-
Iskreno, ja ti ga nebih preporucio. Ja imam tri i od njih imam samo probleme. Proslu sedmicu nakon tri vracanja su mi poslali nov telefon i nakon par dana je i taj poceo povremeno lediti. U srijedu sam ispunio formular kod provajdera za totalnu zamjenu tj za neki drugi telefon jer sa M8 vise nema nikakvog smisla.
Sto se tice zakljucanih telefona, ako telefon kupujes za gotovinu, u tom slucaju ti ne smiju prodati zakljucan telefon tj mogu ali sa znatno nizom cijenom.
-
Jel dosao loolipop na M8?
-
-
-
Za cid_032 je update. Lollipop.
-
-
Pozdrav svima. Imam problem što se tiče updatea. Notifikaciju da je stigao lollipop sam dobio prije 3 dana, nisam htio odmah nadogradit, nego sam tek jučer navečer probao. Međutim, kad sam stisnuo nadogradnju bacio mi je neki error i nije uopće počeo skidati update. Sad kad odem na about, software updates itd, kaže mi your phone is up to date (4.4.4.). da li itko zna što se moglo dogoditi i kako riješiti taj problem?
-
Jesi se spojio negdje na wifi?
-
Da, doma sam spojen cijelo vrijeme. mobilna mreža isto radi. Čak sam mislio da je do toga što sam updateao sveaplikacije od htca na play storeu. Da su povukli update, više ljudi bi se javilo...
-
Ne znam jesam li na ovom forumu spominjao da mi mikrofon ne radi od prvoga dana. Googlajući sam vidio da još ljudi ima isti problem (sugovornik samo čuje šumove).
I tako se ja jučer naživciram, uzmem kliješta (prije toga zaštitim mobitel spužvicom, i stisnem donji desni rub telefona...... i mikrofon proradi :)
-
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05...3c8ee4c4fb.jpg
Dal neko ima probleme da mu svako malo baci neki error ?
Kad u poruci hocu neki broj kopirati, baci mi ovo, onda mi baca gresku sa google+, gmail ili nekaj takvoga i tak svakih par minuta.
Turn off ili reboot ne pomazu.
Jel moguce da to ccleaner zaje.. odredene stvari ?
Vracanje na tvornicke postavke ili nekaj drugo ?
-
-
Bok svima!
Imam dva pitanja:
1. Kako maknuti Weather Widget sa lock screen-a
2. Gdje je nestao balončić za povećavanje kada se piše sms (kao na iphone-u). Mislim da je bio na KK
Hvala!
-
Jel može netko vidjeti koji su mu CID i MID na t-mobile uređaju?
thx
-
Jel neko ima iskustva s tim da mu utor za slusalice pukne.
M8, star 6 mjeseci. Skuzil sam da mi slusalice prekidaju, mislil sam da je do njih, ali ne.
Kad pogledam u utor vidim da je cudnog izgleda, ko da je puknut nekak u špicu, prema unutra.
Kad dodem doma slikam sa foticem.
Ne znam kak bi u servisu gledali na to, ko mehanicki kvar ili kaj ?
Jer mi je debilno da ja to mogu strgat sa slusalicama...