Tako za sve modele govovore da su zaklucani, ali oni mobiteli od 1500/2000kn nisu kodirani niti ce bit...
Printable View
jel netko probao vrtiti divx na legendu?
hmmm cudno da nemoze glatko vrtiti...ne bih reko da je stvar u procesoru, prije u kodeku ili androidu...mozda nije jos dobro optimiziran za te stvari
evo stigao legend...prvi dojmovi: oduševljen sam kvalitetom izrade, malo me podsjeća na prvi iphone koji je također bio gotovo cijeli metalan...inače uređaj je iz VIP-a i radi na sve mreže tako da su se iz službe za korisnike ipak malo slagali ili raspolažu s krivim informacijama :)
evo nakon 2 dana druženja moram priznat da nemam baš ikakvih zamjerki što se tiče uređaja...čak je i baterija vrlo zadovoljavajuća, napunio sam ga 15.04 (dakle isti dan kako sam postao gornji post,nisam ga skidao skroz dok se nije upalila zelena lampica na indikatoru) i sad mi je baterija na 6/10 (one zelene kockice u izborniku settings-about phone-battery) a up time: 43h20m s time da ga po noći ne gasim, pričam i pišem podosta poruka tijekom dana...sve u svemu, super :)
Jedno pitanje:
koliko imaš slobdne memorije telefona za instaliranje aplikacija/igrica i ostalog?
tek sad vidio ovo, nisam uopce obraćao pažnju na slobodnu memoriju...naime, danas sam dobio vrhunsku ponudu za telefon tako da sam ga prodao...izgleda da idem po desire :))
aj plz reci za koliko si ga prodao?
mogu reć da i ja sad razmišljam dali sam se zaletio malo prebrzo, možda dda sam ipak sačekao desire, iako sam oduševenj potpuno sa legendom. ali uvijek se da rješiti telefona
Nisam "prešao", postao sam svestran ;D Inače, ovo oko Desire-a je još sve nejsano, kao i ona zbrka oko video rezolucije. Inače mislim da je nepotrebno paničariti oko raspoložive memorije za aplikacije jer same aplikacije i ne zauzimaju previše prostora.
imam jedno pitanje dali je tko od vas pokusao primati fajlove preko bluetootha?ja sam instalirao par aplikacija sa androida marketa za bluetoot i mogu slati ali ne mogu primati jednostavno nitko me ne vidi kada upalim bluetooth a isao sam i na settings i poruktao opcije da sam vidljiv i sve i jednostanvno ne mogu primit a poslat mogu zna li negko di je greska :)?
Vidim da nitko od silnog ludila za Desireom i njegovim djeljenjem nije primjetio da je HTC izdao software update za Legenda :) Update rjesava problem nepojavljivanja nekih aplikacija (poput Barcode Scannera) na Marketu. Moze se skinut OTA (Settings-->About phone-->System software updates). Nova verzija softwarea je 1.31.405.4. Ja napravio update i stvarno se pojavile sve aplikacije na Marketu :)
Mi možeš napisati koju riječ u svezi optical trackball-a koliko je precizan i kakav je rad sa njime? Možeš usporediti i se nekim drugim vidom hardwerske navigavije, klasični trackball, trackpad/D-pad, joystick...
Iskreno, nisam ga baš ni koristio, a ovo malo što jesam čini mi se dosta precizan. Generalno, puno mi je lakše i zgodnije šibat prstima po ekranu. Što se usporedbe tiče, trackpad na BB-u mi se čini bolje rješenje, možda iz razloga jer je konveksno zaobljen tako da prst ima veću površinu za prelazak...ali opet, to je sad ako idemo cjepidlačit, sve je stvar navike.
Dobra recenzija... :)
Slike slikane sa mobitelom mi se čine OK. imaju šuma.
ali za pregledavanje na kompu (ne u punoj veličini) ili za stavljanje na facebook (ili nešto slično) mogu jako dobro poslužiti...
PS: onaj klinac je tvoj ili? ;)
A čuj, još od pojavljivanja Nokije N95 tvrdim da je 5 mpx lagano preseravanje s pikselima, da su svi skupa poradili na drugim detaljima kamere, danas bi slike bile bolje..... Da, klinac je moj. ;)
Još uvijek čekajući HTC-ove android mobitele u T-mobileu pasem oči po VIP-ovim salonima, pa sam bio u prilici isprobat HTC Hero koji je prethodnik HTC Legenda.
Vidim da Hero kod unosa texta ima opciju Phone keypad (plus T9). A to je ono što mi treba, jer ovaj polu-kvazi-qwerty mi nikako ne paše za textanje jednom rukom.
Ugavnom, T9 ima ali input language ima samo engleski, poljski i češki. Može li neka dobra duša pogledati da li VIPovi HTC Legend mobiteli imaju input language=croatian?
Ako imaju, Legend je 90% moj!
P.S. Da li ima opcija za vibriranje moba kod unosa texta i općenito, kod touch akcija na ekranu?
Nemaju HR language.
Opcija za vibriranje kod unosa teksta ima.
i to ne bilo kakva opcija za vibriranje prilikom unosa teksta. neznam da li je to možda uzrok zbog metalnog kučišta, vjerojatno jest, ali taj haptic feedback je po meni na legendu najbolji dosad. nijedan mobitela mi jednostavno nema takav odziv za vibro prilikom unosa teksta