@smogovac: je, u pravu si :)
@mdgrgic: imam navigon i zadnju verziju copilota, rade,ali nisam ih nešto pretjerano koristio
Printable View
@smogovac: je, u pravu si :)
@mdgrgic: imam navigon i zadnju verziju copilota, rade,ali nisam ih nešto pretjerano koristio
Također koristim Navigon i zadovoljan sam!
Inače, nakon tjedan dana korištenja mogu reći da je mobitel vrh. Prije sam imao Xperiu Z Ultra tako da se trebalo priviknut na manji ekran no sad je sve sjelo na svoje mjesto. Uzeo sam i S-View cover bijeli (kao i mob) i izgleda lijepo. Uz dosta aplikacija i korištenja nema nikakvog laga, kamera najbolja koju sam imao na mobitelima (nisam imao Lumiu :-). Baterija izdrži 2 dana bez problema.
imao prilike isprobat ga u T-centru 15-ak min jer sam naravno čekao da dođem na red,a bio treći :mad:
naravno dizajn mi je skoro isti kao i prethodnik,na ekran nema prigovora,ali ne vidim neka poboljšanja u odnosu na S4.ali da je brz,stvarno jeste....ulazak u imenik je još uvijek spor.kamera mi se čini onako na prvu ruku jako dobra....
uglavnom prilično sam zadovoljan.
Ja vjerujem da će uređaj s vremenom postajati sve bolji (softwareski,naravno) nakon par updatea, ponajprije mislim za fingerprint senzor i neke sitnice...
Ah :D.. slažem se,po tom pitanju jedino vjerujem Nexus seriji, za Samsuga me ništa ne iznenađuje tako da sam svjestan mogućih mušica prilikom kupnje... :)
pa koliko je problema bilo sa Sony Z/Z1 u početku pa je većina problema riješena.i ja sam na G2 imao dječijih bolesti koje sam mora rješavat custom romovima.da ne pričamo o iPhoneu i problemima sa signalom,mrljama na kameri,lošom baterijom...
uglavnom normalno je da su početku neki sitni problemi.izašao je i update 131Mb koji poboljšava stabilnost...
Ma znam da svaki ima nekih problema, al zalosno kad takvi uredjaji imaju takvih problema prilikom izlaska.
I S4 je radio katastrofa out of the box, no kasnijim updateima je postajao sve bolji i bolji, štoviše, sa onim zadnjim nadogradnjama su i poboljšali prikaz na ekranu i razlika je bila osjetno vidljiva....Vjerujem da će i S5 vrlo brzo dobiti veći update sa ispravkom rada otiska prsta i sl..
Ja sam sa svojim out of the box prezadovoljan. Ne znam kakvih problema imate sa citacem otiska prsta, ali meni radi fantasticno. Kad sam isao skenirat palac, nisam ga svih 9 puta na jednak nacin provlacio, nego svaki put sam isao malo vise u koso. Kako god provucem palac, on mi ga prepozna. Od cca 100 otkljucavanja mozda 5 puta nije...a sto se baterije tice ne znam sta bih rekao. Jucer ujutro sam ga skinuo sa punjaca, 4g i wifi rade, nekoliko poziva i poruka, surfanje i slicno. I uzmimo u obzir da sam ga tek dobio pa stalno visim na njemu. Sad mi je na 12%. Dakle izdrzat ce skoro 2 dana. Nisam ga htio sinoc punit jer me zanimalo kada ce ne izdat :)
Jel netko uspio naci s view cover sa s view funkcijama a da nije case koji mijenja poklopac baterije? :) nego onaj klasicni u koji se umetne mobitel :)
Čitam Samsung priznao grešku na određenim S5 gdje kamera rikava...nepovratno.
Danas sam imao S5 u rukama, fino izgleda, fluidno radi, sviđa mi se poklopac baterije jer je ugodniji na dodir, ne čini se puno veći od S4, ali iskreno, moje mišljenje je da se apsolutno ne isplati uzimati ga (osim ako nije u pitanju neka šema na firmu za šaku kuna) ako već imaš S4. Sve u svemu ništa spektakularno IMHO. Bolju i objektivniju ocjenu će dati oni koji ga imaju, ali kažem nije me se posebno dojmio i nimalo ne žalim što sam uzeo S4 15 dana prije dolaska S5 u ponudu.
S 5 je trenutno vrh vrhova i nema se tu sto dodati...
Ja sam nakon 4 galaxy telefona presao na nexus 5 i stvarno sam odusevljen. Od izrade pa do softwarea. Brutalan mob 10 od 10.
Znate li kako prebaciti virtual tour fotografije s galaxyja S5 na pc? U čemu bih to na kompu mogao pregledavati i podijeliti na facebook?
malo i dobrih vijesti za Samsung fanove....:notooth:
S5 Prime stiže u 6.mjesecu,navodno...:haha:
Nadam se da će izaći. Pomalo mi je dosadio GS3, a volio bi Galaxy opet uzeti. Ovaj ce mozda ispunit ocekivanja. :D
Ovo mi uopce nije jasno sto se baterije tice. jel se nekom dogada mozda slicno? Prvi put ovo vidim pa ako neko ima iskustva sto bi moglo biti molim pomoc. Primijetio sam da mi baterije slabije traje nego prvih dana. zar je moguce da je ekran od sa screen on potrosio samo 5% baterije? :) nesto ocito guta bateriju.
http://img.tapatalk.com/d/14/05/03/u7ujydap.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/05/03/8ugera9u.jpg
Treba ti BetterBatteryStats ili Wakelock Detector da bi bolje vidjeli gdje je problem.
Za oba treba root?
Better Battery Stats treba root za samo neke stavke, a Wakelock Detector mislim da ne treba.
4G signal ti je nikakav a on troši dosta baterije.