Ja imam V525 i to jednu od prvih (ljubav na prvi pogled). Morao sam je posedovati cim se pojavila i kostala je *@#&*%. Meni radi funlighti za spoljni display. Imam 72r.
Printable View
Ja imam V525 i to jednu od prvih (ljubav na prvi pogled). Morao sam je posedovati cim se pojavila i kostala je *@#&*%. Meni radi funlighti za spoljni display. Imam 72r.
ma garant je problem hardweareske prirode , bar po meni!
Ima li netko mozda funlight.pat koji radi na motoroli v525 Vodafone Live sa originalnim flexom SE7453AXXQ514C I TRIPLETS-om G_OB.09.38R_V . Dosad sam probao oko 5 razlicitih funlight.pat i sa svakim od njih blica mi samo tastatura. Postoji li uopce neki sa kojim bi blicao i vanjski ekran.
Ne. Ja ih probao 20-tak. :wall:
Meni radi sa vecinom funlightova.
Motorola je naravno orginalna i rade mi skoro svi funlightovi od Bluedevila iz 90-tog posta!!! :) :) :)
A meni niti jedan :retard: . Tko skuži zašto ima pivu od mene. :beer:= Citat =:
Izvorno postao lujito
Eh, kolega, ni BlueDevilu ne radi niti jedan :cry:
Pa ja platim gajbu tko skuži zašto...
@BlueDevil
*ebiga, sad sam ispo cicija :spin: Onda, gajba i od mene :beer: :beer: :beer:
Ajd pošto ni meni nema šanse da proradi je ču uzet nešto žestoko da presječemo :drink:
BLueDevil mozda ti ovo proradi: Daj mi posalji mail da ti posaljem funlight. Meni neki nisu htjeli raditi ali ovaj je proradio. Pozdrav= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Može i meni na <moj nick>@gmail.com ?
Hvala unaprijed :)
Moze i meni please na <moj nick>@hotmail.com
I ja isto unaprijed zahvaljujem. :thumbup:
Niti jedan mi ne radi, eventualno jos vise zakoci prikaz pozivatelja i sporost odziva moba kada me netko zove :-/
Pozdrav....
evo javno da se javim svima: bluedevil.zg@gmail.com
Ajd i meni onda !
josipd@vip.hr
Hvala !
OK, kad meni stigne mail, budem ja attachirao ovdje file, da ga svi skinu....
BlueDevil poslao sam ti pa ako radi(daj boze) onda ga stavi ti tu da ga ne moram svima slati. Usput ljudi stavite ga preko P2kman a ne preko nekog drugog programa jer sam i ja tako napravio i meni radi. Mozda nije u tome stvar ali ipak probajte.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
kod buraza na v300 radi. stavljao sam ga s P2KTools= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Ajd super bas mi je drago. Jos da vidimo sta ce BlueDevil reci pa ako njemu radi neka ga stavi ovdje na stranicu pa nek imaju svi= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Mali problemi s mailom, budem uploadao file čim to riješimo DeMar i ja...
Kakvi problemi sa mailom? Ja sam ti poslao. treba li jos jednom poslati?= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
evo ga u privitku!
Meni ne radi :wall:
Ne radi. Dozvoli, dragi kolega JosipD da te citiram i to više puta:
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
nemam vam pojma, ja sam samo postavio ono što sam dobio mailom, konkretno od korisnika JosipD!= Citat =:
Izvorno postao boombadill
postavit ćemo novi od DeMara, pa ćemo vidjet
A znači to nije bio onaj za koji DeMar tvrdi da bi mogao radit?= Citat =:
Izvorno postao Inovator