[QUOTE=-->Cionn<--;949351] Sedma riječ je kriva: umjesto "krade" treba biti "kara". Ali opraštam, pošto je očito tipfehler :D
Meni samo nije jasna ta politika T-Mobilea da stavi cijenu samog uredaja preko 7.000 kn -.-...
Ajde da je od zlata ili da ima dijamante ugradene ili da moze mobitel pricat pa bi bilo oke...
Al fakaat su pretjerali :/
OT: Ljudi, kolko vam treba da vas pronade GPS?
A svugdje je tako, ako pogledaš okolo, sve je oko 1000 eura... Valjda dok ima kupaca nemaju potrebe mijenjat cijenu :/
Ionako oni zarađuju na tarifama i prometu, a ne na uređajima. To je samo dodatna zarada...
OT: za čas, ako sam pod vedrim nebom, nekoliko sekundi. Recimo 4-5, tako nešto.
Debilno, to je ja mislim jedini uredaj kojem je cijena pretjerano nabrijana.
Ima hrpetina uredaja koji su po mojem misljenju bolji od tog Appleovog ShitPhonea...
No oke, svako ima svoje misljenje.
OT: Onda me nekaj zahebava mob, vec ko debil stojim 10 min i nema signala.
Idem probat rebootat mob pa cu vidit kaj ce bit.
Jos jednom da postavim pitanje vlasnicima iphonea 4:
Mozete li mi reci koja se tocno verzija iOS-a nalazi u novo-isporucenim telefonima i ako mozete napisati koji je baseband ?
Pitam ovo zbog nekih jailbreak razloga.
Da, o 4-vorki je rijec...
Budem jos pokusavao kada idem do skole..
Makar mislim da cu morat ostavit mob negdje na nekoj klupici da mu nikaj ne dira tu "smrtonosnu" antenu da bi dobio signal...
a što se antene tice,neznam koliko vas je vidilo ovaj video
ja sam narucio si invisibleshild pa cemo vidit kako ce to funkcionirat.
jeli moze ko reći koliko vam traje baterija?? moze i screenshot :D
ima ko ideju kolko kosta zamjena normalnog sima za microsim za simpa korisnike? I usput, jel se treba cekat ili je odma gotovo?
Meni baterija trenutno traje 1-2 dana, no čini mi se da bi mogla i do 3 dana potrajati dok se malo izguštam (uglavnom mi je 3g i data connection isključen, tj. uključim ih po potrebi)
Ako sam dobro shvatio lika u t-centru, promjena sima u microsim je besplatna. Odmah je gotovo ( P.S. ne prebace ti kontakte)
kolko sam skuzio po ovim njihovim reklamama, to vrijedi samo za ljude na pretplati :)
pretpostavljam da ovo ne vrijedi za simpu ^^= Citat =:
Postpaid korisnici HT-a svoju SIM karticu mogu besplatno zamijeniti za MikroSIM karticu u bilo kojem T-Centru.
Pa mislim da to u postavkama iskljucis...
Ako se ne varam iphone 3gs to nije mogao s OS-om 3.x
Hm, a neznam, mozda sam se (opet) malo prevario :D a provjeri na netu :)
mislin da ti se sad to moze sa ovin os4...
Moguć JB za iPhone 4 (i sve ostale).
I to jailbreakme.com
Naravno, vjerojatno će štekati prvih par dana.
Nije mi jasno kako su našli još jedan bug u Safariju, ali super- barem je JB jednostavan :)
Ako ćemo sitničariti (a hoću :p)- ne koristi se isti bug.
Izgleda da je ovo neki drugi bug u Safariju, a ne onaj sa PDF- om (kojeg su zakrpali sa prvim updateom).
Makar- najbitnije da sve radi kako spada i da nije prekomplicirano. :)