U lokalnom vrbovečkom T-centru nema nijedan telefon iz 50% off ponude, osim Emporie :D
Printable View
U lokalnom vrbovečkom T-centru nema nijedan telefon iz 50% off ponude, osim Emporie :D
se zna dal ima iphone 4 32gb u ponudi...na web stranici vidim snizenu cijenu ali to ne znaci da ih imaju...
da brzo pitam odmah koliko se placaju penali za raskid ugovora, ostalo mi je jos 11 mjeseci
navodno u županji ima Nokia X2 u neograničenim količinama, za 398,00kn!
Jel mi netko može napisati koliko prosječno treba čekati na mobitel kad produžuješ ugovor preko SZK. Produžio sam ugovor pred tjedan dana i uzeo novi mobitel, ali još nije stigao. Kad naručujem robu iz Engleske dođe za tjedan dana, a ovo iz ZG sad traje duže...
ma i to mi je neka akcija kad ničeg nema!! za iphone čekaj da akcija završi, n8 nema, htc nema :S ufff!
U službi za korisnike mi je rečeno da će Galaxy 3 još dobivati...
A u t-centru da neće...
Hoće li još dolaziti Dell Streak?
neznam šta se dešava, na t-mobile stranici u ponudi uređaja ( t-mobile) imaju samo neka dva bezvezna, nema ostatak kao i neki dan već slabe ponude
njihov trik kao i obicno od svakog modela po 2 tel pa ti odaberi akcija 50%...sramota!!!
ma prvenstveno je reklama sramota.....prikazu iPhone na njoj a govore kako su "bas svi" uređaji jeftiniji 50%
Pa ono, ta reklama je prvenstveno za pretplatu, a iphone na pretplati jest snižen.
To što su liste čekanja za spomenuti uređaj +2mjeseca je drugi par rukava.
Iako se slažem da im je to s naglaskom na SVE blesavo kad sitnim slovima piše da se to sve odnosi na proizvode označene popustom, mislim bezveze.
I kao što je već milijun puta rečeno, operateri nisu karitativne ustanove, već podivljale kapitalističke mega kompanije koje traže ovce da im daju novce.
To što su se svi uređai rasprodali u roku keks i dalje ih dobivaju na kapaljku je zasigurno planirani tok ove promotivne kampanje, nejte se živcirati oko toga.
Kao što je i uobičajeno.
Cijena Nokia C1-01 = 198 KN na njihovoj web stranici, izvan web shopa.
Na internetu stoje razne specifikacije za taj Nokijin uređaj, negdje čak piše i da je DUAL SIM.
C1 JE dual sim no kartice NISU istovremeno aktivne vec je potrebno u meniju izabrati trenutno aktivnu...
doaso samsung omina i7..naravno nije 505% dole:))
Ja isto zovem službu za x10 ali u zagrebu ga nema a navodno ih dobiju opet sredinom veljače (zašto nekako mislim da je to iza 14.2.:)) Ali nek zaborave da bi im to po staroj cijeni uzimao...
znaci trenutno nemaju nista od top mobova..
nema galaxy s,desire,n8 nije ni bilo,x10,htc hd2,ajfon normalno..nista..krasno..:)
Ako nema mobitela za 50posto jeftinije ni u simpa centrima niti u web shopu,jel ima onda igdje tih mobitela uopce???
Zasto se spominje taj rok 14.02.....malo sam se pogubio ? :)
Usput bila teta u firmi kod zene i produzenje, bodovi, gluposti i zena izabere Desire.....moze dolazi za dva tjedna, ajde super nije problem cekati. Sada je proslo cetiri tjedna no oni ga nemaju i ona se sada ispricava i izvinjava jer ne zna gdje je zapelo....doci ce uskoro. Jos se nije pocelo prijetiti prekidom ugovora (ima 9 brojeva) ali ako nesto ne rijese probat ce tako pa ce se vidjeti da li ce sta iskopati ili ponuditi u zamjenu.
Nigdje, a T-centri puni, neki dan sam čekao sat vremena na red jer sam izvodio neke kerefeke oko flex obitelji.
Ljudi uzimaju šta ima, gledam kako im uvaljuju ona govna od telefona, ne pitaju, košta kunu, dobit će 50% popust na tarifu i grabe ko ludi.
Scenariji su tipa "došli smo po HTC Desire, tarifa za sve 200", "nemamo, ali imamo ovu krasnu ružićastu Nokiu 2220 slide za 1kn i dobijete popust 50% na mjesečni račun", "može, uzimam"...
Ponuda vrijedi od 01.siječnja do 14.veljače 2011. ili do isteka zaliha.
Pa njima su zalihe istekle nakon 3 dana?! Pitam se dali ih udruga Potrosac moze malo kazniti glede toga :)