Ni nisi trebao kad je procedura nadogradnje u dlaku ista. Ovakva pitanja kakva je postavio "fernand0" postavljaju lijenčine kojima se neda čitati.
Ni nisi trebao kad je procedura nadogradnje u dlaku ista. Ovakva pitanja kakva je postavio "fernand0" postavljaju lijenčine kojima se neda čitati.
Momci, moze li ovaj South East Europe firmware i na S4 kupljen u Madjarskoj ili da trazim neki drugi?
Može
je li itko updateao galaxy s4 active?
Ima li veze da li je Windows 7 32 ili 64 bita? KIES je odlično radio na 32-bitnom sistemu ali mi sada na 64-bitnom mi izbacuje greške i ne pokreće se.
Šta će ti Kies kad imaš Odin?
U prvom postu piše da se koristi i Kies
Kies se instalira samo da se prepozna telefon (andorid driveri i sl.), prije flešanja sa Odinom, Kies se mora ugasiti preko taska....
Opet neki čitaju letimično.
MOze li se stavljati noviji firmware tipa ovaj koji je sada na snazi da zamjenim sa south east europe
1.http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=30796 stari
2.http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=33573 noviji
Možeš.
U cemu je razlika ako netko zna?
Vipov ti je vjerojatno brandiran, boot animacije i vip aplikacije. SEE je čisti fw, bez ikakvih dodataka od operatera.
Čuj kolega, ti da si čitao od A-Ž cijelu temu onda bi naišao na par mjesta gdje se govori o različitim modelima Samsungovih telefona i bilo bi ti odmah sve jasno. Za početak vrati se stranicu unazad i pročitaj post 119 i 120 i biće ti sve jasno. Ima na još par mjesta post 94, 95 i dalje. Dakle, ako si detaljno pročitao prvi post gdje su upute ne možeš govoriti da si pročitao cijelu temu jer je očigledno da nisi. Radi takvih "padobranaca" kao što si ti, morao sam svaki puta posebno naglašavati i pojašnjavati neke stvari u prvom postu ali izgleda da to nekima nije dovoljno. Najbolje bi bilo da tražim od moderatora da sve postove u temi spoji u jedan tj. u prvi, onda ćete valjda pročitati stvarno sve pa neće biti problema. :D
Hm. Izgleda da ti nisi dobro pročitao moj post. Ja nisam pitao za "razne modele Samsunga" nego decidno za određeni model, a takav post na ovoj temi ne postoji. Šta možemo, ovakvi "padobranci" nisu stručnjaci za Android kao ... Ipak hvala što si se potrudio da i ovo napišeš.
A zašto misliš da je tvoj mobitel drugačiji od drugih Samsunga i da se drugačije nadograđuje? Nemoj ovo shvaćati osobno, ali možemo tjerati mak na konac unedogled. Poanta mog obraćanja tebi je ta da ti ukažem na očigledne stvari koje su već odavno rečene, samo treba nekad malo i između redova čitati. ;)
P. S. Članovi foruma koji imaju ukupno 3 posta od kojih su 2 u jednoj temi su za mene redom padobranci pa nek se ljuti ko oće
Ne mislim ja ništa. Ja sam samo nov u ovome području i ne bih želio da upropastim mobitel koji sam tek kupio prije mjesec ili dva. Uostalom forum i postoji zbog toga da onaj ko zna više pomogne onome koji zna manje. I mogao si me bar nazvati roniocem; bojim se visina :)
Ima netko neki info, dali dolazi update na 4.4.4 i kod nas?
Pozdrav, imam pitanje, probao sam sve ovo, mobitel mi je iz Njemačke ali tvornički otključan na sve mređe odnosno ne brendirana verzija, e sad kada sam probao preko Kies-a 3 reinstalirati zadnju verziju dobiva grešku "GT-I9505 does not support initialization", Mobitel sam dobio sa I9505XXUGNF1 firmwareom (sve radilo normalno, punio je brzo, baterija je kako tako normalno radila) nakon toga sam napravio 2 updatea za redom preko OTA (trenutna je verzija I9505XXUGNG8) i od tad samo problem sa baterijom i čak mi sporo puni mobitel. Probao factory reset i sve ali ne pomaže, a kada sam probao na Odinu 3.09 napraviti reinstall tj. downgrade na I9505XXUGNF1 firmware dobijem FAILED na samom startu "there is no PIT partition" ili tako nešto piše, ista stvar i kada sam probao re-flash I9505XXUGNG8. Mobitel nikad nije root-an ili kako se to već zove. Istina nisam probao niti jednu drugu verziju Odina, niti drugi USB port. Sutra ću kupit novu bateriju jer je i vrijeme (smatram da do godinu dana radi kako treba) ali me zanima razlog zašto ne mogu preko KIES-a reinstalirati firmware?
Svasta moze biti. Olaksaj si i sa sammobilea skini neku sluzbenu verziju i iz download modea pomocu odina pukni stock rom. Mora upalit.
Radi se vjerojatno o tome da ti je u Odinu označena opcija Re-partition čim ti javlja da nema PIT fajla. Ako je, makni kvačicu s toga i probaj ponovno flešati. Provjeri pa javi.
Slijedi moje upute sa početka, uzmi original kabel od tog telefona jer nisu svi microUSB isti. Prvo što bih ti savjetovao je da probaš promijeniti USB ulaz pa ako imaš desktop PC onda ubodi kabal iza na matičnu direkt. Osim toga pripazi da ti su ti svi KIES procesi u task manageru pogašeni. Ajde probaj to pa javi.
Sve sam napravio kako treba, uključio onaj USB debugging, spojio na USB u matičnu ploču (istina nisam probavao druge portove), pokrenuo Odin kao administrator. Možda je kabel otišao, primjetio sam da mi sa original punjačem jako sporo puni (5 sati). Prije updatea to nije bilo tako.