kopiran post u drugu temu
@tutlek iPhone ima 3,5" display, EVO 4,3", znači puno veći ekran pa i troši puno više energije.
@yager, znam, takav sam, pazim na svaki detalj, znam da to nekada i nevalja, al preko ovih slika stvarno nemogu preći..
Nije stvar u rezoluciji, stvar je u tome kako ta slika izgleda.. ja opalim sliku i kasnije kada je pregledavam ona ispadne sva crna, nije dobro fokusirana, ispadne kao da sam slikao u mraku a ono vani sunce upeklo.
Case je s Ebay-a da, stigao je samo ga trebam preuzeti.
EDIT: Da, napomenut ću još jednom da ovo nije fotić nego mobitel, to znam i sam, ali imam slike u kompjuteru slikane sa I7500 Galaxy-em (on je imao izvrsnu kvalitetu slike!), GalaxyS, i S2, i slike su stoputa bolje, i sada kad pregledavam te starije slike, mislim si jel ovo slikano s digitalcem? Otvorim properties kad ono piše camera model I7500!
Ipak je mobitel uvjek u džepu, kud ja tu i on, pa nenosim fotić stalno u džepu..
Onome kome kamera nije bitna na ovom mobitelu uzet će ga, po svemu ostalom je izvrstan, ali meni je to glavna boljka, čak i veća od slabe baterije (na nju sam se već navikao, takva je na svakom androidu).