halo ljudi eto ja nabavio novi 3gs 8gb .verzija 4.1 (8B117) .jailbrejkao sam ga sa limeron1n a sad me zanima kako ga unlockat.jel treba prvo upgrade firmwirea jer trenutno je gore 05.14.02 .
hvala na odgovorima
halo ljudi eto ja nabavio novi 3gs 8gb .verzija 4.1 (8B117) .jailbrejkao sam ga sa limeron1n a sad me zanima kako ga unlockat.jel treba prvo upgrade firmwirea jer trenutno je gore 05.14.02 .
hvala na odgovorima
Pa zna li itko uopce kad ce se normalno moci unlockat sa gore spomenutim bb-om?? Imam taj mob tri mjeseca i drzim ga u vitrini. A ima mjesec i po dana se prica o mogucem unlocku. Dakle ako netko ima pravu informaciju kad bi moglo biti da nam kaze jer bih ga u suprotnom prodao ako nece biti normalnog unlocka.
prodaj ga za 3 i pol soma i kupi u italiji za 500 eura otkljucani
dali postoji neka opcija downgrejdanja na neki "niži" baseband od 04.15.02? i dali bi onda bilo moguće napraviti unlock?
pa je al eto što je meni najveći problem:
There are obvious drawbacks to this unlock method. Update the baseband to 06.15.00 is irreversible. Furthermore, it is not possible to update to future versions of the baseband, unless a higher version number than 06.15.00 This also means that you can expect problems if you try to update to official firmware versions from 4.2.1 IOS.
e sad ono kaj mene zanima, ako želim u nekom trenutku restorat preko itunsa iphone, ukoliko napravim unlock i stavim bb 06.15.00 itunes ga navodno više ne prepoznaje kao iphone a i kažu da nekima nakon ovoga radi gps a nekima ne.većini ne :(
nikako mi ne odgovara da mi je iphone samo na tmobile mreži. Ima li tko kakav savjet?
jedno pitanje da li netko zna gdje bih mogao kupiti tekučinu za premazati display da poravna sitne ogrebotine. gledam po trgovinama sa opremom za iphone ali nigdje to ne nalazim
:hm: ima neka zastita za ekran sa tom kremicom, onda sam metnes zastitu i to se popuni, al se ne sjecam kak se to zove. Al nije bilo bas jeftino...
zolmajstor, ja sam imala vipov i4, ali mi je dosadilo cekati unlock pa sam danas mijenjala za isti takav iz tmobilea :) imas na njuskalu ekipe koja mijenja :D i jos je 4.1 soft na njemu, normalan jb i sta ces bolje :)
ajde molim vas nek netko neukom čovjeku objasni kako spremiti imenik iz iPhone-a? napraviti backup, ili šta već da se nebi desilo da ga izgubim dok šarafam po njemu i radim JB i ostale šeme?
napravio sam neki kao backup, ali ja to nevidim di su iTunes-i spremili? znači da ga recimo izgubim neznam ga ponovo vratit u mob. :(
Sinkroniziras si sa googleom ili kojim vec oces servisom, i ak ga zgubis sinkroniziras sa kojim god mobitelom oces ;)
Evo vam super program
ExcelContacts
Sprema imenik u excel datoteku, tako da imate i backup na komp., a kad treba vratiti samo se ucita u program. Stalno ga koristim, svaka preporuka
Izvoli ;)
Danima tražim Jb za 3GS sa novim bootromom i 4.2.1 sustavom.Našao sam upute za Mac korisnike, no kada sam išao na link s ovog foruma za provjeru može li se uređaj jb-at, upravo mi je ponudio redsnow iako sam stavio Windows platformu.Naravno, tražim untet. jb. Molio bi vas ako imate kakvih saznanja da mi odg, jer neznam jel uopće izašao taj jb.I ako postoji, da mi neka dobra duša sa ovog foruma stavi link sa uputama.
ljudi ako bi se dokopao mac-a jer ga ima moj frend, jel bi mogo preko pwnage tool za custom ipsw nekako izbjeć onaj mizerni BB 06.15.00 i nekako izvesti unlock mog iphona 3gs sa 4.1.0 iOS i BB verzijom 05.14.02????