pozdrav svima.
da li se moze unlockati 4.2.1. verzija?
kako srušiti iphone na neku stariju verziju?
recimo imam sada 4.2.1., a želim 3.1.3.
hvala
pozdrav svima.
da li se moze unlockati 4.2.1. verzija?
kako srušiti iphone na neku stariju verziju?
recimo imam sada 4.2.1., a želim 3.1.3.
hvala
Moze, ali gubis garanciju, nece ti raditi gps i nemas mogucnost buducih updateova
Jel ti telefonu prije bio jailbreak? Ako je bio u vrijeme 3.1.3 firmwarea, onda mozes staviti 3.1.3.
evo ovako...
trenutno je na 4.2.1., jailbreakao sam ga, ali ne mogu ubaciti nijednu karticu osim t-mobilea.
prije je bio jailbreak, radio je na sve kartice.
mene sada samo zanima koji software da stavim, a da mi radi na sve kartice.
da li poslje jailbrakea, preko redsnowa, treba još šta uraditi da bude otključan?
možda sa stavim 3.1.3? kako ga srušiti ?
totalno sam nov u ovome, prvi put sam se susreo s iphoneom prije 5 dana.
hvala puno
Ako je 3G koji ti stoji u podacima onda smao skini 3.1.3 soft i restoraj. Za 3G netreba imat SHSH blobse saveane. Nakon toga moraš napravit JB i unlock da ga otključaš na sve kartice.
aha, 3G ima :) U iTunesu drzis tipku SHIFT i kliknes na RESTORE misem. Onda ti ponudi da izaberes firmware. Izaberi taj sto si skinio i dalje ce sve sam srediti
prilikom vraćanja na 3.1.3., pojavi se greška, ne može se napraviti restore.. lud sam već :)
Iphone BB 06.15.00 downgrade – vratite BB na 05.13.xx (samo iPhone 3G bootloader 5.8) .. ev kako i naslov kaze .. sad je moguce i BB vratiti na staru ali zasad radi samo na Bootloader 5.8 .. pa sretno tko ga ima :)
Ne mozes spustati baseband. Jedino cekati dok ne izade JB za 4.2.1 (4.3) pa onda unlock
Malo sam tražio po netu, i našao ovo:
http://www.omizio.com/iphone/upozore...emoguciti-gps/
Da li bi mogao tako rješiti?
Kada će izaći JB za 4.2.1?
suska se da ce geohot izbacit untethered jb i unlock za ove basebande sta se nemogu zasad...
www.geohot.us