Nope, nema moda.
Jedino ako promijenis kompletno sve ikone u status baru, pojedinacno ne.
Ili pojedinacno da sam napravis ikone koje zelis, instaliras i odaberes(da bude kao preko venom huba).
Printable View
Nope, nema moda.
Jedino ako promijenis kompletno sve ikone u status baru, pojedinacno ne.
Ili pojedinacno da sam napravis ikone koje zelis, instaliras i odaberes(da bude kao preko venom huba).
Na Viperx sam,rom je odličan u svakom pogledu osim šta ima par sitnih bugova tipa ne ostaje propušteni poziv na lock screenu uvijek,često se ruši clock widget uglavnom kad se vratiš s neta na home screen ? Ota update radi super otkad sam instalira TWRP.Od modova imam samo dougi lock screen mod i odličan je,usput šta je taj 3 dot meni nemam pojma šta je to?
U tweaku možeš mijenjat sve ikone osim tih notifikacijskih valjda će to ekipa dodati u tweakove ako je uopće moguće,počinje me nervirati ovo stalno rušenje clock widgeta poslije vraćanja s interneta tj poruka da se srušio, nadam se da će to popravit,izgleda da se ljute kad im ekipa nabraja bugove pa prijete da će zatvorit stranicu,ok neki ljudi stvarno pretjeruju vjerojatno instaliraju stotinu modova pa im ne radi rom kako treba,ali ovih par bugova su činjenice.
3 dot menu su one tri tockice koje su prisutne u nekim aplikacijama a pritisak na njih otvara meni.
Sad koju boju zelis, ako zelis plavu stavi si SenseCream 7.3 i bit ce ti i te ikone plave.
A ono, a malo dopizde tamo u temi kad stalno isto pitaju a sve je odgovoreno milijun puta a nitko search ne koristi. Imaju borbu s njima xd
Mislim da cu se vratit na ARHD rom jer me zaista zivcira neprestano rusenje aplikacija i njihov prestanak rada. Npr onaj clock widget. Uzas.
Da prestace clock widget raditi, sad mi i bs player se srusio. Ma ARHD je uvelike stabilniji. Ovo je jos jako bugovito. I Arhd mi se cini puno fluidniji. Upravo se vracam na njega.
TRo što se BSPlayer srušio je do aplikacije, a ne do roma. BSPlayer mi se znao rušit i na stocku, i na stocku na One X+.
Ne znam, osobno mi radi odlično, ne koristim sense ni widgete pa nemam tih bugova, tj. jedini bug sad na 3.3.3 je taj da kad mijenjam pjesme s tipkama za volume prvo mi pojača ili stiša a tek onda promijeni pjesmu. Ostalo sve odlično radi.
A i sam ARHD je praktički čisti stock rom, malo očišćen. Normalno da neće biti tak nekih bugova kao sat ovdje i to.
Ko traži čisti Sense rom ARHD je za njega, a ko se voli igrat i customizirat malo više onda Viper.
Ne znam koje se to aplikacije ruše na Viperu ja sam na istom i nisam primjetio da se ruši bilo šta sve radi gotovo savršeno osim par sitnih bugova tipa ne ostaje uvijek notifikacija propuštenog poziva na lock screenu,ili ova popups obavijest za clock widget koja se ponekad pojavi ,meni se više ne pojavljuje otkad sam refleša rom,mislim da će ekipa sve ispravit u sljedećem apdejtu.Proba sam i ARHD koji je jako dobar rom ali ima i on svojih bugova,stock također ima bugova ,ne postoji savršen rom.Viper mi je za sada najbolji isključivo zbog tweaka koji ima jako puno mogućnosti i stalno ga nadograđuju i poboljšavaju.
edit
Imam problem htio sam izbrisat i ponovno instalirat rom međutim kada se instalirao došao je do splash screena i neće dalje stavio sam ponovno i boot.img ali sad mi neće u recovery da ode da li je moguće da je baterija bila malo napunjena ili nešto drugo, šta raditi čekati da se napuni baterija ili ?
ne sjećam se koliko je bilo baterije, nisam provjeravao flasha sam rom doša je do splasha i ništa,pokušam u recovery neće dođe do flasha i to je to,ponovno sam stavija twrp i opet dođe do splasha i neće u recovery na tj na trenutak se pojavi na pola sekunde onaj početni screen od twrp i ništa preskoči ode na splash.Kad odem u fastboot crvrnim piše da je baterija niska za flashanje,sad je na splashscrenu,ona crvena lampica za bateriju svijetli valjda se puni ne znam šta je da čekam bateriju?
Ne znam jel ćeš moć tako napunit, preko skripte ćeš morat najvjerojatnije.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1658084
A puni se mobitel. Skripta ga stalno restarta i puni se tokom paljenja.
Vidi jel ti se ovak puni, ako ne onda je skripta jedini spas.
Pričekaš pol sata i vidiš jel će i dalje reć da je baterija slaba.
A skriptu napraviš da kopiraš ono iz prvog posta što je u kodu i spremiš kao batch file(.bat) preko Notepada
[QUOTE=yager;1044248]Pričekaš pol sata i vidiš jel će i dalje reć da je baterija slaba.
A skriptu napraviš da kopiraš ono iz prvog posta što je u kodu i spremiš kao batch file(.bat) preko Notepada[/Q
Šta da ostavim twrp ili da stavim onaj cwm 5840 ima li neke razlike,čini mi se da se baterija puni,prije je pisalo da je baterija nisko sad ne piše,nakon koliko posto bi trebalo moć ići u recovery?
Ovo je valjda taj bootloop, valjda bi se tribala napunit pa i kad je stalno upaljen ekran ako se mobitel puni, napuni se nešto sporije ali ipuni se,što je i sada slučaj samo je ekran na splashu valjda nema razlike, ne znam?
Rješio sam problem ,u biti baterija se ne puni dok je mob na splash screenu bez obzira šta gori crvena lampica kao kad se inače mob puni ,tako da je i ono malo struje iscurilo,a čim padne ispod 10% ne može se ništa flashat.Bateriju sam preko scripte nafila na 3.8mv,(ne znam kako to triba radit ja sam radio pješke tako šta sam onu scriptu iskopira u fastboot preko cmd ,kad bi se mob restartao opet bi je iskopira I tako dok baterija nije prešla 3.8mv šta skripta pokazuje svaki put kad je lupiš)ne znam da li se to može nekako napravit da se skripta svaki put sama aktivira tj da sama restarta bootloader?Zatim sam obrisao cache preko fastboota i tek sam tada mogao ući u recovery gdje se mobitel normalno puno.Za mene mukotrpan posao od sada ću dobro pazit na stanje baterije kad flasham rom.
Preko Notepada da si spremio u .bat file kako sam gore rekao skripta bi se sama restartala mob sve dok je pokrenuta na kompu.
No ajde, glavno da si rijesio. Od sad pazit na bateriju
Imenovao sam ga u notepadu (kako ga je točno trebalo imenovat)ali nisam znao di ga iskopirat i kako ga pokrenut?Mislim da je bilo jako bitno pobrisat cache u fastbootu što isto nisam odmah napravija.3.3.4 sam instalira,radi ko sat mislim da su rješili neke bugove,ali ostao je onaj sa widget satom(popup poruka),drugo nisam primjetio?
Pa za taj sat su znali i prije 3.3.4 i uopce nekuzim da su ispravili neke druge bugove a taj meni bitniji jos nisu. Nije da je nesto veliko!
Napisali su da je ispravljeno to sa satom u 3.3.4? Pa jel to zaista istina ili se jos pojavljuje?
Pojavi se ponekad,ali rijetko,otkad sam instalira 3.3.4 znači od jučer ujutro možda par puta i to odma nakon instalacije poslije gotovo nikako,vjerojatno je sve sjelo na svoje mjesto,to je bug koji mi je stvarno dosađivao,jer mobitel dosta koristim za internet pa svaki put kad bi stisnuo tipku home to bi se pojavilo,sad sam primjetio da se samo malo trgne onaj oblak,mjesec ili sunce na vremenu kraj sata,a ne pojavi se poruka.Drugo sve radi gotovo savršeno,od modova imam dougi lockscreen,i za muziku v11.5-ispravili su bug i sad na Viperu radi perfektno.
Ako nisi bio napravio full wipe onda normalno da se bio pojavio.
Stize uskoro i nova OTA koja ce ispravit trenutne male greskice, a moguce da donese i neke nove stvari.