Ma, da, prepoznaje sve normalno. LG PC Suite radi, sve radi, samo ovo nece. Evo koju poruku dobijam:
http://i57.tinypic.com/k1s08k.jpg
Printable View
Ma, da, prepoznaje sve normalno. LG PC Suite radi, sve radi, samo ovo nece. Evo koju poruku dobijam:
http://i57.tinypic.com/k1s08k.jpg
Očito je problem u spajanju. Nisi vjerojatno odobrio USB debugging na ekranu telefona. Spoji telefon na USB i uđi na početni ekran mora biti poruka Allow USB debugging. Možeš skinuti i fastboot datoteke iz onog drugog tutoriala za custom recovery i onda probaj spojiti i sa naredbom adb devices vidjeti u cmd promptu da li je offline.
Ma omoguceno matori 100%, poslacu SS ako treba. Sad cu to drugo da probam pa javljam
EDIT: Uradio sam to, pisalo mi je offline, pa sam kliknuo Allow i sada radi. Da probam sad da flesujem ponovo?
---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 10:48 ----------
Probao, ma jok, nece, opet isto se desava.
Jel ti isključiš telefon i staviš ga u download mode?
Pa da. Iskljucim, sacekam minut, stisnem Volume Up i prikljucim kabal. Udje u Download Mode.
Neznam onda
Evo otisao sam na sestrin kompjuter i tamo radi :D
Sad flesuje :D
---------- Post added at 12:05 ---------- Previous post was at 11:57 ----------
Gotovo :)
OMG, **bem ti PC, platio sam ga preko 1000 eura i nece, a odem na drugi star 7 godina i on radi :D
Vjerojatno imaš windows 8, a to nije baš pouzdan os što se tiče kompatibilnosti sa puno softvera
Ma jok, kakvi taj shit od sistema. Imam Win7 x64, a na tom starom Win7 x86. Ja znam samo da USB i sve vezano oko toga zna mnogo da zeza, jednom mi bila ubacena neka wifi kartica koja je izgleda pravila neki spoj i nista drugo nije htelo da radi, reinstalirao sistem, cackao sta sve ne i na kraju slucajno nju izvadim i sve proradi. Tako da, ne veruj u USB tehnologiju uvek :D
Pitanje? Sada vise nemam root i TWRP, zar ne?
---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:27 ----------
Odradio sam i root sa PurpleDrake. TWRP necu jos dok se ne pojavi neki ROM :)
Hvala jos jednom na pomoci!
Nnč
ja sam na 10c tcom 2gb rama jel sam moram skinut 10c ponovo ovaj kako si napiso posto sam kreno skidat L??
Pa cilj je nadogradnja, a ne flešanje nečega što već imaš. V10L je zadnja verzija
ok upravo ju skidam pa cu napravit sve kako si napiso..."nov sam" u ovome svemu inace LG G3 mi je prvi smartphone prije sam imo neki samsung klizni iz 2007 godine lol tak da mi treba da sve pohvatam sad :)
---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:35 ----------
jel moram ima usb debuging ukljucen?
---------- Post added at 16:03 ---------- Previous post was at 15:53 ----------
http://i.imgur.com/4zsFwNt.png kaj je ovo?
Pa piše ti, problem with communication. Taj problem je imao kolega prije tebe, pročitaj malo par postova prije.
Ja sam uspješno radio nadogradnju na windows 8.1 32bit. Probaj ukopčati u druge USB utičnice, nemoj koristiti USB na kućištu od naprijed nego one iza što su na matičnoj
Isprobaj sve
svi usb isprobani ne radi niti na jednom to je to onda nikaj od update za mene
---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:37 ----------
da bar neko moze vidit preko teamviwiera jel radim kaj krivo USB debugning je ukljucen i sve je rađeno po tutorialu
Ajd da krenemo ispočetka.
1. Da li ti je upaljen USB debugging u opcijama razvoja i da li si kliknuo na ok na telefonu kad si ga spojio na komp?
2. Da li si probao dok je uređaj upaljen spajati preko fastboota i da li ti izbaci da je uređaj offline?
je iso sam u developer options ukljucio debugging ... neznam kaj znaci ovo jel sam kliknuo "OK" na telefonu kad sam ga spojio na pc mislim samo ga prepozna ako na to mislis
neznam kaj je fastboot i nisam probo nikaj od toga
Sve u svemu izgleda da znaš daleko premalo da bi se upuštao u ovo.
To što ti stoji "Domagoj's G3" nema veze sa flashanjem i ne znači da je telefon prepoznat za flashanje.
spojio se "bpodnar" na pc moj prek viwera isto mu baci error ko i meni...i znam da je slika kriva kaj sam poslo...ja sam mislio da me decko pita jel mi uopce prepoznaje usb i mob da je spojen..ugoavnom pokrenuo je on fastboot settigs preko CMD sve radi kako treba i onda mi je reko da je to BUG do 64bit windowsa ne moje greške...i btw sam sam rooto mob tako da mislim da bi ga trebo znat i rucno updejtat nisam idiot
I njega i onoga prije jebu 64 bitni windowsi. Dečki, instalirajte x86 i ima da radi sve kao po špagi
Gamer sam nikaj od 32 bitnih windowsa ... haha