probal sam njih vecinu al ovaj mi je trenutno najjači
mob. je dosta brži, ima više slobodne memorije na telefonu, nema preskakanja u galeriji, brzo cita slike... meni je odlican...
Printable View
1. menu - messaging - options - settings - other - memory in use - e: mass memory
2. ako imaš t-com jako je jednostavno
meni - messaging - options - settings - e-mail - mailboxes - options - new mailbox - start - pop3 - "tvoj e-mail od t-com-a" - next - pop.t-com.hr - next - mail.t-com.hr - next - default connection - next - "staviš si naziv sandučića (ja sam stavio svoj e-mail za naziv petar.krklec1@kr.t-com.hr jer se trenutno borim sa yahoo i sa inboxom)" - finish - pokrenes mail pises user name i password i to je to
a tu imaš za gmail h**p://samsungi8910downloads.blogspot.com/2009/06/google-mail-applications.html
3. kaj si imal prije za mob?! (nemožeš nikako kopirat imenik na memorijsku karticu?!)
Prebacio sam imenik BT sa SOUL-a na Omniu HD i sad ne mogu pronaći gdje su mi ti kontakti.
Pojavljuje se samo u obliku posjetnica kada šaljem MMS i to kao attachment.
I još jedna stvar, zašto mi se događa da ne dobijem zvučno upozorenje o primeljnom SMS-u ni izvješće iako je sve uredno postavljeno.
Na Tele2 sam mreži. Ima li to ikakve veze sa operaterom.
Hvala.
http://www.videoshare.com/view_video...d933d311b08178
Evo jedan kratki video.
Jel netko updataeo mob sa novim softverom?
iam mob jedno 3 tjedna odnosno prvi dan cim je izaso sam ga kupil..gledam malo slike tih istih na netu i na youtube par videa i vidim da svi imaju gro programa na njemu, a ja na svom pol tog neam kaj bi trebo mob i u tutorialu kaj je na mobu i kaj drugi imaju :S
pa neznam kaj bi trebo imat al ja dobio 1 igricu od svega :D...gledam slike u menu ima onih 12 ikona i za jos prema dole a ja ih iam samo 12 tak da mi se cini da mi dosta toga fali
Evo mene zanimaju dva ˇjednostavnaˇ pitanja.
1. Zašto na ovaj mobitel ne mogu instalirati Garmin kao na Nokie premda ih pokreće isti OS ?
U stvari može se instalirati,ali se ne može pokrenuti jer mi odmah na početku javlja da program nije kompatibilan.
Ako netko zna gdje se može skinuti navigacija za Omniu HD i kako se točno instalira ?
2. Zašto teme za Nokiu Express music i N97 nisu kompatibilne sa ovim mobitelom ?
Mislio sam da imaju istu platformu i da sa te strane ne bi smjelo biti problema.
Milim, rade kad ih instaliraš, ali imaju uvijek neki bug.
Unaprijed hvala na odgovoru.
Jesi pogledao ovdje? http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969 Ja sam po ovome instalirao i sve radi bez greške.
imas na nokia podforumu negdje tutorial kak se instalira garmin i radi super ja stavio
Preko ovoga tutoriala sam i pokušao instalirati Garmin,ali nakon što trebam pokrenuti instalaciju dobijem poruku kako program nije kompatibilan sa mojim mobitelom.
Tu informaciju zanemarim, ali nakon toga ne mogu izabrati ništa u postavkama Garmina jer ne reagira na touch.
U čemu je problem ?
Pokušao jesam, ali ništa. Opet ista stvar.
Ista mi se stvar događa kada pokušam instalirati teme koju su namijenjene za Nokiu N97 ili slične aparate koji rade na istoj platformi kao i moj.
To me dosta čudi jer platforma je ista, ne bi smjelo biti tih problema.
Što ti misliš ?
moze kakvi linkovi programa i igrica da valjaju ovdje?ty
ak ih mogu stavit ja ću stavljat?!
al prvo si svi uzmite cer i key na h**p://s60certkey.com/
(čeka se od prilike 3 - 4 dana)
mozes mi objasnit cem to sluzi nov sam u symbianu :D?
kratko i jasno, za potpisivanje aplikacija "programa i igrica koje su zaštićene"