Tražim neku aplikaciju na kojoj ima equalizer da si mogu bass podešavat, ovaj obični player na Galaxy-u je bezveze, zvuk na in ear sluškama bez ikakvog bassa. Skinuo sam tune wiki i sviđa mi se, ali ni on nema equalizer.
Printable View
Tražim neku aplikaciju na kojoj ima equalizer da si mogu bass podešavat, ovaj obični player na Galaxy-u je bezveze, zvuk na in ear sluškama bez ikakvog bassa. Skinuo sam tune wiki i sviđa mi se, ali ni on nema equalizer.
Gdje i da li se moze naci Abduction! World Attack novija verzija igrice za HTC Desire ali da je full a ne ona free sa marketa i naravno da se izbjegne placanje ???
Malo sam se navukao, htio bih dalje da igram a dalji leveli su locked....
Da napomenem negdje u jednom game pack-u sam nasao v1.1.5 neznam da li je to full ili isto free ali u svakom slucaju neda mi je instalirati jer je vjerojatno stara verzija za HTC Desire..
Ima li neko rjesenje....
trebao bi neku aplikaciju za bluetooth prebacivanje da je dobra ne neko smeće i nešto još ako postoji ko penetrate,hvala.
Nakon što sam se razočarao u AK Notepad, skinuo sam desetak različitih i kod većine sam našao nedostatke koji mi nisu odgovarali.
Sad sam počeo koristiti "Note everythink".
Preporučujem Roaming Viewer za Vipnet korisnike, za roaming super stvar
Možeš napisati zašto si se razočarao AK Notepadom?
Meni se čini najjednostavniji program za neke bezveze bilješke...
naravno da sam tražio i našo hrpu njih,al pitam iz vaših osobnih iskustva koji su vam najbolji.
a ovo drugo nešto ko penetrate jel postoji ?
Što ti fali kod Penetratea?
Mislim, kakvu aplikaciju tražiš?
pa nešto u tom stilu da ima za probijat keyeve,ali ne samo kod speedtouch modema nego i kod drugih.
Teško da ćeš naći.
Penetrate ima baze svih rutera koji se mogu "penetrirati" :)
što da se radi kad mybackup ponudi da ima novija verzija na marketu? Ja sam također stavio ovu pro verziju.
Ako ti i pronadje, prije downloada mora autorizirati download tj. placanje, sto naravno nece uspjeti ako aplikaciju nisi stvarno kupio.
Nije se niš' desilo, samo je javio da ta aplikacija ni ne postoji na marketu. Vjerojatno zato jer nemamo pristup app-ovima koji se plaćaju
Čemu služi LauncherPro?
Nisam ga našao na marketu, a i među aplikacijama na georgy-jevom linku nema te aplikacije.
Nemogu pronaći aplikaciju da mi LED flash svijetli kao lampa, na Marketu sam našao samo ove koje zabijele ekran i pojačaju osvjetljenje.
I negdje sam vidio aplikaciju da qwerty tipkovnicu pretvori u (qw) (er) (ty). Znači takav je raspored tipaka, ako me kužite, jer neznam kako da objasnim..
EDIT: i neće mi instalirat Runkeeper :(
kaže da aplikacija nemože biti instalirana na ovaj mobitel.
EDIT 2: Tražim igricu Armageddon Squardon, nemogu ju naći na Marketu, gledao sam na You Tubu, predobra igrica.
LauncherPro služi za personalizaciju home screena i ima jako jako puno dodatnih postavki.
Pogledaj na youtubeu kako to može izgledati.
Ja ga imam u Marketu- ali orobaj ga ti skinuti sa njihove stranice (valjda ćeš moći instalirati).
SwitchPro Widget ti ima opciju za korištenje LED- ice.
A, postoji i gFlash (g za Galaxy). :)
Za tipkovnicu potraži na internetu- mislim da se to zove half qwerty.
Armageddon Squarton imaš u onom mom linku.
Valjda Runkeeper (i vjerojatno još neke aplikacije) zahtijevaju noviju verziju OS- a.
jel zna netko neki program da mi led dioda blinka brze kada imam neodgovoreni poziv?? probao sam missed call ali ne radi mi, ne mijenja boju LED-a niti ubrzava. ima netko neko rjesenje
hvala
inace imam desire.
Nemogu LauncherPro instalirat na Galaxy.
gflash->otvori mi se neka žarulja ali LED flash ne svijetli
Znači trebam neki program da promjenim ovaj Home Screen, i program za promjenu tipkovnice.
Jesi probao sa Blink-om.
Jesi probao Better Keyboard(ne znam jel radi na galaxyu)?
Na marketu su sve skinovi, nemogu naći aplikaciju gdje je.
I gdje je to u SwitchPro Widgetu opcija za upaljivanje LED flasha?
EDIT: Neradi flash, odabrao sam ga, kada stisnem na njega, ništa se ne dešava.. neradi ni preko gflash-a niti preko switchpro widgeta.. a kada slikam normalno radi