Izvorno postao
ivo47
imam par pitanja:
1. kako znam da mi se mob spojio na wlan, a ne da koristi podatkovni paket jer svaki put kad otvorim internet ili primjerice idem refreshat accuweather nikad me ne pita preko cega da se spoji .. dobro za accw. nije tak strasno i da koristi podatkovni paket, ali za internet bi htio odabrati kako da se spoji ..
2. a drugo, isao sam po meniju i slucajno otvorio neku aplikaciju samsung apps. i odmah mi pocelo kao nes skidat da bi mi na kraju prekinulo i napisalo nije aplikacija s marketa pa se prekinulo ..
uglavnom pitanje je otkad mi se to prekinulo izasao sam van iz te aplikacije i od tad mi iznad njene ikone pise broj 1¸.. ne znam sto to znaci kak to ugasit .. :)
3. i zadnje kako da provjerim aplikacije koje mi rade u pozadini, da mi ne crpe bateriju .. nasao sam nes u meniu gdje mi pise nes za rame i neke aktivne aplikacije tak nes .. e moje pitanje je tipa kad izlazim iz interneta kak se to radi, samo tipkom home? i da li onda ako stisnem home tipku da li mi ostaje internet aplikacija raditi u pozadini i kako to provjerim i ako da i ako ne .. eto hvala na pomoci unaprijed :)