-
ma ja dok ostavim u t-mobile u osijeku pa dok oni posalju... dat ce mi neki srot zamjenski koji ce me zivcirati, pa miram sve aplikacije micat i vracat... prode vecinom mjesec dok se mob.vrati a nije to vise neki skupi mob. nemam pojma sta napravit. na ebay je 6-10$ drugi zvucnik. 50kn stvarno nije cifra zbog koje bi ostajo bez moba, a onda opet jamstvo...
-
Aha...ma preko moba sam pa nisam vidio da si iz Osijeka. Probaj ga odnijet pa pitaj koliko bi trebao cekat.
Ne znam koliko si spretan sa šerafanjem po mobitelu,ali ako si siguran da neces kaj drugo zeznut i ako ti nije bitno jamstvo,udri :)
-
zato i pitam ako je netko radio to vec. prema videu se nema sta zeznut.
-
koji je bolji s4mini ili s3 sto se tice kamere
-
s4 ima manje šuma kad zafali svjetla
-
zvucnik stigao i sam sam ga promjenio. radi odlicno vec par dana. stvarno je jako jednostavno rastaviti mob.i promjeniti ga.
-
Pa ti si pravi mobitel - meister
-
hehehehehe
ako ti bude trebalo na onom tvom lg-u samo javi! :D
-
Da li je netko instalirao novi SW koji VIP nudi?
-
Znam da je pitanje outdated ali frendica uzima novi s4 mini sa stock preinstaliranim 4.2.2 jelly beanom. Uredjaj odmah po paljenju nudi update na 4.4.2 kitkat. Dal ima smisla to updejtat na kitkat jer je internet pun tema o ubrzanom trosenju baterije u odnosu ba 4.2.2 jelly bean. A razlike u perfornansama jedva zamjetne? Please pomoc!
-
Meni se sad urazumila potrošnja baterije i stabilizirala otkad sam prije par dana preuzeo updejt. Ono prije je bilo katastrofa, sa 40% do 0 padne za 10min.
U odnosu na 4.2.2 nisam primjetio neke razlike u fluidnosti i brzini, najviše me smeta sporo otvaranje imenika i još sporije pozivanje.
-
Mislis sporiji je novi kitkat 4.4.2 od jelly beana 4.2.2?
-
Objektivno ne mogu reci da li je brzi 4.4.2, ali nema blesiranja i smrzavanja nekih aplikacija, fluidnije radi, za sada se nije smrzao ni jednom. Prije se znalo desiti da ne mogu odgovoriti na poziv, a ostane zvoniti dok ne izvadim bateriju.
Otvaranje imenika i pozivanje je jednako sporo.
Opcenito bi rekao da je za ovaj mob 4.4.2 bolji, bar je riješio te gluposti.
-
zadnji je I9195XXUCOC2 za SEE region, taj ću staviti, ima i Engleski sve isto. stavit ću za jugoistočnu europu jer smo to ipak mi :-) najnoviji changelog je 4532451 i 23.3 je datum izdavanja..
-
-
-
Sunce mu j**** flashao normalno taj firmware i nakon flasha reboot, factory reset, reboot i mob radi super. Odem u download mode i knox warranty void 0x1. Pa bokte flashao sam 50 samsunga preko odina, sto tabova sto smartphonea i svi su ostali na 0x0. Koji je ovome bio vrag? Inace evo dva dana sve sljaka kak spada.
-
Trebam pomoć
Pokušavam preko Odina flahsat firmware. Mobitel je bio rootan i sad želim vratiti sve stock. Odin sve odradi normalno i piše ok,nema nikakvih grešaka. Ali mob ne želi dalje od samsung logo-a? Kaj radim krivo? Flashao sam tako više samsunga i nije bilo problema,a sad me ovaj je.be :)
-
Napravi factory reset, ugasi mob i drži power+vol up+home
-
probao,neće mi ući u recovery
da nije do firmware verzije? naime na sammobile ima samo t mobile verzija za HR a mob je u vipu kupljen
-
Mora ići u recovery, kad telefon zavibrira pusti power a drži vol up i home
-
Ok,ušo sam u recovery,valjda nisam na vrijeme puštao power tipku. Thx @bpodnar
Bit će nešto izgleda :)
-
Pozz ekipa!
U rukama mi S4 mini koji se uz sve moje napore jednostavno ne zeli upalit,zavibrira,pokaze samsungov logo,i tako u krug,pokusao sam recovery i nist se ne mjenja. Mob je kupljen u slobodnoj prodaji,pretrpio teze padove(vlasnica se s 14g nije opametila :) ) i sljakao do prije neki dan.Sumnjam da je root-an.. pa ak ima neki znalac za kakav savjet bil bih vrlo zahvalan..
i da..u recovery sam isao v-up+ home + power s tim da sam cim je zavibriral pustio power.... gore napise recovery booting... i to je sve
Ima dosta toga u samom mobu kaj bi doticna mlada dama htjela sacuvat pa bi mi bilo drago da uspijem nekako spojit se na Kies prije drasticnih mjera!
-
Kies ti ne treba osim ak ćeš dizat firmware. Ako ima SD karticu i slike kamere su na njoj, kartica van i to je to.
Što se recoverya tiče, kad si u recoveryu, trebaš tamo nešto i napraviti (wipe, factory format), ne samo uću njega. Ako ti uopće uđe. :D
S Kiesom možeš probat nanovo instalirat firmware. Ili probat s Odinom. Tutoriala stvarno imaš more na internetu.
btw, Meni je s3 mini imao takav bootloot (upalim ga, vidim samsung logo, sam se resetira i tako u krug) kad mi se napuhala baterija. Probaj izvadit bateriju i pregledaj ju. Nemoš mašit ak se napirila, imat ćeš baš "stomak".
-
Sve mi jasno :) ici ce gore novi FW
Stvar je da ima slika i na samom mobu koliko ima na SD na kojem bilo mjesta ;( ali..
Baterija nova..isprobano i s drugom ista stvar..
Nego kaj se tice recovery moda samo mi pokaze RECOVERY BOOTING.... i to je sve