Uspio uhvatit Zylo crveni! Jeeej!:haha:
Printable View
pa kada?,ja sam svako malo klikao na zylo i nista nedostupan je bio.nista sad mi samo ostaje cekat da stave nesto novo,bar da ove sa pretplate stave na bonove ako vec zele rasprodati,ali jbt bas sam htio zylo,em sto je bio 198kn,em sto ga mos prodat za 400-500kn novog....
zna netko ako se rezervira SE Ray dal ide po akcijskoj cijeni ili ne ?
Točno (SE Ray), uređaj se nemože rezervirati. Jedino što se može uzeti broj centra i zvati da li je šta stiglo. Ako ih slučajno ima onda se može rezervirati ali samo za taj dan. Bio prije 2 dana.
Da li netko zna da li će ova akcija sa SE Xperia Ray za 8 kn trajati i dalje?
Čujem nešto da od sutra ide po redovnoj cijeni...
Aj ljudi može jedna pomoć...ak netko zna kad dolaze Nokia Lumia modeli u T-mobile ponudu bio bih mu JAKO zahvalan :smile:
i ak još netko zna cijene u extra obitelj tarifama
@ture... to ti može znati samo netko ko te cijene osobno i postavi a sigurno ih neće ovdje kazati :) Gledaj svaki dan t-mobile ili ovdje u ovoj temi jer će netko postaviti čim dođu a očekuju se po najavi ovih tjedana...znaći - uskoro!
Xperia Ray bi sramota pak sad bila da vrate cijenu nakon minimalnog broja dostupnih primjeraka...
na facebooku objavili: tijekom travnja 2012.
nisu objavili. pretpostavljam da će biti do 2400 kn više nego u total tarifama.
npr.
N9
698 kn u Total XXL
3098 kn za nositelja Obitelji XXL
za sada se zna:
n. l. 710 = 8 kn u Total XXL
n. l. 800 = 798 kn u Total XXL
Ma oni nisu normalni, al stvarno...pretjerali s tim cijenama da su mi se zgadili...ovaj mjesec produljujem ugovor i nadam se da će bit povoljna cijena tih nokija jer od ovakih malo boljih smartphona nema cijene ispod 2000 kuna što mi je skupo :angry:
zanima me samo za ova dva modela N. L. 710 i N. L. 800
više za ovaj 710 :D
I naravno, opet pretjerane cijene...
I naravno da su Xperiu Ray vratili na staru cijenu, par dana imali akciju u kojoj nisi mogao uopće doći do telefona, a sad će ih sigurno biti na bacanje, kakva politika...
Koja je svrha pravit akciju za neki mobitel ako ih nemaš barem 10 kom u svakom centru?
Žalosno.
E baš me živciraju sa tim web shopom i navlakušama... što ne može čovjek normalno u T-centar došetat malo da za zdravlje se rastegne po tu akciju!?
Samo muljaju...i opet Ray vratili na preskupu cijenu...ovo bez smisla!
Nokia Lumia i Xperia S klasika PRESKUPI...lumia 710 nekako prođe! Uglavnom, ja nezadovoljan.
mislim da je ovo sa xperiom ray navlakuša jer vjerojatno žele da se ljudi vežu ugovorom na 2g. za jaaaaako jeftin mobitel a za 15-20 dana će izbaciti neku novu tarifu...
A šta je tu navlakuša?
Pa normalno da žele da se vežeš 2 god. za njih ko i svi šta žele, a xperia ray za 8 kn u extra total s-u ne može biti bolja ponuda.
Taj mobitel košta preko 2000 kn u paketu na bonove kod ostalih operatera.
Zato daj nemoj pisat gluposti nego malo pogledaj po netu činjenice.
Kao što rekoh ta ponuda je bila odlična, ali kao i kod svake takve akcije problem je što je gotovo nemoguće naći dotični mobitel, meni ga čovjek uzeo pred nosom u t-centru, znači samo da sam ušao prije njega u t-centar...
Anyway, takvih akcija treba što više, daj mi dobar smartphone za džabe i vezat ću se dvije god. nema problema.
Ponuda im je grozna u simpi (izbor) a i opčenito
-pa nisu svi bogati i da žive samo za mobitel :*{
Kak bi reko Ivano Balić: "Nova godina a uvijek isto..." Cijene razočaravajuće :/
Jel ima kakvih informacija kada ce se tocno HTC One X i One V pojaviti u T-mobile ponudi? Citao sam da ce biti do kraja travnja, ali znaci li to travanj ili svibanj?
Ja sam u Kalendaru (budućih) događaja prenio info objavljenu na Facebook zidu HT-a:
"u svibnju u ponudu dolaze HTC One modeli".
Iako, info objavljene na Facebooku treba uzeti s velikom rezervom. Primjer je info iz ožujka: "Xperia S (nasljednik Xperie Arc) biti u ponudi T-Mobilea tek krajem 2012."
Taj Sony je došao u ponudu prošlog tjedna (prva polovica travnja).
Pa npr pojavi se na web stranicama krajem travnja, ali ne postanje dostupan u T-centrima do 5. mjeseca. Kada sam pisao "svibanj" imao sam na umu ovo sto je kolega ispravljac napisao u Kalendaru buducih dogadaja.
EDIT:
Mozete li mi reci sto znaci kada na T-mobile web stranicama, u ponudi uredaja, nema opcije "Kupite online"?
trenutno se radi o sljedecim uredajima- (Nokia Lumia 710, Sony Xperia S, LG Optimus L3, Samsung Galaxy Nexus, Nokia 300, Sony Ericsson Live with Walkman, Sony Ericsson Xperia Ray, Apple iPhone 4 WHITE 8GB, Motorola Gleam, Apple iPhone 4S 64GB i 32GB black, LG A200, Samsung Galaxy S+, Sony Ericsson Spiro black, Samsung Galaxy S II, Apple iPhone 4 32GB white, Samsung Galaxy mini, Nokia X2, Apple iPhone 3GS 8GB black, BlackBerry 8520 Curve )
Jel to znaci da navedeni uredaji trenutno nisu dostupni?