Jamesa Bonda... hmmm... zabavni jesu, volim ih, ali 10??.... ccc
Ja sam veliki fan pa zbog toga, a ti si me upravo užasno razočaravo... ;DD
Meni su filmovi James Bonda odlični imam ih sve kuci ali ipak nisu za 10 posebno posljednja dva sve gori od goreg
se sjeća netko jednog starog hororca warlock?
Oke, da oživimo temu:
Španjolski apartman
8/10
24. dan
6/10
Collateral
7/10
Anđeli u Americi (serija izašla na DVD-u)
8/10
lopovi, ubojice i dvije nabijene puške..........guba film.
meni je ok film bio
Bili smo vojnici 8/10
Brave Heart 10/10-mogo bi ga gledati 100 puta
Bruce Lee-svi filmovi-veliki sam fan i treniram Kung Fu
Cheers