Evo root za G4
Printable View
Evo root za G4
Danas rootan moj G4
U Tele2 centru kupio sam LG G4 prije cca. 3 tjedna. Nedavno sam primijetio vodoravne crte u gornjem i donjem dijelu ekrana za koje sam mislio da su ogrebotine ili da sam nekako zaprljao ekran. Međutim, čišćenje sredstvima za njegu ekrana dotične mrlje ne idu dolje, niti se osjete pod prstima kao ogrebotine. Čini se kao da se crte nastale ispod ekrana. Pokušao sam na netu pronaći da li postoje slični slučajevi i našao veliku raspravu gdje se zaključuje da je to tvornička greška prilikom izrade ekrana (LG je priznao grešku) te se kupcima mijenjaju uređaji.
Link:
http://forum.xda-developers.com/g4/g...ssues-t3134029
Da li netko od vas korisnika dotičnog uređaja ima isti problem? Uskoro nosim uređaj u LG ovlašteni servis pa ćemo vidjeti što kažu. Nekako mi se ne da biti bez mobitela 4-5-6 dana dok oni ne završe svoju dijagnostiku.
Mislim da je ipak bolja opcija biz bez mobitela tjedan dana. Vidio jesam, bogu hvala, zasad nisam jedan od ostecenih
Stvar je u tome i da mobitel koji ljudi dobiju kao novi pod garancijom može isto imati dotičnu grešku, dešavalo se ljudima. I onda opet novi krug, a da ne pričam o backupu svega i restoreu. Ne da mi se to više raditi.
Lg backup, prebacis na komp, novi mob povuces backup i to je to. I mjenjat mob dok nedođe neki bez greske. Moze ti i cigla past na glavu pa opet setas. Poslat mob na garanciju. Nevidim problem. Kako rijesit drukcije?
Koliko dobivate on screen na jednom punjenju??
Zar je moguce da je batreija na G4 toliko losa???
G2 je imao odlicnu bateriju da mi je stvarno zao sto sam ga prodao,ali opet G2 su napravili tako savršeno i dobivao je pohvale za bateriju i onda da sa G4orkom zeznu stvar koju su vec dobro naprapili..nemrem vjerovat..na testovima vidim da je uzasno losiji od G2, a da je losiji i od Galaxy S6,nekak nemrem vjerovat u to?jer sa trajanjem baterije na S6 nisam zadovoljan
Ja na G4 dobijam oko 4:30h SOTa dok sam uz isto korištenje na G2 dobivao 6:30h.
Kao što je yager rekao, ne možeš očekivati istu ili manju potrošnju na snažnijem i većem uređaju uz istu bateriju. Ekran je jedan od najvećih potrošača a na G4 je em veći em je puno veća rezolucija. Ja se ne bunim jer sam znao što me čeka prelaskom na G4..
Evo mjenjao sam S6 za G4 nakon 17dana koristenja S6...sad cemo vidjeti kako ce se ponasati :)
Ekran je ipak malo prevelik jer mi je najgore kad ne mogu prstom dohvatiti statusnu traku.
Zvucnik je dosta glasan,ali mi se cini da je definitivno S6 imao ljepsi i cisci zvuk.
S6 je imao manje predinstaliranih aplikacija,cini mi se da G4 ima vise + sto ima aplikacije od LG koje nisu instalirane ali se mogu instalirati.
S6 je imao snimanje ubrzanog videa a G4 to nema,ima samo slow motion.
Kamera mi je ono,nemam pojma..dobra je ali ne mogu skuziti neku razliku naspram S6.
S6 je stvarno lijep i sav bljesti to mi je super kod njega a G4 nije toliko lijep...super je u smeđoj masci a ja nažalost imam plasticnu i crnu kožnu...ali ajde sta je tu je..
Mob je brz tu nema greške,pošto sam dugo vremena koristio G2 nije se problem naviknuti na njega.
Ono što me na S6 pomalo razočaralo (mislim ono pomalo) to je baterija..Na G4 sam i prezadovoljan...
Na prvom punjenju 4ipo sata on screen na 3G mrezi,surfanje operom,malo isprobavanje kamere,muzike,gledanje videa na youtubu i na nekih 30% osvjetljenja...i ktome nije mi bila ukljucena stednja baterije kao sto i samsung ima opciju stednje gdje valjda ekran bude pomalo tamniji,procesor postane stedljiviji i tako neke fore...tako da nakon sto se napuni planiram ukljucit stednju odmah pa cu onda vidjeti kakvo ce biti stanje stime da cu morati pojacati osvjetljenje...vise sam zadovoljan G4 nego sa S6, jer imao sam i S2 i S3 pa nisam bio zadovoljan baterijom,dok je baterija od S6 cini mi se jaca i od S2 i od S3 po on screen rezultatima,ali eto G4 ima solidan on screen i zbilja mi se sviđa DEFINITIVNO :)
Pojasni ubrzani video ?
60 FPS je to valjda.
Da na to sam mislio.
Evo jos malo informacija od bateriji.
Ukljucim ovu stednju ali iskreno nevidim neku razliku duzeg trajanja,i cini mi se da sam nasao jednu gresku..kad mi je stednja ukljucena prikaze se gore onaj list, a ispod pise "usteda baterija je iskljucena" i ispod opcija "iskljuci" wtf??
Uglavnom on screen ce izdrzati od 03:30h do 04:30h eto to je moje neko misljenje o trajanju na G4.Cini mi se da dosta baterije ode na 3G u mirovanju..cekamo android 6.0 pa mozda bude bolje,ali s obzirom na 5.5inca ekran naspram Samsunga S6 ovo bi trebalo da bude ok..ali nista nije kao na G2 on je mogao da izdrzi puno vise
Ima kad se upali sama od sebe (ispod 30 ili 15%)
Tu štednju treba podesit na koliko % baterije da se pali. I ima jos neka opcija aplikacija u pozadini. Nekoristim pa neznam tocno. Ja inace nekužim to jadikovanje na baterije. Na svim mobitelima. Meni osobno neznaci oce mi baterija izdrzati od jutra do veceri ili ce na vecer imat jos 30% kad mi nece izdrzat cijeli drugi dan. Meni je bitno od kad se probudim dok neidem spavat i to je to. Ako trebam, napunim. To je jednostavno tako. Sot ovoliki, sot onoliki. Ko je to od nas 12h bez mogucnosti napunit mob? Ako ima i takvih ima power bank na svakom kiosku. Ja sam upravo narucio qualcomm JDB quick charger pa cu ga moc jos brže napunit. Baterije su sranje, al zato ima dosta nacina kako i kad napunit mob. Ovaj sam narucio i u videu je bas G4
https://youtu.be/J_J8OWTiH20
Pa to je preraslo u contest(podsvjesni). Ko da je teško navečer "metnuti" puniti. Ali opet jedan proizvod(g2) nam očekivanja podigne pa smo kasnije frustrirani. Meni svejedno, imam powerbank i bome napuni brzo iako je neko Cheap shit.
G2 je dosta slabiji mob od G4. Tako i clio i clio sport netroše isto goriva. Druga je stvar sta je i G2 ludilo mob.
Pa onako :)
Qhd :)
Da istina je, G2 je meni podigao ocekivanje i nakon njega sam se svakim razocarao... Z3 sam mislio zato uzeti zbog dobre baterije ali mi je bio na zadnjem mjestu liste za kupnju...
Sjetio sam se da imam punjac od tableta sa izlaznom snagom 5.0V = 2A, dok je od originalnog 1.8A...mislim napunio se za nekih 1Sat i 25min tako nekako...pa me zanima zna li itko koliko kakva je jacina brzog punjaca od G4?
Sto se tice stednje kako sam i rekao gore...znaci iako je ukljucena meni gore u status baru pise da je iskljucena i ispod imam opciju ISKLJUCI..kao da su zeznuli prijevod...zato mi je i bilo nesto cudno
^ kuzim sta misliš, vidio sam ranije to ali nisam obracao pažnju :)
Jel ovo azuiranje vrijedi i za nas?Jel itko dobio ista? http://www.gsmarena.com/new_at_t_lg_...news-14411.php
Pa piše ti AT&T. Nije za nas.
Šteta,baš sam se ponadao dužem trajanju baterije