Neznam kako ali, bosanska mreža se pojavila na telefonu, e sad kako promjeniti na t-mobile? i da se pretraga radi ručno a ne automaski.
Printable View
Neznam kako ali, bosanska mreža se pojavila na telefonu, e sad kako promjeniti na t-mobile? i da se pretraga radi ručno a ne automaski.
alo ekipa
kupio sam curi x10 mini pro, malo sam mrdao po njemu, al ne vidim di i na koji način isključit podatkovne veze...našao sam samo opciju da isključim sve živo i mrtvo vezano uz net, al onda ne radi ni mms ?!?!
ja sam na dobrom starom symbianu, android nikad nisam koristio, tak da...može pomoć ?!?!?
inače, mob mi se čini fantastičan, qwerty je predobar, TS je dobar, stavilo sam joj odmah 2.1 najviše zbog baterije
Pa zato i postoje dva APN-a, jedan za net, jedan za MMS. Jednostavno ne diraj taj za MMS i gotovo.
Moram priznat da nisam probao ovakvu kombinaciju (IMHO je blesavo imati Android telefon i ne koristiti net, Android je vrlo internetski orijentiran OS), ali teoretski bi trebalo raditi.
pomoć ljudi :D
ne znam dal sam nešto stisnuo krivo ali nitko me ne čuje prilikom poziva... imam mob 3 mjeseca i sad mi se prvi put to dogodilo. android 2.1 je gore
imao netko sličnu situaciju?
upali mikrofon za vrijeme poziva?
ma upaljen je bio i ništa... nema veze, napravio reset i sve super ;)
Razmišljam o kupovini x10 mini, cijena nije loša - pa me zanima koje mišljenje nekoga tko se susreo s ovim telefonom, vjerujem da je sada 2.1 verzija androida...
Evo par konkretnih pitanja:
1. Koliko traje baterija pri normalnom korištenju?
2. Ima li kakvih bugova?
3. Kakva je kamera?
4. kako je pisati poruke?
5. Kako je surfati?
6. Kakva je kvaliteta zvuka pri razgovoru?
7. Kakva je kvaliteta zvučnika i mikrofona pri razgovoru na razglas?
8. Što je to s internetom i mmsom te isključivanjem data prometa?
Ima li kakav razlog da ga NE kupim? Npr. da me netko pita dal da kupi K850i ja bih mu rekao NE jer se sam od sebe restartira, zna se ugasit pa ga treba spajat na komp i napraviti update da oživi.
--> Zadnji post je bio prošle godine, zar nitko nema ništa za reći o x10 mini?
curi sam kupio x10 mini pro
bateriju puni svaka 2-3 dana
od bugova nije niš primjetila
kamera je fenomenalna, ali je doslovno lišena svake višak opcije ( nemoš birat di da čuva fotke, ako imaš karticu, čuva ih na kartici, moš slikat samo na 5mpx, i slično )
mini pro ima full qwerty tak da smsanje nije bed :D
surfat se da čist pristojno
tokom razgovora se sve super čuje, razlgas iskreno ne koristi jer ima super slušalice koje imaju i mikrofon pa njih koristi
što se tiče prometa, jednostavno dodaš jedan widget/prekidaš na homescreen i preko njega pališ i gasiš data prometi, simple as that ;)
inače, mob je moćan, da je bio dostupan u vrijeme kad sam ja uzimao x6, vjerovatno bih uzeo taj mini pro
minus mu je što zna biti problema sa proximity senzorom ako si u mraku, i onda upališ svjetlo, onda mob iz nekog razloga aktivira ekran pa ak dirneš licem po ekranu, bude zla...
za bilo što drugo, neam nikakve primjedbe, mob je fenomenalan ;)
ODG. Mlesic
X10 mini vec odavno ima android 2.1. Kamera na mobitelu je vrlo dobra u specifikacijama koje su postavljene mozes i pogledat kakve slike pravi. Mobitel generalno nema bugova, ni jedan tvornicki ni softverski bug, naravno moze se desit neka mala greska, ali sanse za to su minimalne. Sony Ericssoni imaju vrlo dobar zvuk tak da i ovaj mobitel se moze pohvalit sa time. Pisanje poruka i surfovanje ako uzimas X10 mini bice ok, samo ces se trebat malo navici, a ako uzimas PRO onda ce ici vrlo lako. Baterija je takodjer standardno dobra. Mobitel je dobra kupovina.
Bok
ok hvala. Gledao sam razne reviewe i slično gdje ga hvale itd...ali u konačnici, najviše vjerujem što piše na forumu-od korisnika.
Mene isto nekako mini pro interesira (pogotovo što mi je za kunu) pa isto par pitanja za one koji već imaju ga:
- ako je neko zadnjih mjesec dana ga uzimao u t-mobile jel već na 2.1 update-u?
- kakva je kvaliteta mp3 zvuka u slušalicama (onim koje se dobiju i drugima) i može li se mjuza dobro slušati vani u tramvaju, busu...?
- da li se slušalice koriste i za razgovor prilikom dolaznog poziva dok se sluša mp3 pa dalje nastavi muzika nakon završetka?
- prilikom dolaznog poziva da li se može odmah utišati zvonjava na nečujno sa tipkama +/- sa strane?
- vrti li neke od boljih igara (asphalt 5, N.O.V.A, ... itd)?
- radi li alarm u "nečujno" modu?
- ima li neki indikator led lampice propuštenih poziva i sms-a da ne moram svaki put ekran palit?
Vjerujem da da, ne vidim zasto ne...
Ovo je cisto do firmware-a, ali nisam jos vidio Android mobitel da to nema.
Ovo je do same aplikacije alarma, ako to ugradjena aplikacija ne moze, uvijek mozes instalirati neku drugu, ima ih na Marketu hrpa... Npr. ja koristim Alarm Clock Plus koji to moze.
Hvala ravilov zato i pitam jer nisam u android điru... trebaju mi baš ti odgovori nekoga ko koristi mini pro da li je sve gore navedeno odmah pri kupovini tako ili se dodatno skine( npr. update, igre znam da treba ali da li navedene vrti, aplikaciju za alarm ako nema...itd) i ima li indikator poziva i sms-a.
Gledao sam i dirao mini pro u tele2, jako je jako debeo - to je moj dojam. Mini bez pro je bar meni zgodniji. Ovaj je fakat debeo. Istina ima tipkovnicu ali je debeo! Jako je brz, odaziv odličan, samo pipnem on prima...Nije loše...
Čuj... na ljude ostavlja dojam da je debeo jer je malen pa se u globalu čini tako... ako gledamo npr. c905 sa 18 mm i novije npr.hazel i zylo sa 16 mm, mini pro sa 17 je skroz ok prosjek.... Kažem njegova mala veličina daje deblji dojam ali ipak je qwerty u igri i potpuno mu se oprašta!
Baš zato što je mali, ne bi trebao biti i debeli - najbolje da bude deblji nego što je veći. X10 mini je odnos sasvim uredu debljine i veličine - tj. leži u ruci fino. Pro mi se čini nesrazmjeran...ali evo, kome paše-paše. Kada se rasklopi, tj. izvuče tipkovnica onda fino leži i uredu je. Ali kada se radi s njime dok je zatvoren imao sam dojam kao da je kockica a ne mobitel... :)
Pozdrav. Novi sam ovdje, ali vas molim za informaciju. Idući tjedan najvjerojatnije uzimam ovaj mob, pa me zanima da li se apdejtom na Android 2.1 dobije svih 16 milijuna boja? Hvala :)))
Iako ekran navodno podrzava 16M boja, nekako sumnjam da je ogranicenje na 65k softversko... :dunno:
Hmmm... Na specifikacijama piše da ekran podržava 16m boja, ali ih je 65k efektivno zbog performansi. Na nekoj lijevoj stranici sam pronašao da 2.1 enejbla svih 16m boja, ali se malo piše o tome, pa me strah da se ne iznenadim kad kupim mob, a nemože se ništa napraviti po tom pitanju. Hvala na odgovoru :
Iskreno, sumnjam da ces ikad zapravo primijetiti razliku. 65k boja je vise boja nego pixela na tom ekranu. :)
Vjeruj mi, jako to primjećujem. Kužim i razliku između 262k i 16m :) Uzmi u ruku SE T630 i nokiu 6300 (te mobove sam imao pa ih uzimam za primjer :)), nemoraš se ni zagledat u ekran da bi primjetio.
Kad sam vidio u tmobileu mob, slika je bila blijeda i mutnjikava, pitao sam lika koji tamo radi ovo nije 16m boja? On je odgovorio da nije, nego 65k. :)
E to i mene zanima da li je što taj update 2.1 promjenio u stilu boje? Na mobilnisvet review sam čitao da je na 1.6 tih 65k i da se pixeli primjete a ono u centru t-mobile sam malo petljao i ok mi slika izgleda... sad, hmmm. ajmo znalci...razmišljam se još a i čekam odgovore od par postova gore! Gdje su ti mini pro vlasnici? ;)
Zna netko kako napraviti da se vidi postotak baterije u status baru, a ne da je samo crtez baterije? Ima kakva aplikacija ili nesto slicno?